Νομιμοποίηση της κάνναβης προτείνει ο Γιώργος Παπανδρέου

Ν

Την ορθολογική αντιμετώπιση της χρήσης κάνναβης κατά το πρότυπο της Ουρουγουάης, η οποία θέσπισε νόμο νόμο που ρυθμίζει την παραγωγή και την πώληση της κάνναβης, υπό την εποπτεία του κράτους προτείνει σε άρθρο του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Το άρθρο γράφτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2013.

παπανδρεόυ κάνναβηΟ ΓΑΠ χαρακτηρίζει «ενέργεια παγκόσμιας εμβέλειας από τον αριστερό πρόεδρο Χοσέ Μουχίκα» το συγκεκριμένο νόμο και τονίζει ότι πρόκειται για μία ενέργεια που πρέπει να μελετηθεί σε βάθος από όλες τις χώρες και πρωτίστως εκείνες που αξιολογούν τη χρήση της μαριχουάνας ως «βαθύ κοινωνικό πρόβλημα».

«Κανείς δεν μπορεί παρά να επικροτήσει το θάρρος, τους συμβολισμούς και τη θέληση της κυβέρνησης της Ουρουγουάης να δώσει πρωτοπόρα λύση στο θέμα της μαριχουάνας απεγκλωβίζοντας τους χρήστες από τα κυκλώματα και τα καρτέλ ναρκωτικών που μαστίζουν την Νότιο Αμερική.

»Αναγνωρίζοντας ότι η διαρρύθμιση της χρήσης είναι πιο σημαντική από την όποια καταστολή η Ουρουγουάη έδωσε το σαφές αναγκαίο παράδειγμα, προς όλες τις χώρες της υφηλίου, για μια υποδειγματική και πρωτίστως ανθρώπινη αντιμετώπιση για την κάνναβη» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός.

Τον ακούσατε τώρα να παίρνει θέση;

Ακούσατε κανέναν ΓΑΠ να υποστηρίζει τις θέσεις του ξανά τώρα με τη Γιορτή της Κάνναβης; Τσου! Γιατί; Γιατί άλλοι κάνουν τώρα τη δουλειά του – η νεολαία ΣΎΡΙΖΑ. Ο καλύτερος δε τρόπος για να γίνει πιο αποδεκτή και συμπαθής αυτή η θέση, είναι να βάλεις τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει τα αντίθετα.

Ήρθε κι έδεσε το γλυκό που λέγεται χειραγώγηση κοινής γνώμης.

Γι’ αυτό λέω κι επιμένω, η Θεωρία Παιγνίων πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα σχολεία κι όχι μόνο σε εκείνα με τα ‘χαρισματικά’ παιδιά που μετά θα επανδρώσουν το σύστημα.

Κατά τα άλλα, όταν λέμε αλήθειες, μας κολλούν εύκολα τη ρετσινιά ότι είμαστε “με τους άλλους”. Ποιους άλλους; Οι ίδιοι είναι φουκαρά μου!

σχετικά με τον Ουρουγουανό πρόεδρο και τις επενδύσεις του Σόρος σε μαριχουάνα:

Μαριχουάνα Σόρος Σύριζα Μονσάντο

«Πάνω η Φούντα, κάτω η Χούντα» με υπογραφή Σόρος, κέρδη για Μονσάντο και ευλογίες ΣΎΡΙΖΑ!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη