Το κίνημα “THRIVE” – Μην πέσεις στην παγίδα του!

Τ

Η μεγάλου κόστους “ακτιβιστική” ταινία που τιτλοφορείται “Thrive” έκανε πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου 2011 ( 11/11/11). Δεν είναι απλά μια ταινία, είναι κίνημα.

Η ταινία «Thrive : Τι στο καλό χρειάζεται;» (“Thrive” = ευημερώ) έτυχε μεγάλης διαφήμισης και προβολής με μεγάλα ονόματα, μεγάλο μήνυμα, μεγάλο προϋπολογισμό και… μεγάλα ψέματα!

Δείτε το τρέιλερ … και αφεθείτε σε μια ακόμη αεροπειρατεία του ακτιβιστικού κινήματος από τις κυβερνώντες οικογένειες του παγκόσμιου εγκλήματος.

Αυτή είναι μια αεροπειρατεία!

Η απάτη του τρέηλερ

Ο Foster Gamble, ο παραγωγός του “Thrive: Τι στο καλό χρειάζεται;”, ισχυρίζεται ότι πέρασε όλη τη ζωή του προσπαθώντας να καταλάβει τι προκάλεσε το συγκλονιστική αγωνία και τη στέρηση στον πλανήτη Γη. Αυτό είναι ένα χοντρό ψέμα. Ο Foster Gamble γνωρίζει την αιτία. Την γνωρίζει καλά την αιτία ολόκληρη τη ζωή του γιατί, η βρώμικη πλούσια, ασυνείδητη οικογένειά του βοήθησε να προκαλέσει το συγκλονιστική αγωνία και τη στέρηση στον πλανήτη Γη.

Τι πρόβλημα έχει αυτήν την εικόνα;

868361Αυτή είναι η διαφημιστική αφίσα για την πρεμιέρα της ταινίας του Foster Gamble στις 11/11/11. Βλέπετε κανένα από τους συμβολισμούς; Τι λέτε για την προφανή αριθμολογία και τον illuminati συμβολισμό;

Η αφίσα δείχνει τον Σατανικό συμβολισμό του ‘παντεπόπτη οφθαλμού’ – που συνήθως γίνεται καλύπτοντας το ένα μάτι. Η εικόνα ενός φιδιού ( κόμπρα ) αντανακλάται επί της ίριδος του οφθαλμού. Ακόμα και τα εν μέρει κρυμμένα χέρια συμβολίζουν τον αριθμό ” 666 ” .

 

Στο "μάτι" είναι ο άνθρωπος!
Στο “μάτι” είναι ο άνθρωπος!

Αυτή η ταινία δεν είναι για να ξυπνήσει τον κόσμο. Είναι για να εξαπατήσει τον κόσμο και να πιστέψει ότι φτιάχτηκε για να τον ξυπνήσει, ενώ στην πραγματικότητα, στοχεύει να τον ρίξει σε βαθύτερο ύπνο.

Thrive  : Πόσο στο καλό κόστισε;

Οι μεγάλου προϋπολογισμού ταινίες δεν γίνονται, δεν διαφημίζονται και δεν προβάλλονται στους κανονικούς  κινηματογράφους διεθνώς χωρίς μεγάλη χρηματοδότηση και την στήριξη από τα μονοπώλια των τραπεζοληστών, που είναι επίσης κάτοχοι των ΜΜΕ, των διάσημων ηθοποιών και της Odeon Cineplex, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες που υποστηρίζουν την ατζέντα τους.

Thrive  : Ποιος στην ευχή είναι ο παραγωγός;

Ποιος είναι, λοιπόν, ο Foster Gamble και από που πήρε το παραδάκι για την παραγωγή “Thrive : Τι στο καλό χρειάζεται;”; Μήπως το όνομα ‘Gamble’  σας λέει κάτι; Τι λέτε για το όνομα Procter & Gamble; Για όσους δεν έχουν ακούσει ποτέ το Proctor & Gamble, είναι η γνωστή αμερικανική πολυεθνική εταιρεία P&G που ανήκει στη λίσταFortune 500. Μια από τις μεγαλύτερες, τις πιο τοξικές, ρυπαντικές εταιρείες του κόσμου, με ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 68 δισ. δολάρια. Και ο Foster Gamble έχει κάποια σχέση με την Procter & Gamble; Μα φυσικά!

Ο Foster Gamble, ο δημιουργός / οικοδεσπότης / συν – συγγραφέας / παραγωγός του “Thrive : Τι στο καλό χρειάζεται;” (βρε τι μου θυμίζει ο τίτλος…; Ααα, το άλλο έργο του του άλλου απατεώνα ακτιβιστή “Τι στο καλό ψεκάζουν”!)  είναι ο κληρονόμος και ο άμεση απόγονος του James Gamble της Procter and Gamble. Αυτός ο προνομιούχος παραγωγός ταινιών ήταν ένα παιδί της αδελφότητας Princeton και ο συνεργάτης του ένας πρώην δημοσιογράφος του περιοδικό Newsweek International και τα οποία συγχωνεύθηκαν με την The Daily Beast, το Νοέμβριο του 2010.

5489598Το αρχικό λογότυπο της Procter & Gamble σχεδιάστηκε με σατανικό συμβολισμό. Κέρατα κριαριών. Ο αποκρυφιστικός αριθμός 13 που αντιπροσωπεύεται από 13 αστέρια. Ο ανεστραμμένος αριθμός 666 που είναι ο αριθμός του θηρίου.Η πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων P & G εταιρεία αναγκάστηκε να αλλάξει το λογότυπό της, επειδή το κοινό είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι ο γενειοφόρος άνδρας με τα κέρατα συμβόλιζε τον Σατανά.
Η αγριότητα της Procter & Gamble 
Η P & G έχει παραδεχθεί ότι χρησιμοποιεί ινδικά χοιρίδια, κουνέλια, χάμστερ,  κουνάβια, αρουραίους και τα ποντίκια στο … « ερευνητικό εργαστήριο », καθώς και οι γάτες και τα σκυλιά σε πειράματα διατροφής.Έρευνες αποκαλύπτουν τη συνεχή συμμετοχή της P & G στην επώδυνη, βασανιστική και θανατηφόρα σειρά από δοκιμές σε ζώα για να φτιάξουν τα νέα προϊόντα της στην αγορά.
Η P & G ασκεί πιέσεις στις κυβερνήσεις για να εμποδίσει την απαγόρευση των δοκιμών σε ζώα για καλλυντικά και τα συστατικά των προϊόντων οικιακής χρήσης. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από φιλοζωικές οργανώσεις που καλούν σε μποϋκοτάζ τα προϊόντα της. Έχει φάει και πολλές καταγγελίες από αυτές τις οργανώσεις για βάναυσα τεστ. Τα προϊόντα του είναι τοπ στη λίστα που κατηγορούνται για καρκινογόνα. 

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη