Διαστημικές αράχνες και… NWO!

Δ

Η παγκόσμια ελίτ επενδύει τα τελευταία χρόνια εκατομμύρια σε αναζήτηση ασφαλούς φυγής από τον πλανήτη μας σε περίπτωση που αυτός καταστραφεί.

Ή σε περίπτωση που όταν η μείωση πληθυσμού δεν πηγαίνει με τους αναμενόμενους ρυθμούς, να τους επιταχύνουν με κάποιον τρόπο, αφού οι ίδιοι έχουν εξασφαλίσει ένα καταφύγιο σε άλλο γη κι άλλα μέρη…

Φυσικά τα εκατομμύρια επενδύονται στη φυγή και όχι στην παγκόσμια πείνα και σε προσοδοφόρες χολιγουντιανές ταινίες, με σενάρια τύπου πρόβας τζενεράλε, που διασκεδάζουν προετοιμάζοντας τα μελλούμενα και αποφέρουν και εισπράξεις από τους θεατές που… θα παραμείνουν θεατές!

Διαστημικές «αράχνες» για την κατασκευή σταθμών και διαστημοπλοίων σε τροχιά ή αλλιώς… Elysium

diastimikes-araxnes-gia-tin-kataskeui-stathmon-kai-diastimoploion-se-troxiaΗ εταιρεία Tethers Unlimited αναπτύσει ένα σύστημα κατασκευής εγκαταστάσεων στο Διάστημα, το οποίο εμπνέεται από τον τρόπο που οι αράχνες υφαίνουν τους ιστούς τους.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του space.com, αραχνοειδή ρομπότ θα συναρμολογούν μεγάλα αντικείμενα σε τροχιά γύρω από τη Γη- ή και ακόμα παραπέρα.

diastimikes-araxnes-gia-tin-kataskeui-stathmon-kai-diastimoploion-se-troxia-1Σύμφωνα με τον Ρομπ Χόιτ, διευθύνοντα σύμβουλο και επικεφαλής επιστήμονα της εταιρείας, η εν λόγω τεχνική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή υποδομών στο Διάστημα για την υποστήριξη της επέκτασης της Ανθρωπότητας στο Ηλιακό μας Σύστημα.

Το SpiderFab κινείται προς την κατεύθυνση της μείωσης κόστους και της αύξησης της αποδοτικότητας, με την εκτόξευση των υλικών σε τροχιά σε πρώτη φάση, όπου και θα συναρμολογούνται από τα μικρά ρομπότ τα μεγαλύτερα τμήματα.

Το πρόγραμμα SpiderFab έχει λάβει δύο γύρους χρηματοδότησης από το πρόγραμμα NIAC της NASA, που υποστηρίζει την ανάπτυξη καινοτόμων διαστημικών τεχνολογιών.

SpiderFabConcept

Μια από τις εφαρμογές του συστήματος αυτού, θα είναι ένα ιδιαίτερα δυνατό διαστημικό τηλεσκόπιο και η ονομασία αυτού… NWO!!! Από τις λέξεις New Worlds Observer, που τελείως τυχαία βγάζουν το ίδιο ακρώνυμο με το New World Order!

TETHER1Το ρομπότ που βρίσκεται στην «καρδιά» του SpiderFab διαθέτει ποικιλία βραχιόνων, που θα χρησιμοποιούνται για την «ύφανση» του «ιστού».

Η εταιρεία, όπως σημειώνει ο ίδιος, δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη των τεχνολογιών που απαιτούνται για το εν λόγω φιλόδοξο πρόγραμμα, οι οποίες περιλαμβάνουν τεχνικές που παραπέμπουν στο 3D printing.

Δηλαδή, το ζητούμενο είναι να στηθεί ένα σταθμός στο διάστημα σε τροχιά με τη γη, που θα τον συναρμολογήσουν οι διαστημικές αράχνες, και θα έχει ένα σούπερ δυνατό τηλεσκόπιο που θα αγναντεύει το διάστημα (λες κι αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη γη) ή κατά καιρούς θα αγναντεύει τη γη και το χάλι που θα έχουν αφήσει πίσω τους.

Με λίγα λόγια…

       Elysium!!!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη