Η Anissa Naouai καταγγέλλει: Γιατί οι “αληθινές” ειδήσεις σας μπορεί να είναι πιο επικίνδυνες από τις “ψευδείς”!

Η

Η δημοσιογράφος Anissa Naouai του Russia Today, ξεμπροστιάζει τους λόγους που έχει ξεκινήσει η “σταυροφορία” κατά ορισμένων μίντια που δεν αρέσουν και των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης στην Αμερικάνικη κυβέρνηση εφαρμόζοντας λογοκρισία στον παγκόσμιο ιστό μέσω των αλγορίθμων των Google & Facebook 

quoteΥπάρχει μια σταυροφορία κατά της «ψεύτικο ειδήσεων”! Έτσι λέτε ότι μια χούφτα νεαροί από τη Μακεδονία* γα@@σαν τις εκλογές εκατομμυρίων Αμερικανών και βγήκε ο Trump; Μια χούφτα νεαροί σε σχέση με το τεράστιο μηχάνημα μέσων μαζικής ενημέρωσης;
Οι έξι αυτοί γίγαντες που ελέγχουν το 90 τοις εκατό των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, σχεδόν πίσω από το 100 τοις εκατό από αυτούς είναι η Χίλαρι Κλίντον. Α, όχι, δεν κατασκευάζετε ειδήσεις σκόπιμα, το CNN δεν πήρε συνέντευξη από τον σούπερ-φαν κάμεραμαν της Χίλαρι εκ προθέσεως και ο ψεύτικος “πρώην πράκτορας της CIA” της Fox ήταν απλά ένα έντιμο λάθος, σίγουρα.
Αλλά η παραπλάνηση, η παραπληροφόρηση, η αφαίρεση του περιεχομένου και η προπαγάνδα πόλεμο – αυτή είναι σίγουρα η πρόθεσή σας: τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ στο Ιράκ. Μπράβο στα αμερικάνικα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης! Κάνατε εξαιρετική δουλειά πείθοντας τους Αμερικάνους να πάνε εκεί, να σκοτώσουν και να πεθάνουν κάτω από ψεύτικα προσχήματα.
Αλλά τα μαθήματα δεν έχουν παρθεί – Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, ISIS, τρομοκράτες ή… πως τους αποκαλούν… “μετριοπαθείς αντάρτες”; Αλλά αυτό που κάνετε εσείς, με τις “πραγματικές ειδήσεις” σας, είναι πολύ πιο επικίνδυνο, οι οποίες ξεκινούν πολέμους, σκοτώνουν, εκτοπίζουν εκατομμύρια και καταστρέφουν ολόκληρες περιοχές. Έτσι, χέστε τις “ψεύτικες ειδήσεις” – οι περισσότεροι μπορούν να δουν τι παίζει … είναι η πραγματική είδηση που χρειάζεται έλεγχο!”

* Υπήρξαν δημοσιεύματα των αμερικάνικων συστημικών ΜΜΕ που ελέγχονται από την Κλίντον, ότι μπλόγκερς που ζουν στη FYROM δημοσίευσαν ψευδείς ειδήσεις υπέρ του Τραμπ και κατά της Κλίντον και έτσι επηρέασαν τον εκλογικό αποτέλεσμα. Εις εξ αυτών λέει, “Εγώ ούτε Αγγλικά δεν γνωρίζω, μεταφράζω με την Google και δημοσιεύω για να εισπράττω από τις διαφημίσεις της. Φανταστείτε τώρα, πόση είναι η υποτίμηση του αμερικάνικου λαού, που υποτίθεται περιμένει να διαμορφώσει άποψη για το ποιον θα ψηφίσει για πρόεδρο διαβάζοντας τους μπλόγκερς από τα Σκόπια! Απίστευτος ισχυρισμός προκειμένου να εφαρμόσουν παγκόσμια λογοκρισία. Να σημειωθεί ότι το Russia Today είναι κι αυτό υπό διωγμό, πλην όμως έχει σταθερό και πιστό αναγνωστικό κοινό.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη