Η Καλιφόρνια υποφέρει από λειψυδρία και η Nestle ανενόχλητη εμφιαλώνει!

Η

Η Καλιφόρνια υποφέρει από λειψυδρία. Κι ενώ ζητούν έκτακτα μέτρα και περικοπές απ’ όλους τους πολίτες, η Nestle  ανενόχλητη εμφιαλώνει τα αποθέματα νερού!

Και γιατί η Καλιφόρνια υποφέρει από λειψυδρία;

Γιατί τα τελευταία χρόνια χειραγωγούν τον καιρό και την στραγγίζουν σκόπιμα ώστε να δημιουργηθεί η έλλειψη. – Grexit και… ξηρασία ανέβασαν τον χρυσό;

Και γιατί πρέπει να έχει έλλειψη νερού η Καλιφόρνια; 

Γιατί στην Καλιφόρνια καλλιεργούνται περισσότερο από το 1/3 των λαχανικών και τα 2/3 φρούτων και καρπών του αμερικάνικου έθνους.

Και σε τι ωφελεί η κρίση στα τρόφιμα και η έλλειψη νερού; 

Γιατί με το πετρέλαιο ελέγχεις κυβερνήσεις, με την τροφή λαούς, έχει πει ο Κίσινγκερ. Και με την έλλειψη νερού θα εκτοξευθούν οι τιμές τροφίμων στα ύψη – ο καλύτερος τρόπος για να αναγκάσουν τους πολίτες να γίνουν μέλη της εκκλησίας της κλιματικής αλλαγής, ο καλύτερος τρόπος να επιβληθεί η Ατζέντα 21. Κρίση!

Και τι ακόμα θα προσφέρει αυτή η κρίση;

Κι άλλα μέτρα. Ζητούν από τους πολίτες να κάνουν “θυσίες”. Ένα απίστευτα εντυπωσιακό άρθρο στους NYTimes, εξαιρετικά καλοστημένο ζητά την συμβολή των πολιτών για την ξηρασία της Καλιφόρνιας. Πανέξυπνα φτιαγμένο, περνάει κι ένα μήνυμα ενοχοποίησης για το πόσο ο κάθε πολίτης συμβάλει με την παρουσία του σε αυτόν τον πλανήτη στην καταστροφή του περιβάλλοντος – Δείτε το ΕΔΩ! Έκαναν κόπο για να στήσουν όλα αυτά τα ωραία εικονικά εφέ!

Σε διωγμό κήποι και πισίνες 

Να μην κάνουν χρήση στις πισίνες και να περιορίσουν κήπους, είναι οι “πολυτέλειες” προς περικοπή. Αλλά αεροφωτογραφίες δείχνουν ότι η ελίτ και οι σταρ δεν συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις. Κι έτσι ξεκινάει και ταξική κόντρα. Η Barbra Streisand έκανε προπαγάνδα για περικοπές λουλουδιών και χρήση πισίνας ως συμβολή στο περιβάλλον, αλλά πρόσφατη αεροφωτογραφία την ‘κράζει’ δείχνοντας ότι δεν έχει κάνει καμία αλλαγή – που φτάσαμε!

Despite being an advocate for energy conservation, Barbra Streisand's beach-side home in Malibu appears green as ever
Despite being an advocate for energy conservation, Barbra Streisand’s beach-side home in Malibu appears green as ever

Αλλά όλα αυτά, ΔΕΝ αφορούν τη Nestle!!! Η εταιρεία συνεχίζει ακάθεκτη να εμφιαλώνει το νερό και να κερδίζει από αυτό. Ουδείς την πειράζει και δεν υπάρχει καμία κρατική πολιτική πάνω σε αυτό. Είπαμε… το νερό δεν είναι δημόσιο αγαθό, μόνο η ξηρασία είναι δημόσια!

Nestle Continues Stealing World’s Water During Drought

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη