Τα σκοτεινά όπλα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης – Θύμα Αποκρυφισμού και η Ελλάδα

Τ

Επαρκεί μόνο η προπαγάνδα ως μέσον χειραγώγησης του λαού; Αν απευθύνατε την ερώτηση στον Χίτλερ, τον μάστερ της προπαγάνδας, θα σας απαντούσε ρητά: Όχι!

Χρόνια προσπαθούν οι ειδικοί αναλυτές να εξηγήσουν τον μαγικό τρόπο επιβολής του στα πλήθη -ιστορικοί, πολιτικοί, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι- χωρίς ωστόσο να την δικαιολογούν στο 100% αφήνοντας στους “άλλους” αναλυτές, τη μια και μοναδική πνευματική εξήγηση: Η χρήση του πανάρχαιου ιερού συμβόλου, της σβάστικας, μόνο τυχαία δεν ήταν! Αντλώντας δύναμη από αυτό το σύμβολο, μπόρεσε να επιβληθεί στην ελεύθερη βούληση και αγνότητα του κόσμου, μπόρεσε να σαγηνεύσει τις μάζες.

Μέχρι που… “κάποιος”, του έβαλε την ιδέα να την γυρίσει ανάποδα, από δεξιόστροφη σε αριστερόστροφη, για περισσότερη ισχύ, παραλείποντας τη “μικρή λεπτομέρεια” ότι όλη η δύναμη της θα αντιστραφεί σε αρνητική και θα γυρίσει επάνω του. Κι εκεί αρχίζει η πτώση του Γ’ Ράιχ. Θα την βρείτε ανεστραμμένη στις έσχατες φωτογραφίες της κυριαρχίας του.

Αλλά φέρνοντας στο νου και τη σιδηρά κυρία του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί σε εναρκτήρια ομιλία της στο National Press Club με θέμα την Παγκόσμια Οικονομία, να ξεκινήσει με αριθμολογίες και σεληνικά έτη; Να κάνει ανάλυση του τι αναμένεται να συμβεί στην Παγκόσμια Οικονομία βασιζόμενη σε ανάλυση αριθμολογική γύρω από τον “μαγικό αριθμό” 7; Και αλήθεια… σε ποιους απευθύνεται; Προφανώς όχι μόνο σε ένα τελείως άσχετο κοινό που ίσως να το άφησε έκπληκτο, αλλά και στους μυημένους.

2014 – βγάλτε το μηδέν = 2 φορές το 7 ή 2 + 1 + 4 = 7. Καταπλητική χρονιά, λέει λοιπόν, θα είναι το 2014, αφού θα είναι και η 100η επέτειος του Α’ Π.Π.!! Ξεχάσαμε να ευχηθούμε Happy Birthday… Επίσης είναι και η 70η επέτειος -7 χωρίς το 0- από τη σύνοδο του Bretton Woods που ουσιαστικά γέννησε το ΔΝΤ.

 Και συνεχίζει η Λαγκάρντ, ότι το 2014, είναι και η 25η επέτειος της πτώσης του το τοίχους του Βερολίνου – 2 + 5 = 7. Η πτώση που ελευθέρωσε το άλλο τέρας, την Ανγκέλα Μέρκελ (αυτό δεν το λέει). Επίσης, προσθέτει, είναι και η 7η επέτειος της πτώσης των αγορών που οδήγησαν στην παγκόσμια κρίση, αυτήν από την οποία όλες οι χώρες τώρα “προσπαθούν” να βγουν χάριν στην αμέριστη βοήθεια του ΔΝΤ!

Και η Λαγκάρντ εύχεται ότι μετά από τα 7 μίζερα χρόνια, η ελπίδα δεν χάθηκε θα ακολουθήσουν 7 “φωτεινά” χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2021 – κρατείστε την ημερομηνία, θα χρειαστεί αργότερα… Επίσης τονίζει τη “σύμπτωση” οι G8 στο μεταξύ να γίνουν G7 – πιο ιερός ο αριθμός. Δείτε όλη την ομιλία της στο παρακάτω βίντεο, όπου τελειώνοντας την ανάλυση της κάνει αναφορά στο μότο ενός δημοσιογράφου: «Έτσι έχουν τα πράγματα»:

Πως, δηλαδή, έχουν τα πράγματα;

Τα πράγματα έχουν μπροστά ένα γυαλί ψευδαίσθησης, ένα τζάμι-καθρέφτης απόκρυψης γνώσης και πληροφόρησης, ενώ πίσω από τον αντικατοπτρισμό της επίπλαστης πραγματικότητας, κρύβεται ένας άλλος κόσμος, με τις δικές του μεθόδους και πρακτικές.

Η «αριστερή» και «άθεη» κυβέρνηση πόσο άθεη είναι; Δεν πέταξε μόνο τη γραβάτα από το επίσημο κοστούμι, αλλά κατάργησε και τον θρησκευτικό όρκο, τον οποίο, εδώ που τα λέμε καλά έκανε, γιατί τον έχουν έτσι κι αλλιώς ξεφτιλίσει. Το πρωί με το χέρι στο Ευαγγέλιο και το απόγευμα με κιπά στις σιωνιστικές πανηγύρεις.

Όμως άλλο άθεος κι άλλο αθεϊστής. Άλλο ο απλός πολίτης που λέει… Μπα δε βαριέσαι, δεν πιστεύω ότι υπάρχει Θεός κι άλλο όταν η Αθεΐα ή ο Αθεϊσμός που γίνεται θρησκεία και με άκρως οξύμωρο τρόπο, χρησιμοποιώντας τη λέξη «πιστεύω» βάζοντας μπροστά το ΔΕΝ. Με λίγα λόγια δηλώνουν πίστη στην έλλειψη πίστης!

Το μαγαζάκι όμως των Αθεϊστών κρύβει κι άλλα πολλά. Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Έβρου -του κόμματος των οποίων τα μέλη δηλώνουν  μη πίστη και άθεοι- είναι Πρόεδρος της Θεοσοφικής Στοάς «Κάβειρος», σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα που έφερε την είδηση στο φως. Κι εδώ αρχίζουν τα περίεργααα… Τα πολύ περίεργα!

Πάμε πίσω στην Αμφίπολη:

Όλο εκείνο το σήριαλ που παίχτηκε επί τελευταίων ημερών Σαμαρά, έδωσε την εντύπωση ότι γινόταν μόνο για λόγους προπαγάνδας. Η έκταση της παγκόσμιας προβολής του εν μέρει θα μπορούσε να δικαιολογηθεί από το αρχαιολογικό του ενδιαφέρον, αλλά.. εν μέρει.

Η δόση, αν θυμάστε καλά, ήταν υπερβολική. Υποθέσεις επί υποθέσεων, ξένων και ντόπιων για το ποιος είναι ο νεκρός του τάφου, έπαιρναν και έδιναν στα ντόπια και ξένα μίντια, ώσπου να καταλήξει το όλο θέμα στο… άνθρακες ο θησαυρός.

Όμως το δικό μας ένστικτο τότε δεν ακολουθούσε την πεπατημένη της “ανασκαφής”. Δεν έψαχνε για νεκρό σε τάφο, αλλά για βωμό σε μυστικό ναό. Και πολύ πολύ αργότερα, στα πολύ πολύ ψιλά γράμματα, έσκασε μύτη η εξήγηση ότι μάλλον πρόκειται για κάτι τέτοιο.

Διαβάστε το τελευταίο άρθρο και όλα τα σχετικά εντός του λινκς για να καταλάβετε:

Για την Ολυμπιάδα έγινε η όλη φασαρία, η οποία ήταν και ιέρεια των Καβείρων, μυστήρια που κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς γινόταν εκεί παρά μόνο οι συνεχιστές τους και ο τάφος ήταν τελικά ιερατείο. Και η τρύπα του εξαφανισμένου βωμού καλύφθηκε με ψέματα και τεχνητή αδιαφορία, αφού εκεί ήταν όλο η ουσία! Και η παραδοχή των όσων εμείς λέγαμε μήνες πριν, συμπτωματικά έγινε μόλις στον ένα μήνα διακυβέρνησης Τσίπρα.

Αλήθεια, οι σύγχρονοι λάτρεις των αρχαίων θρησκειών γιατί δεν μιλούν και για τη σκοτεινή πλευρά τους;

Αν και η ελληνική ιδεολογική κουλτούρα προσπαθεί να απωθήσει τον όρο ‘’ανθρωποθυσία’’ ως πραγματικό πεπραγμένο γεγονός, εν τούτοις αρχαιολογικά ευρήματα έρχονται στην επιφάνεια για να μας αποδείξουν ότι στην ελληνική αρχαιότητα η ανθρωποθυσία λάμβανε χώρα και είχε κάποια τελολογική κατεύθυνση.

Αναφορές υπάρχουν στην ελληνική γραμματεία, φιλοσοφία, λογοτεχνία, ποίηση και τέχνη όπως πλαστικές τέχνες, κεραμική διακόσμηση, τοιχογραφία. και επιγραφική τέχνη. Εμφανές λογοτεχνικές αναφορές έχουμε από τον Ηρόδοτο, Πλούταρχο και τον Ευριπίδη. Μελετώντας τις αναφορές μπορούμε να κατατάξουμε τις ανθρωποθυσίες σε εννέα μοντέλα, ανάλογα με το σκοπό που γίνονταν. Έτσι έχουμε θυσία με σκοπό την εξιλέωση(θυσία ατόμου συνήθως συγγενικού για επανόρθωση εξ αιτίας προσβολής της θεότητας), αυτοθυσία με σκοπό την νίκη(προσφορά ανθρώπινης σάρκας πριν από τη μάχη με σκοπό την νίκη), θυσία για προστασία από καταστροφές (απόκτηση εύνοιας της θεότητας για αποφυγή επιδημίας, λοιμού κτλ.), θυσία για εκδίκηση (συνήθως αιχμαλώτου πολέμου ή εγκληματία κατά τη διάρκεια της ταφής ή στον τάφο του αποθανόντος), θυσία με σκοπό την μύηση (για απόκτηση της κοινότητας πλήρη δικαιωμάτων), θυσία λόγω ζήλιας και αρρωστημένης θέλησης-ζηλοφθονίας, θυσία λόγω ξενοφοβίας και απέχθειας προς τους ξένους (ξένοι θυσιάζονταν στην τοπική κοινότητα), θυσία ως φόρο τιμής, και τέλος, θυσία ζωντανών ατόμων ως προσωπική λατρεία.

Τα αρχαιότερα ευρήματα από την Μινωική Κρήτη ανάγονται στην πρωτοανακτορική περίοδο(2600-1900 π.χ.) και οι πρώτες μυθικές αναφορές περιέχονται στον μύθο του Θησέα, όπως επίσης στον μύθο των αργοναυτών και στον Τρωικό πόλεμο. Ο Walter Burkert κάνει αναφορά για τις πρώτες εθιμοτυπικές ανθρωποθυσίες από την παλαιολιθική εποχή (ρόλο παλαιολιθικού άνθρωπου ως κυνηγού).

Τα ευρήματα της Κρήτης στην περιοχή της Ανεμοσπηλιάς (Αρχάνες) εντάσσονται στο μοντέλο της αποφυγής καταστροφών. Κατά τη διάρκεια ανασκαφών το 1979 ανακαλύφθηκε ένα κτίριο με πολλά δωμάτια ασυνήθιστου σχήματος, τα οποία οι αρχαιολόγοι ονόμασαν ‘’ναός’’. Σε ένα από τα δωμάτια αυτά βρέθηκαν κεραμικά ευρήματα , στο πλησίον δωμάτιο υπολείμματα ενός ‘’ξόανον’’ και στο τρίτο τρεις σκελετοί σε διαφορετικά σημεία, και ένας τέταρτος στον προθάλαμο. Τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα πιθανότατα πέθαναν λόγω της κατάπτωσης του κτιρίου ή λόγω της πυρκαγιάς που ακολούθησε. Το τέταρτο άτομο, ωστόσο, βρέθηκε σε μία πλευρική στάση πάνω σε ένα χαμηλό κτίσμα προσομοιάζοντας σε βωμό. Στο σώμα του υπήρχε μία στερεή λεπίδα εισχώρησης 40 εκ. περίπου, το οποίο οι ανασκαφείς θεώρησαν ότι αποτελούσε ένα θυσιαστικό εργαλείο. Επίσης, τα οστά του σκελετού είχαν διαφορετικό χρώμα. Του επάνω μέρους ήταν άσπρα ενώ του κάτω δεξιού μέρους μαύρα. Οι ανασκαφείς κατέληξαν στην εκδοχή της ανθρωποθυσίας λόγω έκτακτης ανάγκης, προσφοράς στην θεότητα κατά τους προηγηθέντας σεισμούς για ανακοπή περαιτέρω καταστροφής. Η καταστροφή του κτιρίου έθεσε τέλος σε αυτή την πράξη.

Στην κατηγορία της ανθρωποθυσίας για εκδίκηση μπορούμε να εντάξουμε την ακόλουθη περίπτωση. Στην Εύβοια στην περιοχή της Λευκάνδης σε τάφο της πρωτογεωμετρικής περιόδου βρέθηκε δίπλα σε έναν αποτεφρωμένο άνδρα ένας γυναικείος σκελετός με πολύτιμες προσφορές. Τα χέρια και τα πόδια της ήταν σταυρωμένα και πίσω από το κεφάλι της βρίσκονταν ένα σιδερένιο μαχαίρι με λαβή ελεφαντοστού. Το μαχαίρι και το βίαιο τραύμα οδήγησαν τους ανασκαφείς στο συμπέρασμα του τελετουργικού θανάτου, που σκοπό είχε η γυναίκα να δωθεί σαν συνοδεία στην μεταθανάτια ζωή του αποθανόντος ατόμου το οποίο ήταν σε υψηλή κοινωνική θέση. Ο δεύτερος τάφος περιείχε τα υπολείμματα τεσσάρων αλόγων . Πάνω από τον τάφο βρίσκονταν ένα κτίριο μεγέθους 45 επί 50 μέτρα, το μεγαλύτερο γνωστό κτίριο της περιόδου (ένδειξη της υψυλής κοινωνικής θέσης του ατόμου). Μετά την ταφή το κτίριο κατεδαφίστηκε και καλύφθηκε με ανάχωμα (1000 και 950 π. Χ.).

Στα δυτικά της πεδιάδας της Μεγαλόπολης, στη Αρκαδία , βρίσκεται το βουνό Λυκαίον. Όταν το 1902 έγιναν ανασκαφές από τον Κωνσταντίνο Κουρουνιότη ανακαλύφθηκε στην κορυφή του όρους , ένα κυκλικό τελεστικό μέρος, όπου ανθρωποθυσίες ‘’γιορτάζονταν’’ σύμφωνα με την λατρεία του Δία Λυκαίου. Σε φυσικό χώμα βρέθηκε ένα στρώμα από πέτρες, στάχτες και υπολείμματα οστών. Σύμφωνα με την χρονολόγηση των κεραμικών και νομισμάτων που βρέθηκαν , το μέρος χρησιμοποιούνταν από το 600 έως και τον 4ο αι. π.Χ. Όμως, επιστημονικά δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν γίνονταν ή όχι ανθρωποθυσίες, καθώς τέστς έδειξαν ότι τα οστά άνηκαν σε μικρά ζώα, όπως πουλιά.. Η συγκεκριμένη περίπτωση εξυπηρετούσε το μοντέλο της μύησης της κοινότητας. Οι γιορτές αυτές έχουν την καταγωγή τους από τα μαχητικά παιχνίδια. Αν και λογοτεχνικές αναφορές υπάρχουν ήδη από τον Πλάτωνα (Πολιτεία) σχετικά με το ναό και οι γιορτές προς την Θεότητα, τα πιο πρόσφατα στοιχεία που συνδέονται με την ανθρωποθυσία ανάγονται από τον 4ο αι. π.Χ. Ο Σωκράτης σχετικά με τις αναφορές στην Πλάτων Πολιτεία, όπως επίσης ο Θεόφραστος, Πολύβιος και Παυσανίας, αναφέρουν πως η παρουσία ανθρώπινης σάρκας στον βωμό μεταμορφώνει έναν άνθρωπο σε λύκο (Σύμφωνα με τον Otto Kern, η ιστορία της μεταλλαγής σε λύκο έχει προέλευση σε προελληνικό λυκόμορφο Θεό, ο οποίος αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Δία).

Στα συντρίμμια του Μυκηναϊκού παλατιού στην Πίλο της Μεσσηνίας, βρέθηκε μία επιγραφική πλάκα (PY Tn 316), όπου αναφέρονται ονόματα θεών. Σε κάθε ένα έχει προστεθεί ένα ιδεόγραμμα ενός αγγείου και ένα ιδεόγραμμα για χρυσό. Στις περισσότερες περιπτώσεις περαιτέρω ιδεογράμματα υποδεικνύουν έναν άνδρα και μία γυναίκα. Η επιγραφή είναι εμφανές: ΄΄Για την Ήρα ένα χρυσό βάζο και μία γυναίκα΄΄. Η πλάκα αναφέρει συνολικά 12 θεότητες, 13 χρυσά αγγεία, 8 γυναίκες και 2 άνδρες.

Eπίσης, ανθρωποθυσίες ατόμων ως προσωπικό υπηρεσίας της λατρείας της θεότητας, μπορούν να συνδεθούν με μία σειρά επιγραφών που βρέθηκαν σε διάφορους αρχαιοελληνικούς ναούς, όπως το κέντρο ελληνισμού-Δελφοί, αλλά και σε μικρότερους. Πρόσφατα, 194 κείμενα ανακαλύφθηκαν σε ναό στα βουνά κοντά στη Μακεδονική Βέροια, τα οποία συνδέονται με την επονομαζόμενη ‘’Θρησκευτική απελευθέρωση’’. Αυτό σημαίνει ότι γυναίκες και άνδρες δούλοι δίδονταν στην τοπική ‘’αυτόχθων’’ μητέρα-Θεότης, στις περισσότερες περιπτώσεις οι ίδιοι πουλιόνταν ( ως τιμή πώλησης ένα είδος τιμής ελευθερίας από τους ίδιους τους δούλους), έτσι ώστε το δικαίωμα της ιδιοκτησίας έληγε.

Οι παραπάνω τεκμηριωμένες αναφορές αρχαιολογικών ευρημάτων που ήρθαν στο φως μετά από ανασκαφές, τεκμηριώνουν τις αναφορές αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, έτσι ώστε το ζήτημα των ανθρωποθυσιών στο αρχαίο Ελληνικό χώρο να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας των ελλήνων της θρησκείας τους, της καθημερινότητάς και της κουλτούρας τους. Οι ανθρωποθυσίες ως τελετές που αποσκοπούσαν στην εκπλήρωση ενός συγκεκριμένου σκοπού και ήταν έκδηλες στο παρελθόν, δεν πρέπει να αποκρυφτούν από την ελληνική ιστορία αλλά να γίνουν εμφανές και να θέσουν νέα ερωτήματα στην εξέλιξη της ιστορίας και στα όρια μέσα στην οποία αυτή εντάσσεται.

Πηγές-Βιβλιογραφία :

– Burkert, Walter ‘’Creation of the Sacred: Tracks of Biology in Early Religions’’: Cambridge, Mass- Harvard University Press, 1996

– Girard, René ‘’La Violence et le Sacré’’: Paris-Grasset, 1972

– Weiler, Gabriele ‘’Human Sacrifice in Greek Culture”, Human Sacrifice in Jewish and Christian Tradition : The Netherlands, Brill, 2007

– Yannis Sakellarakis and Efi Sapouna-Sakellaraki ’’Praktika: Archanes Excavations’’: Athens- Ekdotiki Athenon, 1991

– Burkert, Walter ‘’Anthropology des religiösen Opfers: Die Sakralisierung der Gewalt’’: München, Carl-Friedrich-von-Siemens-Stiftung, 1984

– Otto Kern ΄΄Die Religion der Griechen I: Von den Anfängen bis Hesiod΄΄: Weidmann, Berlin, 1926

– Leonard, R.Palmer ΄΄The interpretation of Mycenaean Greek Texts: Oxford, Clarendon, 1963

– Photios M. Petsas ΄΄Inscriptions du sanctuaire de la Mère des Dieux Qutochtone de Leukopetra΄΄: Malethemata: Athens,2000

Προτεινόμενη βιβλιογραφία:

– Hamerton- Kelly, Robert ‘’Smith on Ritual and Cultural Formation’’: Stanford, California-Stanford University Press, 1987

– Mikalson, Jon D ‘’Horror Thy Gods: Popular Religion in Greek Tradegy”: Chapel Hill – University of North Carolina Press, 1991

 

Αλλά πόσο “άθεος” μπορεί να είναι ο Γραμματέας του ΣΎΡΙΖΑ, Χρήστος Δούκας του Νομού Έβρου, όντας ταυτόχρονα και Πρόεδρος της Θεοσοφικής Στοάς «Κάβειρος»; Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με έναν «άθεο» αλλά απλά με κάποιον που πιστεύει σε άλλο θεό. Και ποιος είναι αυτός; Ο ένας και μοναδικός που λάτρευε η ιδρύτρια της Θεοσοφικής Σχολής, Έλενα Μπλαβάτσκι, αυτός που λατρεύεται από τους μύστες της Καμπάλα, ο ένας και μοναδικός που ευχαριστιέται με ανθρωποθυσίες. Χρειάζεται να σας κατονομάσω τον ακατανόμαστο; Μπορεί τα αρχαία χρόνια να κρυβόταν πίσω από τη μορφή του Διόνυσου, απειλώντας με τιμωρία όσους δεν ασπάζονταν τις λατρευτικές του προσταγές, σήμερα όμως καλύπτεται πίσω από την αμφιλεγόμενη έννοια του Εωσφόρου, με τους μεν και τους δε να λογομαχούν για την ερμηνεία της ονόματος, ενώ κοινό μυστικό παραμένει η πραγματική της έννοια.

Οι ίδιες υπερασπιστικές ανοησίες για τον Μπάφομετ, μέχρι που τελικά προχτές ο Ναός του Σατανά του έστησε και το πρώτο δημόσιο άγαλμα στις ΗΠΑ  και ησυχάσαμε με τους χαμένους στη μετάφραση.

Αλλά όταν η Θεοσοφική σχολή της οποίας είναι πρόεδρος ο Χρήστος Δούκας κάνει διαλέξεις με θέματα όπως «Καβείρια Μυστήρια. Η Aφετηρία της Καμπάλα», να μας επιτρέψετε να μην ασχοληθούμε καν με καμία μετάφραση. Νιάου νιάου στα κεραμίδια, ακόμα και σήμερα με την τόση εξέλιξη τεχνολογίας και επιστήμης, παραμένει να κάνει μόνο η γάτα!

Μην φύγετε, δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα!

Οι αντι-νεοταξίτες αναλυτές και οι δικές τους ερμηνείες μιλούν για τα σημάδια

Στον αντίποδα του αποκρυφισμού και της Καμπάλα των σιωνιστών οπαδών της παγκοσμιοποίησης, υπάρχει μια άλλη ομάδα αναλυτών ταγμένοι ενάντια στην παγκόσμια διακυβέρνηση που, με τα όσα μέσα διαθέτει, προσπαθεί να προβλέψει τα μελλούμενα, αν είναι δυνατόν και να τα αποτρέψει. Ο Αντίχριστος έχει πολλά ποδάρια και πολλούς εκφραστές του μέσω του πολιτικού τζετ σετ.

Obama and Pope Francis laughing - E Pluribus Nuke 'em.Όταν εκλέχθηκε ο Ομπάμα, από την πρώτη κιόλας διακυβέρνηση του, είπαν ότι είναι ένα από τα πρόσωπα του Αντίχριστου. Λίγα χρόνια μετά, έφτασαν ο ένας στους τέσσερις Αμερικάνους να το πιστεύει. Τώρα, ο αριθμός μπορεί και να έχει ανέβει.

Ακούγεται αστείο; Κι όμως με μια σύντομη και εντελώς πρόχειρη ανασκόπηση των πεπραγμένων του δεν στερείται της χάρης του τίτλου:

 • Αμέσως διόρισε στο πλάι του ως Τσάρο της Επιστήμης, τον John Holdren τον συγγραφέα του Ecoscience, τη βίβλο της μείωσης πληθυσμού με τσιπάκια στειρότητας στα νεογνά, αμβλώσεις και ευγονική. Ακόμα και τον έλεγχο του κλίματος μέσω ψεκασμών και άλλων μεθόδων Γεωμηχανικής.
 • Από πολέμους παράπονο κανείς δεν έχει. Εξαπέλυσε τόσα drones για να σκοτώσει έναν Ταλιμπάν σκοτώνοντας και άμαχο πληθυσμό, και επί ημερών του η ISIS κάνει θραύση που ιδρύθηκε από τις ΗΠΑ για να χτυπήσει την Αλ Γκάιντα, με την οποία συνεργάζεται για να χτυπήσει τους Ταλιμπάν, οι οποίοι στη συνέχεια θα χτυπήσουν… όλα γέννημα θρέμμα των μυστικών υπηρεσιών του
 • Χριστουγεννιάτικο δώρο προς τους αμερικανούς πολίτες του νόμος που επιτρέπει να συλλαμβάνεται ο κάθε ανυποψίαστος πολίτης, χωρίς εισαγγελική απόφαση, χωρίς  να του διαβαστούν τα δικαιώματα του (Μιράντα), χωρίς να έχει δικαίωμα επαφής με κανέναν, να εξαφανίζεται στον κρυφό κόσμο της ανάκρισης μέχρι να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας ή τρομοκράτης.
 • Αμνηστία στην Μονσάντο ώστε κανείς να μην μπορεί να την μηνύσει για τα προϊόντα της – σπόροι ή ζιζανιοκτόνα, παρότι προεκλογικά υποσχέθηκε την ετικετοποίηση των μεταλλαγμένων.
 • Αμνηστία στις φαρμακευτικές για τις παρενέργειες στα εμβόλια τους
 • Άδεια στις εφήβους να μπορούν από τα 15 τους να παίρνουν αντισύλληψη και να κάνουν επέμβαση χωρίς γονική άδεια, ηλικία πιο μικρή κι από την άδεια οδήγησης
 • Επιβολή της άδειας των γάμων των ομοφυλοφίλων σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ και εκστρατεία ανάλογη και στο εξωτερικό

obamafreemason2xz8Αυτά τα ολίγα έτσι πρόχειρα, ζητώ συγνώμη αν ξέχασα κάτι από τον τεράστιο κατάλογο του, κλείνοντας μόνο ότι επί της βασιλείας του, οι ψεκασμοί και η κακοποίηση της φύσης μέσω χειραγώγησης καιρού είδαν μέρες δόξης λαμπρής, μετρώντας δεκάδες χιλιάδες θύματα σε όλον τον πλανήτη. Αν αυτά δεν είναι έργα του Σατανά, τότε ποια ακριβώς είναι;

Αλλά το τελευταίο διάστημα, οι συγκεκριμένοι αναλυτές που μιλούσαν για τον Ομπάμα, βρήκαν άλλο πρόσωπο του Σατανά μάλιστα λέγοντας ότι είναι και το τελευταίο πριν την έλευση του ψευδομεσσία.

Και αυτός, δεν είναι άλλος από τον δικό μας, Αλέξη Τσίπρα!

Βέβαια, αν το έλεγες αυτό στον «μαγεμένο» ελληνικό λαό προεκλογικά, ή όταν ο Βαρουφάκης “σκότωνε την Τρόικα” ή όταν κουρδίζονταν να ψηφίσουν το αντιστασιακό ΌΧΙ που ο Τσίπρας είπε εκ των υστέρων ότι δεν σήμαινε ρήξη αλλά “έντιμη συμφωνία”, οι υπνωτισμένοι Έλληνες θα σε έπαιρναν με τις κλωτσιές. Ίσως ακόμα και τώρα να είναι δύσκολα πιστευτό.

Αλλά τι λένε οι ξένοι αναλυτές, που δεν είναι ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά ούτε και τρεις. Να σημειωθεί ότι οι αναλύσεις τους ΔΕΝ είναι μόνο τωρινές αλλά είχαν ξεκινήσει ΠΡΙΝ ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα της Αποκάλυψης, λίγο πριν την άφιξη του Αντίχριστου, το τελευταίο πρόσωπο που θα ανοίξει το δρόμο έχει τα εξής χαρακτηριστικά και στόχους:

 • Είναι ευχάριστος και χαρισματικός στο λόγο (όπως και ο Ομπάμα) και θα πείθει τα πλήθη
 • Έχει πολύ γρήγορη αποδοχή και ηγετική ανάδειξη σε παγκόσμιο επίπεδο – κι εκεί παραθέτουν την προβολή των διεθνών μίντια που μιλούσαν για τον νέο παγκόσμιο ηγέτη που θα ταράξει συθέμελα την Ευρώπη και όχι μόνο
 • Είναι ομολογούμενος άθεος
 • Προέρχεται από την περιοχή της Μεσογείου, την περιοχή πρώην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (τωρινή ΕΕ). Η επίσκεψη στον Πάπα παρότι άθεος, επιβεβαιώνει κατ’ αυτούς σημειολογικά τη Ρώμη
 • Θα είναι ο υπαίτιος ο οποίος θα διαλύσει ξανά τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, την τωρινή Ε.Ε.
 • Ηγείται ενός λαού σε απόγνωση και μέσα σε περίοδο αναταραχής
 • Έχει ρίζα Εβραϊκή αλλά ελληνική υπηκοότητα
 • Έχει ημερομηνία γέννησης σύμφωνα με το Εβραϊκό ημερολόγιο την 9η του Av –Tisha B’Av – ημερομηνία για τους Εβραίους δυσοίωνη κατά την οποία καταστράφηκε δυο φορές ο Ναός του Σολομώντα.

Και με το Ναό του Σολομώντα, αρχίζει να γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, γιατί προβλέπουν ότι η ηγεσία του θα είναι εξαιρετικά σύντομη και μετά από μια περίοδο 3-4 χρόνων, τότε θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος.

Και το ενδιαφέρον βρίσκεται ότι οι Εβραίοι επιταχύνουν τις προετοιμασίες για το χτίσιμο του τρίτου Ναού του Σολομώντα, αυτού που μόλις ολοκληρωθεί θα φέρει τον δικό τους μεσσία, που θα είναι Θεός και Βασιλιάς μαζί.

Μάλιστα σύμφωνα με τις δικές τους γραφές, για να ξεκινήσει το χτίσιμο τους χρειάζεται μια ειδική κατακόκκινη αγελάδα κι επειδή αυτή δεν έρχεται, επιστράτευσαν επιστήμονες να την παράγουν.

Θα μπορούσαμε τέλος να προσθέσουμε σε όλα αυτά, την υπερβολική λατρεία του για ηλεκτρονική διακυβέρνηση, πλαστικό χρήμα και όλο εκείνο το ανατριχιαστικό σχέδιο που είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ο κολλητός του ο Βαρουφάκης, που μην κοροϊδευόμαστε, ήταν σε γνώση του Τσίπρα, απλά για κάποιους λόγους πήρε παράταση και μόνο.

Συμπτώσεις όλα αυτά; Κάποιοι ίσως έτσι πουν. Φαντασία όλα αυτά; Μπορεί. Αλλά το ισχυρότερο επιχείρημα που κανείς μπορεί να παραθέσει, ακόμα πιο ισχυρό κι από το γεγονός ότι ήδη αποδείχθηκε κάλπικος, είναι οι συζητήσεις και προαισθήματα κάποιων ανθρώπων μεταξύ τους, πριν ακόμα τα κομμάτια του παζλ βγουν στον αέρα, ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Κάτι άσκημο και ανίερο πλανάται στον αέρα, από την Αμφίπολη και τον εξαφανισμένο βωμό της, μέχρι το χαζεμένο πλήθος που θύμωνε μόλις πήγαινες να του ανοίξεις τα μάτια και να του πεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν. Και κύρια με εκείνη την ξεχασμένη στη συνείδηση των πολλών φράση του Αλέξη Τσίπρα – Θα πάω ακόμα και με το διάολο προκειμένου “να υπερασπίσω τα συμφέροντα του λαού”! Ναι, με το διάολο έχει πάει, αλλά για τα συμφέροντα του ιδίου…

Αλήθεια… πως γίνεται ένας “άθεος” να πιστεύει στον διάολο…;

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη