Βρετανία: Πάνω από 8.000 τη βδομάδα κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους | Ατζέντα 21

Β

Περισσότερα από 8300 άτομα κάθε εβδομάδα στην Αγγλία κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, φανερώνει έκθεση της φιλανθρωπικής οργάνωσης Shelter

Οι συνοικίες του Λονδίνου Barking και Dagenham είναι οι χειρότερες που πλήττονται από την κρίση κατοικίας της Βρετανίας, με έναν στους 38 να έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο μιας αξίωσης ανάκτησης.

Αλλά το ίδιο ισχύει και σε άλλες πόλεις της χώρας  – Slough, Manchester, Peterborough και Rochdale.

Τα ανησυχητικά στοιχεία έρχονται ως ο μέσος όρος των τιμών των κατοικιών στη Βρετανία ωθείται πιο κοντά στα £ 200.000, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Το Shelter βάσισε τα συμπεράσματά του σχετικά με τον αριθμό των αξιώσεων κατοχής που εκδίδονται από τα δικαστήρια της κομητείας, από την 1η Απριλίου του περασμένου έτους, έως τις 31 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Η φιλανθρωπική οργάνωση συγκρίνει στοιχεία από το Υπουργείο Δικαιοσύνης με πληροφορίες της απογραφής σχετικά με τον αριθμό των οικιών σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Ο σύμβουλος της γραμμής βοηθείας της οργάνωσης, Nadeem Khan, δήλωσε: «Ακούμε χιλιάδες ανθρώπους που έχουν πληγεί εν σιωπή, ενώ αγωνίζονται να βρουν τα χρήματα για το ενοίκιο ή την υποθήκη τους κι έρχονται σε μας σε απόγνωση, όταν τα δικαστικά έγγραφα τελικά φτάνουν στο χαλάκι της πόρτας τους».

Κάπου 360.000 άνθρωποι επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα της οργάνωσης στη διάρκεια του περασμένου έτους, αναζητώντας “καταφύγιο” πληροφοριών σχετικά με μια έξωση και κατάσχεση.

Η υστέρηση των νέων κατοικιών έχει φτάσει 136.000 το χρόνο, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times.

Αυτή είναι η Βρετανία του Κάμερον που επανεκλέγει παρ’ όλες τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα λιτότητας. Η Βρετανία δεν είναι στην ευρωζώνη για να τρώγεται με το ευρώ, αλλά ο Κάμερον βρήκε τι φταίει: η Ε.Ε.

Όλο “κάτι άλλο” φταίει, που δεν υπάρχει ανάπτυξη, που απαιτούνται μεταρρυθμίσεις, που ο κόσμος χάνει τα σπίτια του, που αυξάνει η παγκόσμια φτώχεια και ανεργία. Όλο κάποιος ή κάτι άλλο φταίει, για να κερδίσει χρόνο η παγκόσμια ελίτ και να ολοκληρώσει τα σχέδια εξόντωσης και υποταγής των λαών.

Εκείνο που δεν φταίει ΠΟΤΈ, είναι η Ατζέντα 21 που οι αναλυτές της, οι επωνομαζόμενοι “συνωμοσιολόγοι”, είχαν προβλέψει όλα αυτά και πολλά ακόμα που έρχονται…

Βέβαια, γι’ αυτή δεν μιλάει το MEGA, δεν μιλάει ο ΣΎΡΙΖΑ, δεν μιλάει το ΚΚΕ, δεν μιλάει το Ποτάμι, δεν μιλάει κανείς. Κι έτσι παραμένει στο πακέτο των “θεωριών συνωμοσίας” που ο ΟΗΕ που την συνέταξε κάνει καθημερινά πράξεις!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη