Απίστευτη δήλωση Κρεμαστινού!

Α

Μιλώντας σε εκπομπή του real.fm ο κος Κρεμαστινός είπε αυτό που όλοι ξέρουμε, αλλά κάνουμε ότι δεν ξέρουμε…

Η Ελλάδα προ των πυλών απόλυτης οικονομικής -και όχι μόνο- καταστροφής, με δυο χείριστες λύσεις που διχάζουν το λαό γα το πια είναι η χειρότερη και ο κος Κρεμαστινός, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη διαδρομή λέει τα εξής:

“Το θέμα της φοροδιαφυγής είναι γνωστό και πολύ σοβαρό. Είναι αυτό που όλοι υπόσχονται ότι θα διευθετήσουν αλλά στο τέλος δεν κάνουν τίποτα.”

Και γιατί, αυτό; ρωτάει η δημοσιογράφος (εκπομπή Χαρδαβέλα)

“Γιατί αυτοί που φοροδιαφεύγουν είναι αυτοί που καθορίζουν και τους πολιτικούς χειρισμούς στη χώρα μας”

Τον ευχαρίστησαν, τον καλημέρησαν και πέρασαν στο επόμενο θέμα…

Δεν το γνωρίζουμε όλοι; Το γνωρίζουμε. Αλλά το χειρότερο δεν είναι ότι γίνεται, ούτε ότι το γνωρίζουμε. Το χειρότερο είναι ότι το κουβεντιάζουμε ως απολύτως πλέον φυσιολογικό, το παραδέχονται άνθρωποι που συμμετείχαν ενεργά στο να διαιωνίζεται και η ζωή συνεχίζεται έχοντας εκπαιδεύσει απολύτως έναν λαό που βρίσκεται στα όρια της γενοκτονίας να ψάχνει “αλλού” τις λύσεις!

Έχω δεχτεί πολλές φορές επιθέσεις γιατί δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στο ένα ή άλλο κόμμα, και μου λένε ΕΣΎ τι προτείνεις;

Να τι προτείνω. Το αυτονόητο. Να πληρώσουν αυτοί που έφεραν τη χώρα ως εδώ και να πάψουμε να δεχόμαστε τη διαστροφή της καταπίεσης ως κάτι απολύτως φυσιολογικό και δεδομένο.

Πειράζει που είμαι υγιής;;;

Από μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση σε 6 μήνες αυτό θα περίμενα και όχι μνημόνια με οριζόντια μέτρα ή grexit με οριζόντια ταφόπλακα!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη