Ο Πούτιν «κυνηγά» τα σύννεφα με αεροπλάνα για να μην βρέξει!

Ο

Ο Ρώσος πρόεδρος ήθελε στην μεγαλειώδη παρέλαση της 9ης Μαΐου για την νίκη του Κόκκινου στρατού κατά των ναζί, να είναι όλα στην εντέλεια και φυσικά, να μη… βρέξει

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ως αποφασιστικός και δυναμικός ηγέτης, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ούτε τον καιρό. Έτσι πήρε τη θέση του Θεού το περασμένο Σάββατο, κι αποφάσισε τι καιρό θα κάνει κατά την διάρκεια της μεγαλειώδους παρέλασης στη Μόσχα, για τον εορτασμό των 70 χρόνων από την νίκη των Σοβιετικών κατά των ναζί.

Το Κρεμλίνο διέθεσε τετρακόσια εκατομμύρια ρούβλια (επτά εκατομμύρια ευρώ), για να επιστρατεύσει την αυγή της 9ης Μαΐου αεροσκάφη που διέσχιζαν τον ουρανό της Μόσχας και ψέκαζαν τα σύννεφα με τις κατάλληλες χημικές ουσίες για να μη βρέξει!

Την ίδια μέθοδο, που χρησιμοποιεί ως κύρια χημική ουσία τον ιωδιούχο άργυρο, είχε χρησιμοποιήσει και το 2008 η Κίνα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων για να διασφαλίσει ότι μια ενδεχόμενη βροχή δεν θα αποτελούσε μια δυσάρεστη έκπληξη για το παγκόσμιο αθλητικό γεγονός.

Η μέθοδος έχει χρησιμοποιηθεί και στη Γαλλία, για να περιοριστούν οι ζημιές από το χαλάζι στις καλλιέργειες και αποδείχθηκε επιτυχημένη, ειδικότερα, στην περιοχή της Βουργουνδίας. Πάντως, η εταιρεία ANELFA (Εθνικός οργανισμός για την μελέτη και την αντιμετώπιση κατά των ατμοσφαιρικών προβλημάτων), έχει δηλώσει ότι αυτή η ουσία είναι τοξική για τους μικροοργανισμούς και τα ψάρια.

Αυτά γράφει το Πρώτο Θέμα που προφανώς δεν γνωρίζει ότι εμείς αυτή τη μέθοδο δεν την εφαρμόζουμε στις παρελάσεις, αλλά όλο το χρόνο στα πλαίσια του προγράμματος αντιχαλαζικής προστασίας; Επίσης ο ΕΛΓΑ που μας διαβεβαιώνει ότι η ουσία είναι αβλαβής, άραγε δεν διάβασε τη συγκεκριμένη μελέτη;

Επίσης όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Πούτιν θα μας σώσει από τους κακούς παγκοσμιοποιητές δεν γνωρίζουν ότι κάνει ακριβώς τα ίδια με τους λοιπούς κακούς παγκοσμιοποιητές; Ψεκάζει και χααρπίζει και λιώνει τους πάγους στο Βόριο Πόλο και υποστηρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα κλιματικής αλλαγής και ζητάει από τον ΟΗΕ να ξεκινήσουν τα προγράμματα Γεωμηχανικής για να σωθεί το κλίμα.

Ε… οκ… υπάρχει μια διαφορά. Ο ένας πίνει ουίσκι και ο άλλος βότκα!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη