«Αυτοκτονημένος» βρέθηκε ο γιατρός που ήταν κατά των εμβολίων

«

Ο Δρ Jeff Bradstreet, που δημοσίευσε έρευνα στην οποία ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό, βρέθηκε νεκρός, τον περασμένο μήνα στη Βόρεια Καρολίνα

Το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Rutherford ανέφερε ότι ο θάνατος του Bradstreet φαίρεται να οφείλεται σε αυτοτραυματισμό από σφαίρα στο στήθος. Το σώμα του Bradstreet, βρέθηκε στις 19 Ιουνίου από έναν ψαρά. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ο Bradstreet διοικούσε μια κλινική στο Buford, της Τζόρτζια. Επίσης ήταν ιδιοκτήτης των Creation’s Own, συμπληρώματα διατροφής, τα οποία και συνταγογραφούσε.

Σύμφωνα με την Gwinnett Daily Post, πράκτορες από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), με τη βοήθεια της Υπηρεσίας Ναρκωτικών Ουσιών της Τζόρτζια, έκαναν έφοδο την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του. Η FDA δεν αποκάλυψε για ποιο λόγο οι υπάλληλοι της είχαν ψάξει το γραφείο του Bradstreet.

Εν τω μεταξύ, η οικογένειά του προσπαθεί να συγκεντρώσει διαδικτυακά χρήματα για να διερευνήσει το θάνατό του, και να γίνει «διεξοδική έρευνα για την πιθανότητα εγκληματικής πράξης.”

Ο Bradstreet έκανε αγώνα κατά των εμβολιασμών λέγοντας ότι τα βαρέα μέταλλα που εμπεριέχονται σε αυτά είναι περισσότερο βλαβερά από τα οφέλη που υποτίθεται προσφέρει ένα εμβόλιο.

Η Daily Mail είχε εκτενές αφιέρωμα για τον μυστηριώδη θάνατό του και τα πιστεύω του

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη