«Πάνω η Φούντα, κάτω η Χούντα» με υπογραφή Σόρος, κέρδη για Μονσάντο και ευλογίες ΣΎΡΙΖΑ!

«

Το πιο εύκολο πράγμα τη σημέρον ημέρα είναι να είσαι δημοσιογράφος, γι’ αυτό και δεν έχουμε κανέναν της προκοπής. Προφανώς η τόση ευκολία δεν είναι πρόκληση για τους επαγγελματίες των ΜΜΕ οπότε και περιορίζονται στο ‘δύσκολο’ ρεπορτάζ: copy – paste ό,τι είδηση/άποψη/πληροφόρηση θέλει το σύστημα!

Και είναι τόοοσο εύκολο να κάνεις δημοσιογραφία, που καταντάει βαρετό ακόμα και για μας τους ‘ερασιτέχνες’ και συνωμοσιολόγους: Για ό,τι είδηση που αφορά στην κλιματική αλλαγή παίζεις λίγο ξυστό στο διαδίκτυο και φτάνεις στον Ρόκφλερ. Για τα οικονομικά σκοντάφτεις στους Rohtchilds, για τον υπερπληθυσμό κι έλεγχο των γεννήσεων στον Gates και αν ακούσεις για διαμαρτυρίες και κινήματα του κώλου αριστερά και προοδευτικά… hello Soros! Απλά πράγματα, η παγκόσμια ελίτ έχει ακρώνυμο: R.R.G.S.!

1η Γιορτή Κάνναβης στην Αθήνα

Η 1η Γιορτή Κάνναβης διοργανώθηκε χτες 9 Μαΐου στην Αθήνα, με τους συμμετέχοντες να υποστηρίζουν την αποποινικοποίηση της ουσίας και να διαμαρτύρονται για την εφαρμοζόμενη πολιτική στο θέμα της χρήσης ουσιών.

Αίτημα ήταν η αποποινικοποίηση της ιατρικής κάνναβης και στην Ελλάδα έτσι ώστε οι ασθενείς να έχουν νόμιμα στη διάθεσή τους το φυσικό φάρμακο καθώς σε πολλές περιπτώσεις είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό.

«Δεν προπαγανδίζουμε τη χρήση οποιασδήποτε ουσίας, αντίθετα θέλουμε να συμβάλουμε στη μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις και στην πιο ανθρώπινη και αποτελεσματική αντιμετώπισή τους. Να ενημερώσουμε ότι οι αντι-ναρκωτικές πολιτικές που ακολουθούνται κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από τις ίδιες τις ουσίες, ενώ υπάρχουν άλλες δοκιμασμένες προσεγγίσεις που δίνουν έμφαση στην πρόληψη και τη θεραπεία αντί για την καταστολή και τη φυλάκιση, με πολλαπλά θετικά αποτελέσματα. Να διεκδικήσουμε το δικαίωμα των ασθενών στην επιλογή της θεραπείας τους με το φυσικό φάρμακο της κάνναβης, αλλά και το αναφαίρετο δικαίωμα που έχει το κάθε άτομο από την αρχαιότητα να διαλέγει το ευφορικό του μέσο, από την στιγμή μάλιστα που δεν προκαλεί βλάβη σε άλλο άνθρωπο», ήταν το πρόταγμα των συμμετεχόντων.

φεστιβάλ κάνναβιςΚι ένα από τα συνθήματα ήταν «Πάνω η Φούντα – Κάτω η Χούντα Αγορών και Τραπεζών» – ουάου!

Ο πιο επαναστατικός τρόπος να απαλλαγείς από τη χούντα των μνημονίων είναι να είσαι μαστούρα όλο το εικοσιτετράωρο και να μην καταλαβαίνεις Χριστό τι γίνεται γύρω σου. Δε πα να κοβουν μισθούς και συντάξεις, είμαστε δεν είμαστε στο ευρώ; Who gives a shit;

Γιατί επίσης Shit Happens έγραφε στην μπλούζα του ένας από τους συμμετέχοντες και για όσους δεν γνωρίζουν, η λέξη shit χρησιμοποιείται και για τα ναρκωτικά, όπως π.χ. This is a good shit

φεστιβάλ κάνναβις 2

Η 1η Γιορτή της Κάνναβης πραγματοποιήθηκε, από τις 13:00 το μεσημέρι έως τη 01:00 το βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας δράσης Global Marijuana March και όπου Global March κάποιος έχει βάλει και το χεράκι του να το διοργανώσει. Όπως δηλώνουν οι διοργανωτές, πρόκειται για μια «συγκέντρωση διεκδίκησης για την αποποινικοποίηση της κάνναβης και διαμαρτυρίας για την εφαρμοζόμενη πολιτική στο θέμα της χρήσης ουσιών».

Οι νεο-πράσινοι σε ρετρό στυλάκι τύπου 'κάντε έρωτα όχι πόλεμο'
Οι νεο-πράσινοι σε ρετρό στυλάκι τύπου ‘κάντε έρωτα όχι πόλεμο’

Ο George Soros και το Κίνημα Καλλιέργειας Μαριχουάνας

Τη χρονιά που μας πέρασε, η Ουρουγουάη έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που νομιμοποίησε την καλλιέργεια, την πώληση και κατοχή μαριχουάνας. Μπορεί να αγοράσετε εκεί, εφ ‘όσον είστε άνω των 18 ετών, εγγεγραμμένοι σε μια τράπεζα δεδομένων και να αγοράσετε σπόρους από ειδικά αδειοδοτημένων φαρμακεία. Μπορείτε να καλλιεργήσετε έως και έξι φυτά ανά έτος, φτάνοντας τα  99 φυτά υπό όρους που ορίζει το δίκαιο.

Ο δισεκατομμυριούχος George Soros ήταν ο κύριος υποστηρικτής πίσω από τις προσπάθειες νομιμοποίησης της στην Ουρουγουάη. Ο “φιλάνθρωπος” έχει αρκετά έννομο συμφέρον στην εταιρεία Monsanto. Από το 2013 NASDAQ Top Ten των αποθεμάτων του, έδειξε  ότι 0,62% του χαρτοφυλακίου του είναι μετοχές της Monsanto. Σόρος σήμερα κατέχει πάνω από 632.000 μετοχές της Monsanto, που αποτιμώνται σε πάνω από $ 75 εκατομμύρια. Από το 1984, ο Σόρος έχει θέσει πάνω από $ 80 εκατομμύρια από τα δικά του χρήματα, που διοχετεύονται μέσω της Πολιτικής Συμμαχίας των Ναρκωτικών και σε άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, προς την κατεύθυνση προσπάθειας νομιμοποίησης της μαριχουάνας. Η Monsanto ήταν η πρώτη εταιρεία βιοτεχνολογίας για τη δημιουργία γραφείων στην Ουρουγουάη μετά τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας. Η Monsanto αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στο θέμα της έρευνας των ΓΤΟ μαριχουάνας στην ιστοσελίδα της, αλλά υπάρχουν φήμες ότι η Monsanto έχει ήδη κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ιατρική μαριχουάνα, ή προσπαθούν να το πράξουν στην Ουρουγουάη. Στις ΗΠΑ, ο Τζορτζ Σόρος ήταν πίσω από σχεδόν κάθε κρατική πρωτοβουλία και προσπάθεια νομιμοποίησης της κατά το τελευταίο έτος με τις οργανώσεις και τις δωρεές του, όπως φαίνεται και σε άρθρο της Washington Times.

end-prohibitionΈνας Γερμανός ερευνητής, ο William Engdahl, αναφέρει ότι η Monsanto είναι ήδη σε εξέλιξη διαδικασίας για την κατοχύρωση στην Ουρουγουάη. Δεδομένου ότι ένα φυτό δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες το 1990 άρχισαν να μελετούν την ανάγκη της γενετικής τροποποίησης. Η Bayer και άλλες φαρμακευτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Monsanto, όλοι συμφώνησαν να μοιράζονται την πρόσβαση στην τεχνολογία των δεδομένων. Ο Engdahl κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, για να εξασφαλίσει κερδοφόρα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, θα απαιτηθεί η γενετική μηχανική.

Η Daily Bell γράφει:

Τώρα ο κύκλος έχει προφανώς μετατραπεί. Η Monsanto, κάτω από την επίθεση όσον αφορά τους ΓΤ σπόρους της, μπορεί να χρειαστεί μια νέα αγορά για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας και ακόμη και τη βαθμολογία της – όπως η μαριχουάνα, που σίγουρα θα αποδειχθεί μια πιο ευπρόσδεκτη καλλιέργεια στην κοινή γνώμη από ό, τι εκείνη της σόγιας. Προσπάθειες της Monsanto όσον αφορά τη μαριχουάνα στην Ουρουγουάη μπορεί να βοηθηθούν από τη συντριπτική συμμετοχή της κυβέρνησης στην καλλιέργεια, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ της μαριχουάνας. Με το ταλέντο της να κάμπτει μικρότερες κυβερνήσεις κάτω από τη θέλησή της, η Monsanto μπορεί να βρει μια σημαντική ευκαιρία στην Ουρουγουάη για τη δημιουργία μιας ακόμη πιο επιθετικής επιχείρησης προγεφύρωμα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ουρουγουανή κυβέρνηση θα κυριαρχήσει στην παραγωγή μαριχουάνας, τουλάχιστον σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.

Οι ΗΠΑ είναι κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας για την ιατρική μαριχουάνα, ξεσηκώνοντας συζητήσεις ως προς τους περιορισμούς σχετικά με τη χρήση, καθώς και τη νομιμότητά της.

Εκτός από τη Monsanto και τα πιθανά μελλοντικά έργα της στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, είναι θυγατρική της Chemical Corporation, Scott, που μόλις αγόρασε δύο πολύ μεγάλα κέντρα διανομής μαριχουάνας στις ΗΠΑ.

ΝΕΟΛΑΊΑ ΣΎΡΙΖΑ: Καπνίστε και ξεχάστε όλα τ’ άλλα

unnamed_472

Με αφορμή την Γιορτή Κάνναβης, που πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 9 Μαΐου, έχει ανοίξει ένας ενδιαφέρον διάλογος γύρω από το ζήτημα της νομιμοποίησης της χρήσης κάνναβης. Ο δημόσιος διάλογος, όταν γίνεται συντεταγμένα, με επιστημονική τεκμηρίωση και επιχειρήματα, μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να επιφέρει. H διακυβέρνηση της αριστεράς είναι ιδανική ευκαιρία, ώστε να ανοίξει ο δημόσιος διάλογος και να σταματήσει πια να αντιμετωπίζεται ως ταμπού για την ελληνική κοινωνία ένα ζήτημα που αφορά χιλιάδες νέους ανθρώπους αλλά και τη συντεταγμένη πολιτεία.

[pullquote]

«Η μόνη καλή εξάρτηση είναι ο έρωτας. Ξεχάστε όλα τα υπόλοιπα», Χοσέ Μουχίκα, πρώην πρόεδρος [/pullquote]

Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, σεβόμαστε το πολύτιμο έργο που προσφέρουν οι δομές θεραπείας και πρόληψης, με πενιχρές υλικοτεχνικές υποδομές και ελλιπές ανθρώπινο δυναμικό, σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης. Για αυτό και παλεύουμε κι εμείς από τη μεριά μας πρώτα και κύρια για την ενδυνάμωση των δομών αυτών σε προσωπικό και εξοπλισμό. Θεωρούμε πως η οποιαδήποτε νομοθετική αλλαγή στην κατεύθυνση της αποποινικοποίησης/νομιμοποίησης των εξαρτησιογόνων ουσιών προϋποθέτει την  ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος που θα βασίζεται στην πρόληψη, την ενημέρωση αλλά και τον πλουραλισμό στα προγράμματα απεξάρτησης και επανένταξης.

Η μονοδιάστατη κατασταλτική αντίληψη που υιοθέτησε το κράτος τις προηγούμενες δεκαετίες, και ιδίως τα τελευταία χρόνια, εκτός από επιστημονικά λανθασμένη, είναι και πρακτικά άσκοπη και ζημιογόνα. Η παταγώδης αποτυχία της αποδεικνύεται βέβαια από τη ραγδαία αύξηση των εξαρτημένων και των θανάτων που οφείλονται στις εξαρτησιογόνες ουσίες, από τη συνεχή εξάπλωση μεταδοτικών ασθενειών μεταξύ χρηστών, από την υπερεκπροσώπηση εξαρτημένων στις ελληνικές φυλακές (γεγονός που ο νόμος του υπουργείου δικαιοσύνης ευτυχώς επιχειρεί να αντιμετωπίσει) και από την άνθηση των παράνομων κυκλωμάτων διακίνησης.

Είναι καιρός οι χρήστες και οι χρήστριες να σταματήσουν να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες. Δε θέλουμε ένα κράτος που προτιμά ανθρώπους ασθενείς, εξαρτημένους από «σκληρές» ουσίες να τους κλείνει φυλακή αντί να τους θεραπεύει. Είμαστε αντίθετοι και αντίθετες σε μια πολιτική που αντιμετωπίζει μια μικροποσότητα κάνναβης σαν ευκαιρία πειθάρχησης των νέων ανθρώπων, μέσω ενός στημένου κυκλώματος που περιλαμβάνει ασφαλήτες, κρατητήρια και δίκες. Γιατί είναι η ίδια πολιτική που αφήνει τα κυκλώματα εμπορίας να οργιάζουν και τη νέα γενιά έκθετη σε αυτά, αδιαφορώντας επί της ουσίας για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Χωρίς να υποστηρίζουμε κανένα lifestyle χρήσης χωρίς όρους και όρια, με θέση αρχής ενάντια στις εξαρτήσεις αγωνιζόμαστε σταθερά για μια κοινωνία που η λύση στα φαινομενικά «ατομικά» αδιέξοδα της νέας γενιάς θα είναι η συλλογική οργάνωση και διεκδίκηση. Όπου η δημοκρατία στις γειτονιές, στα σχολεία και στους χώρους δουλειάς δε θα αφήνει τους νέους και τις νέες περιθωριοποιούνται και να καταφεύγουν σε ατομικές και αδιέξοδες ψευδαισθήσεις.

Η συζήτηση γύρω από τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την κάνναβη οφείλει να ανοίξει, λοιπόν, δημοκρατικά, συντεταγμένα και χωρίς ιδεοληψίες. Η «Γιορτή της Κάνναβης» είναι μια αφορμή να αρχίσει να συμβαίνει αυτό. Γι’ αυτό, ενάντια στην υποκρισία και τον στρουθοκαμηλισμό, θα είμαστε κι εμείς αύριο στις 15.00 στην πλατεία Συντάγματος, ως πολιτική οργάνωση νεολαίας που αγωνίζεται για τα μικρά και τα μεγάλα που αφορούν τη νέα γενιά.


Μαριχουάνα Σόρος Σύριζα

Λέτε να τελικά αυτή η “φήμη” περί συνεργασίας και υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ από τον Σόρος να είναι “φούμαρα”; Τι καπνό φουμάρει πάντως τον είδαμε ήδη. Και η φήμες δεν βγαίνουν τυχαία. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς… τσιγαριλίκι από πίσω και το συγκεκριμένο έχει αποδείξει ότι δίνει περισσότερη βάση στην ‘ευφορία’ και ανάταση της ‘εθνικής περηφάνιας’ παρά στην ουσία, που είναι η συνέχιση των πλέον αντιλαϊκών μέτρων.

Άντε και καλή μαστούρα. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι εδώ. Λαός μαστουρωμένος ποτέ νικημένος γιατί απλά… δεν θα το πάρει χαμπάρι…

 

σχετικά:

Γιατί ο Σόρος επενδύει σε αριστερά κινήματα και γη

Οι FEMEN «χτυπούν» (σ)την Ελλάδα

Ο Βαρουφάκης στο συνέδριο του Σόρος στο Παρίσι

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη