Διαλογισμός και τροποποίηση καιρού

Δ

Ίσως ο τίτλος φανεί στους περισσότερους παράξενος. Ποια σχέση μπορεί να έχει ο διαλογισμός με την παρέμβαση στο κλίμα; Και όμως… οι παλιοί γνώριζαν, οι νέοι δεν ξέρουν κι αυτό όχι τυχαία..

Τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι μπορούσαν να παρέμβουν συνειδητά στο κλίμα, μόνο που αυτή η παρέμβαση δεν γινόταν με τεχνητά μέσα, αλλά μέσω της επίκλησης μιας ανώτερης δύναμης που διέπει τη Φύση. Τη Φύση, της οποίας πίστευαν κι ένιωθαν ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι.

Kokopelli Rain Dance by Carla MoraΛατρείες θεοτήτων και στοιχείων, χοροί, θυσίες, λιτανείες, προσευχές – αυτά ήταν τα μέσα που χρησιμοποιούσαν συνήθως για παραγωγή βροχής σε περιόδους ξηρασίας. Και οι πρακτικές αυτές μετρούν πολλές χώρες και αιώνες στην ιστορία της Ανθρωπότητας.

Μετά όμως ήρθε ο… “πολιτισμός”, η ζωή σε μεγαλουπόλεις και η απομάκρυνση από τη Φύση (μέσα κι έξω μας), η επιστήμη και η τεχνολογία. Και οι πρακτικές αυτές στις περισσότερες άκριες της γης ξεχάστηκαν ως ξεπερασμένες, ίσως και μέσα στα πλαίσια των προκαταλήψεων.

Όμως έφτανε μόνο η ομαδική παράκληση προς την ανώτατη ενέργεια να φέρει το όποιο επιθυμητό αποτέλεσμα; Ή μήπως συμμετείχε και η ενέργεια των ατόμων που λάμβαναν μέρος στην όλη τελετουργία;

Την απάντηση προσωπικά την έχω εμπειρικά. Άλλοι μπορεί να σας τη δώσουν με εξισώσεις και αναλύσεις περί συχνοτήτων και παραγωγής ενέργειας από τον άνθρωπο ως μέρος του όλου.

Η πρώτη εμπειρία που είχα ήταν το Δεκέμβριο του 1989 στην Ινδία. Είχα πάει με μια ομάδα γιόγκα, την ομάδα της Σρι Μάτατζι και κάναμε τουρ σχεδόν όλη την περιοχή της Μαχαράστρα, της οποίας πρωτεύουσα είναι η Βομβάη.

Η ζέστη κάποια στιγμή αφόρητη, πρέπει να είχε φτάσει τους 45° Κελσίου. Τα μέλη του γκρουπ που συμμετείχαν στο τουρ ήταν πάνω από 2000 και κάποιοι άρχισαν να γκρινιάζουν, ειδικά όσοι ήταν όχι και τόσο μαθημένοι στη ζέστη, από χώρες της Βόρειας Ευρώπης ή των ΗΠΑ: Δεν αντέχουμε άλλο!

φωτογραφία με γιόγκις από φεστιβάλ τ στη Ρωσία που παρακολουθούν κάποιο πρόγραμμα
φωτογραφία με γιόγκις από φεστιβάλ στη Ρωσία που παρακολουθούν κάποιο πρόγραμμα με τη Σρι Μάτατζι

Η Σρι Μάτατζι μας μάζεψε κάτω από μια μεγάλη τέντα όπου κάναμε ομαδικό διαλογισμό κι έδωσε οδηγίες τι να κάνουμε. Μας είπε να μπούμε σε διαλογισμό, να βάλουμε την προσοχή μας στο περιβάλλον και να μοιραστούμε την επιθυμία να δροσίσει. Μάλιστα, μας είπε να επικαλεστούμε τη βοήθεια των “Ιερών Ιμαλαΐων” ώστε να μας στείλουν την αγνή δροσιά τους. Είπαμε και ομαδικά κι ένα σχετικό μάντρα.

Σε σύντομο διάστημα το θερμόμετρο άρχισε να πέφτει κι όλοι ένιωσαν κάποια ανακούφιση. Κι αυτή ήταν μια απολύτως επιτυχημένη τροποποίηση καιρού, χωρίς την παρέμβαση τεχνολογίας και χωρίς καμία απολύτως ανήθικη ενέργεια προς το περιβάλλον, προς τη Φύση.

Και δεν είναι η μοναδική μου εμπειρία, έχω κι άλλες, που με φέρνουν στο σημείο να πιστεύω ότι αυτοί που επεμβαίνουν βάναυσα στο περιβάλλον, στην ουσία επεμβαίνουν και πάνω μας, αφού είμαστε απόλυτα συντονισμένα με αυτό και αναπόσπαστο μέρος του.

Τι θα γινόταν, λοιπόν, αν η πλειοψηφία του κόσμου ήταν κάτοχος αυτής της γνώσης; Τίποτα απ’ όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και γι’ αυτό εξάλλου την κρατούν καλά κρυμμένη.

Από τη μια οι επιστήμονες βγαίνουν και λένε ότι οι δυνατότητες του ανθρώπινου “νου” (για να μην αναφερθούν στην θεϊκή του ενέργεια) είναι άπειρες και ελάχιστες από αυτές ξέρουμε, από την άλλη φροντίζουν να τις ελαχιστοποιήσουν ακόμα περισσότερο.

Το ίδιο κάνουν και όσοι ψάχνουν για “αντίμετρα” στη χειραγώγηση που μας κάνουν και τα ψάχνουν οπουδήποτε αλλού πλην του εαυτού τους. Κατασκευάστε οργονίτες και τσιμενίτες λένε, αλλά θα συμφωνήσω με τον λαμπρό μετεωρολόγο και σπουδαίο αμερικάνο ακτιβιστή, Scott Stevens, ότι ΚΑΙ αυτά είναι εργαλεία που επεμβαίνουν χειραγωγόντας το περιβάλλον με αδόκιμο τρόπο και τα συγκαταλέγει στην κατηγορία των υπόλοιπων τεχνικών χειραγώγησης καιρού. Γιατί “επεμβαίνουν” στον αιθέρα, δεν “γίνονται” ο αιθέρας, όπως ένας άνθρωπος σε διαλογισμό.

Πολλοί και πολλές φορές με ρωτούν τι πρέπει να κάνουμε για να γλυτώσουμε από τους ψεκασμούς και τη χειραγώγηση, από την πολιτική εξαπάτηση και τα διλήμματα περί εύρεσης λύσεων, την υγεία μας κλπ Είναι δύο κατηγορίες αυτά που πρέπει να κάνουμε και καλύπτουν όλο το φάσμα των προβλημάτων. Η μια να ενεργοποιηθούμε με σωστή ενημέρωση και αφύπνιση του κόσμου, πιέσεις προς το κατεστημένο, διεκδικήσεις κι όλα αυτά, αλλά η άλλη, που πρέπει να γίνεται παράλληλα, είναι η αφύπνιση του πνεύματος και της συλλογικής συνείδησης. Η αυτογνωσία προσφέρει τεράστιες δυνατότητες που αποκαλύπτονται μέσα από αυτήν. Κανένα κόμμα, κανένα σύστημα από τα υπαρκτά ή τα θεωρητικά δεν έχει απολύτως καμία ελπίδα επιτυχίας, αν ο μέσος όρος και ακόμα πιο πάνω, είναι στα κατώτερα πνευματικά επίπεδα. Η αποτυχία είναι εξασφαλισμένη και προδιαγεγραμμένη.

Αλήθεια… πόσο αντέχει ένα HAARP μπροστά στη μαζική αφύπνιση του… “haarp” μέσα μας;

Ενδιαφέρον βιντεάκι, το βάζω να το δείτε με την διόρθωση της λέξης “νου”. Οι δυνατότητες μας δεν έχουν να κάνουν με νοητική λειτουργία, με οραματισμούς κλπ αλλά με αληθινή αφύπνιση και τον “νου” σε “παύση”, σε κατάσταση “αντίληψης χωρίς σκέψη” – thoughless awareness. Τότε είναι που η εσωτερική μας ενέργεια ενώνεται με την συμπαντική, ως μια σταγόνα που πέφτει στον ωκεανό, αλλά που δεν χάνεται, αποκτά τον όγκο του και γίνεται ένα με αυτόν.

© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη