Στα πρόθυρα του χάους κι ένα βήμα πριν την παγκόσμια διακυβέρνηση

Σ

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο που γράψαμε ακριβώς πριν ένα χρόνο στο παλιό ιστολόγιο. Επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε!

Δεν έχει έρθει η ώρα ακόμα της “επίσημης” παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτή θα έρθει όταν οι πληθυσμοί είναι έτοιμοι να την δεχτούν, μετά από απόλυτο χάος και μπροστά σε έναν κοινό κίνδυνο. Ποιος θα είναι αυτός; 

  • Μια πανδημία φτώχειας και κοινωνικής αναστάτωσης. 
  • Ένα τεράστιο κλιματικό μπάχαλο.
  • Μια εισβολή εξωγήινων

Αυτά είναι τα τρία σενάρια των σκηνοθετών της παγκοσμιοποίησης.

Μειδιάσατε στο τρίτο σενάριο; Όταν θα γράψουμε ειδικό άρθρο γι’ αυτό κι από πόσο καιρό προετοιμάζουν το κόλπο, το χαμόγελο θα παγώσει στα χείλη σας. Προς το παρόν τα δυο πρώτα κορυφώνονται και πάνε χέρι – χέρι.
 

«Ο ουρανός της Ευρώπης γίνεται Σομαλία»

 

 

Ένα άρθρο του Jacques Attali για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Ο εβραϊκής καταγωγής Αλγερινός οικονομολόγος, που σπούδασε κι έκανε καριέρα στη Γαλλία, σύμβουλος όλων των τελευταίων προέδρων της Γαλλίας και πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, γράφει:

  Η απίστευτη τραγωδία που συνέβη στον ουρανό της Ουκρανίας μας ωθεί να σκεφτούμε για το μέλλον του κόσμου.Το δράμα της πτήσης MH 17 των μαλαισιανών αερογραμμών  επιβεβαιώνει ότι το χειρότερο σενάριο είναι πιθανό: ένας κόσμος χωρίς κανόνες, χωρίς αστυνομία, με επικεφαλής συμμορίες ή εγκληματίες. Και αυτό μπορεί να συμβεί στην καρδιά της Ευρώπης, ενώ όλοι πιστεύαμε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Ένας κόσμος χωρίς Κράτος που θα μοιάζει με τη Σομαλία, χώρα χωρίς Κράτος για πάνω από 20 χρόνια.Η Σομαλοποίηση είναι η εφιαλτική εκδοχή της παγκοσμιοποίησης, όταν η τελευταία εφαρμόζεται χωρίς κανόνες δικαίου, χωρίς αστυνομία και χωρίς δικαιοσύνη.Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα σε μια περιοχή που πιστεύαμε απρόβλητη γιατί βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης: Στην Ουκρανία, όπου αντίπαλες συμμορίες συγκρούονται χωρίς ούτε το ουκρανικό Κράτος, ούτε οι διεθνείς οργανισμοί -από τον ΟΑΣΕ ως την Berd, από το Συμβούλιο της Ευρώπης ως το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – μπορούν να αντιδράσουν.Η κατάρριψη ενός επιβατικού αεροπλάνου από πύραυλο δείχνει ότι η Σομαλοποίηση και η αναρχία δεν έχουν όρια. Αφού πρώτα εφαρμόστηκε στη θάλασσα, έξω από τις ακτές της Σομαλίας, τώρα εφαρμόζεται στον ουρανό, πάνω από την Ουκρανία.Στο εξής θα φοβόμαστε ότι κανένα αεροπλάνο της γραμμής δεν μπορεί να είναι ασφαλές σε κανένα σημείο του κόσμου. Και πρώτα πρώτα στα αεροδρόμια της Αφρικής, όπου αφθονούν οι πύραυλοι εδάφους-αέρος. Αυτές οι θανάσιμες βολές θα μπορούν να γίνονται από ένα διπλανό σπίτι σε κάθε αεροπλάνο που πλησιάζει. Αυτό αν γίνει έστω και μια φορά, η παγκόσμια οικονομία θα έχει δεχθεί ένα τρομερό χτύπημα. Χτύπημα όχι μόνο για τους κατασκευαστές αεροπλάνων, για τις αεροπορικές εταιρείες αλλά και για όλα τα είδη εμπορίου υψηλής αξίας, σε όλες τις συναλλαγές, σε όλο τον τουρισμό -είδη που δεν υπάρχουν χωρίς αεροπορική μεταφορά.Και τίποτα δεν θα αλλάξει όσο οι λογικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι οι εγκληματίες και οι φανατικοί υπακούουν στους ίδιους κανόνες με αυτούς. Όσο πιστεύουν ότι μπορούν να τους πωλούν, να τους εμπιστεύονται και να αφήνουν στα χέρια τους ισχυρά θανατηφόρα όπλα. Αυτό θυμίζει τον Γκάντι ο οποίος τον Ιούλιο 1939 και τον Δεκέμβριο του 1940 έγραψε στον Αδόλφο Χίτλερ και του ζήτησε να φανεί λογικός. Αν συμπεριφερόμαστε με τις μαφίες και τα τρομοκρατικά κινήματα σαν να επρόκειτο για λογικούς ανθρώπους, τότε ο κόσμος μας θα γίνει σύντομα αβίωτος.Πρέπει επειγόντως να εξάγουμε μερικά συμπεράσματα και να αναλάβουμε κάποιες δράσεις. Προϋποθέτουν μια πλανητική κινητοποίηση των μεγάλων χωρών. Και είναι υλοποιήσιμες.

  1. Πρέπει να υιοθετηθεί μια εξαιρετικά αυστηρή και πλανητική οριοθέτηση των αεροπορικών διαδρομών, η οποία θα επιβληθεί σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Είναι τρελό να μπορούμε να το κάνουμε για το ποδόσφαιρο και όχι για την ασφάλεια των πτήσεων.
  2. Να ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια, πολιτική, οικονομική, στρατιωτική, για να φύγουν από τα χέρια ιδιωτών όλοι οι πύραυλοι εδάφους-αέρος που βρίσκονται ανά τον κόσμο. Το κάνουμε με επιτυχία για άλλα οπλικά συστήματα.
  3. Να καταδικάσουμε κάθε χώρα που πουλάει τέτοια όπλα σε αυτονιστικά κινήματα και σε ιδιώτες εμπόρους όπλων.
  4. Να ενισχύσουμε τους θεσμούς -από τον ΟΑΣΑ ως την BERD, το Συμβούλιο της Ευρώπης- οι οποίοι αφούν όλους τους Ευρωπαίους, δηλαδή τα κράτη μέλη της Ένωσης αλλά και τους Τούρκους, τους Ρώσους και τους Ουκρανούς.
  5. Να δημιουργήσουμε μια σοβαρή οργάνωση για την ασφάλεια στην Ευρώπη, η οποία θα ενώνει όλες αυτές τις χώρες, η οποία δεν θα συνδέεται με τις ΗΠΑ γιατί έχει διαφορετικά συμφέροντα.

Ξέρω, για μια ακόμη φορά, ότι τίποτα από αυτά δεν θα γίνει. Εκτός και αν γίνει, ως συνήθως, μετά την καταστροφή και όχι την ώρα που πρέπει.

Το άρθρο του Jacques Attali δημοσιεύεται ταυτόχρονα σε πολλά έντυπα της Γαλλίας.Σε άλλο άρθρο του ο Jacques Attali είχε γράψει «Μην κοροϊδεύετε, το Game of Τhrones είναι ο κόσμος που έρχεται», όπου εξηγούσε ότι το Game of Thrones περιγράφει τον κόσμο που έρχεται μετά το τέλος της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας, έναν νέο θεαματικό Μεσαίωνα όπου καμία εξουσία δεν είναι σταθερή και όπου όλα επιτρέπονται, γράφει σε ένα κείμενο ο Ζακ Αταλί. [Πηγή: iefimerida.gr]
 

 

Ξέρει πολύ καλά ότι τίποτα από αυτά δεν θα γίνουν, γιατί τα αεροπλάνα δεν γίνεται να περιοριστούν, πρέπει να πετούν παντού και να ψεκάζουν. Μάλιστα εδώ συζητούν να καταργήσουν ακόμα και τους αεροδιαδρόμους για… οικονομία στα καύσιμα!Επίσης ξέρει πολύ καλά ότι για να επιβάλεις μια ‘λύση’, πρώτα δημιουργείς το πρόβλημα. Τεχνική χειραγώγησης νούμερο 2.  Άρα το χάος που έχει δημιουργηθεί (και όχι από μόνο του) στην Ουκρανία, καλό είναι να το μεγιστοποιούμε λέγοντας ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπαίνει πλέον σε αεροπλάνα! Μπα; Δηλαδή, το Αθήνα – Λονδίνο κινδυνεύει; Από ποιον;Επίσης ξέρει πολύ καλά ότι η Σομαλία δεν έτυχε – πέτυχε! Την έχουν αφήσει επίτηδες στην τύχη της, μάλλον… στην ατυχία της. Αυτός ο ΟΗΕ τελικά δεν είναι ικανός για τίποτα; Τότε γιατί δεν το κλείνουν το μαγαζί;Επίσης αυτό που ΔΕΝ ξέρει καθόλου και δεν λέει λέξη, είναι η γενοκτονία που συντελείται στην Παλαιστίνη. Ναι. Παλαιστίνη την λένε και όχι Λωρίδα της Γάζας. Αλλά αυτό δεν το σχολιάζει γιατί δεν του το επιτρέπει ούτε η εβραϊκή του καταγωγή, ούτε η σιωνιστική του ταυτότητα.

Το βιβλίο με τις «προφητείες» του Jacques Attali για την Νέα Παγκόσμια Τάξη

 

Με αφορμή την είδηση της χρηματοδότησης της νομιμοποίησης της μαριχουάνας στις ΗΠΑ από τον Ουγγρο-Εβραίο μεγαλοεπενδυτή «φιλάνθρωπο» Τζορτζ Σόρος, πρέπει να θυμηθούμε ότι η νομιμοποίηση των ναρκωτικών ήταν μία από τις ‘προβλέψεις’ του βιβλίου του 2006, “A Brief History of The Future” («Μία Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος») του Γαλλο-Εβραίου Jacques Atali, ενός βιβλίου που ο Henry Kissinger είχε χαρακτηρίσει «λαμπρό και προκλητικό … και δύσκολο να το απορρίψεις».Αναφέρει στο συγκεκριμένο κομμάτι το βιβλίο: «Τα ναρκωτικά θα πρέπει να νομιμοποιηθούν για να γίνουμε μουδιασμένοι μέσα στην αυξανόμενη παράνοια γύρω μας», έγραψε στο βιβλίο του ο Atali.«Το αλκοόλ, η κάνναβη, το όπιο, η μορφίνη, η ηρωίνη, η κοκαΐνη, τα συνθετικά προϊόντα (αμφεταμίνες, μεταμφεταμίνες, έκσταση), χημικά, βιολογικά, ή ηλεκτρονικά ναρκωτικά που διανέμονται από “αυτο – επισκευαστές”, θα γίνουν καταναλωτικά προϊόντα σε έναν κόσμο χωρίς το νόμο της αστυνομίας, της οποίας τα κύρια θύματα θα είναι οι infranomads». (Infranomads = υπο-νομάδες = οι φτωχοί του κόσμου).Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στο «Μια Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος» που περιγράφει την ατζέντα της ελίτ για τον 21ο αιώνα.

Ποιος ακριβώς είναι και πρεσβεύει ο κος Jacques Attali που τον προβάλουν όλοι;
  
Πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο δήλωσε ότι ο εβραϊκός πληθυσμός παγκοσμίως θα πρέπει να ανέλθει στα 200 εκατομμύρια. Είναι ένας τεχνοκράτης υψηλού επιπέδου που εργάζεται για την ολοκλήρωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Έχει δηλώσει μάλιστα, ότι η Ιερουσαλήμ θα μπορούσε να γίνει η πρωτεύουσα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης:
 
Οι δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο για την Παλαιστίνη είναι παλαιότερες, σημερινές δεν υπάρχουν, σχολιάζει την κρίση στην Ουκρανία μόνο. Εδώ δηλώνει ότι για να γίνει πρωτεύουσα η Ιερουσαλήμ χρειάζεται πρώτα να υπάρχει “ειρήνη” στην περιοχή, με τον ένα ή άλλο τρόπο…

Το 1991 ίδρυσε στο Λονδίνο την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (European Bank for Reconstruction and Development) της οποίας υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος από το 1991 έως το 1993. Είναι επίσης η αιτία της μεταρρύθμισης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γνωστή ως LMD, που σχεδιάστηκε για να φέρει όλες τις ευρωπαϊκές βαθμίδες εκπαίδευσης στην ίδια γραμμή.Ο Attali είναι επίσης ο ιδρυτής και πρόεδρος της PlaNet Finance, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης διεθνούς αλληλεγγύης, με ειδίκευση στην ανάπτυξη της μικροχρηματοδότησης και πρόεδρος της Α&Α, διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας στρατηγικής. Χρονικογράφος στην εφημερίδα L’Express, συγγραφέας πενήντα βιβλίων, έχοντας πουλήσει πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο (στην Ελλάδα στις εκδόσεις Λιβάνη). Στα βιβλία περιλαμβάνεται η βιογραφία του Γερμανο-Εβραίου τραπεζίτη Siegmund Warburg (1902 – 1982).Έχει γράψει επίσης ένα ξεχωριστό άρθρο για τον Καρλ Μαρξ, υποστηρίζοντας ότι ο Μαρξ ήταν ένας ‘ελεύθερος marketeer’ (επιχειρηματίας) που ευνόησε τον καπιταλισμό, ως ένα σκαλοπάτι προς το κομμουνιστικό του ιδεώδες και προέβλεψε την παγκοσμιοποίηση όπως τη γνωρίζουμε σήμερα (δηλ. τη Νέα Παγκόσμια Τάξη).
 

«Μια Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος»

Στο «Μια Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος» ο Attali προβλέπει ότι αυτός ο αιώνας θα ξεδιπλωθεί μέσα από τρεις διαφορετικές φράσεις.1 .Υπερ- αυτοκρατορία (Super-empire): Μια εποχή της ιδιωτικοποίησης, όπου θα κυβερνούν οι εταιρείες. Γράφει: «το κεφάλαιο θα απαλλαγεί επιτέλους από κάθε τι που το απειλεί -συμπεριλαμβανομένων των εθνικών κρατών, τα οποία σταδιακά θα διαλυθούν». Ο νόμος των “αγορών” θα αποτελέσει το μόνο αναγνωρισμένο παγκόσμιο δίκαιο. Ένα σύστημα εξουσίας του οποίου οι «δομές παραμένουν ασαφείς, αλλά ο στόχος του είναι παγκόσμιος».2. Υπερ-συγκρούση (Hyperconflict): Η υπερ-αυτοκρατορία θα συρρικνωθεί και θα υπάρξει μια περίοδος παγκόσμιου χάους. Ξεκινώντας περίπου από το 2030, ο Attali προβλέπει«καταστρεπτικούς πολέμους, όπου έθνη, θρησκευτικές ομάδες, τρομοκρατικές οντοτήτες και πειρατές της ελεύθερης αγοράς θα στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου».3. Υπερ-δημοκρατία (Hyperdemocracy) (έτος 2060):  Έχοντας εξαντληθεί από τους πολέμους και τις κοινωνικές αναταραχές «η παγκόσμια κοινότητα θα υποδεχτεί με “ανοιχτές αγκάλες” τη δημιουργία μιας δημοκρατικής παγκόσμιας κυβέρνησης». Θα είναι ένα κολεκτιβιστικό σύστημα, όπου ο καθένας θα εργάζεται για το «κοινό καλό». [Με πληροφορίες από: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ]

Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών κατά λέξη στο βιβλίο του

Οι “προβλέψεις του” είναι πανομοιότυπες με τα ‘εργαλεία’ για τη διάλυση των δυτικών κοινωνιών ακριβώς όπως εμφανίζονται στα πρωτόκολλα: Σεξουαλική απελευθέρωση πάσης μορφής, κατάργηση της οικογένειας, διασκέδαση μέχρι αποβλάκωσης (τεχνική χειραγώγησης νούμερο 1), μια κουλτούρα διαμορφωμένη και χειραγωγούμενη από τα media θα δημιουργήσει έναν εγωκεντρικό πληθυσμό που «θα εμπιστεύεται μόνο τον εαυτό του», cyber sex «ο κόσμος δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από μια αντιπαράθεση μοναχικοτήτων και η αγάπη μια αντιπαράθεση αυνανισμών» για μείωση κι έλεγχο αναπαραγωγής: στο μέλλον, η κοινωνία «θα προχωρήσει τόσο πολύ ώστε θα διαχωρίσει την αναπαραγωγή και τη σεξουαλικότητα. Η σεξουαλικότητα θα είναι το βασίλειο της ευχαρίστησης και η αναπαραγωγή των μηχανών». Συνεχής παρακολούθηση των πολιτών μέσω της τεχνολογίας: ο Attali δίνει την εικόνα μιας κοινωνίας που βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση που φαντάζει την κομμουνιστική Στάζι «ερασιτέχνες». Αντικατάσταση ανθρώπων με ρομπότ, τσιπάκια πάσης φύσεως και φυσικά, δεν παραλείπει το μεγάλο όπλο της παγκοσμιοποίησης, τη μετανάστευση: Οι μεταναστευτικές ροές θα επεκταθούν και θα κατακλύσουν τα εθνικά κράτη. Όποια χώρα αντιστέκεται θα βουλιάζει οικονομικά: «Ακόμα περισσότερες μάζες θα ρίξουν τις πύλες της Δύσης. Θα αριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες κάθε μήνα. Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε εκατομμύρια και μετά σε δεκάδες εκατομμύρια».Μετά περνά στις συρράξεις και τις γενοκτονίες με πολλά υπέρ-όπλα, ενώ γύρω στο 2030, ο Attali βλέπει να ξεκινάει μια υπερ-σύγκρουση, σε μια περίοδο τρομακτικής βίας και αναταραχών, εκ των οποίων θα προκύψει μια υπερ-δημοκρατία, μια παγκόσμια κοινοτική κυβέρνηση (‘one-world communitarian government’), περίπου το 2060.Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα, υπάρχει απόλυτος έλεγχος της τροφής κι επιβολή “συγκεκριμένου” τρόπου διατροφής…Για λαμπρό φινάλε του βιβλίου του,  ο Attali λέει ότι η hyperdemocracy θα είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα διοικείται από τον ΟΗΕ (το έχει επιβεβαιώσει και ο Μπρεζίνσκι αυτό) η οποία θα αναπτύξει την ιδέα ενός «κοινό καλού» προς ανθρώπους και περιβάλλον -βλέπε Ατζέντα 21-, με τη σταδιακή απαξίωση και υποτίμηση του ανθρώπου: «Τέλος, στην τελική φάση της εξέλιξης, θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια υπερ-νοημοσύνη (hyperintelligence) διαβίωσης, της οποίας η ανθρωπότητα δεν θα είναι παρά ένα απειροελάχιστο στοιχείο». «Η μοναδική ιστορία του Homo sapiens sapiens θα έχει έρθει στην ολοκλήρωση».Ο Attali τέλος, πιστεύει ότι η όλη αντίσταση στην επερχόμενη παγκόσμια τάξη είναι μάταιη, καθώς δεν θα υπάρχει κάποιο άλλο προτεινόμενο σύστημα – κάτι που ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται.  «Οι περισσότεροι δεν θα έχουν να προτείνουν κανένα υποκατάστατο σύστημα… εκτός από ελάχιστους που θα προτείνουν την επιστροφή στη θεοκρατία», με ό,τι συνεπάγεται γι’ αυτό η λέξη “θεοκρατία”…

Έχουμε μια μεγάλη απορία:
 
Όταν μια τέτοια προσωπικότητα, αποδεκτή και “αναγνωρισμένη” από καθεστώτα και ΜΜΕ,  γράφει ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ μελλοντολογίες και προβλέψεις για την εξέλιξη της παγκόσμιας Ιστορίας και ανθρωπότητας που γράφουμε κι εμείς, γιατί σ’ εμάς μπαίνει η ταμπέλα του συνωμοσιολόγου, ενώ στον ίδιο η ιδιότητα του σπουδαίου οικονομολόγου και αναλυτή;
Απλά… ρωτάμε….
© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη