Εξωγήινοι και Παγκόσμια Διακυβέρνηση – «Μια εισβολή θα μας ενώσει»!

Ε

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για την εύρεση εξωγήινης ζωής

Εκατομμύρια δαπανιούνται σε αυτή την έρευνα ενώ τα δημοσιεύματα πολλαπλασιάζονται. Ποιος ο λόγος; Ποια η τόση ξαφνική πρεμούρα;

Η NASA τους ψάχνει, το Βατικανό έχει εδώ και χρόνια παρατηρητήριο λέγοντας μπορεί να υπάρχουν και άλλα όντα στο σύμπαν, ο «σοβαρός» επιστήμων Στίβεν Χόκινγκ λέει εξωγήινοι υπάρχουν, αλλά καλύτερα να τους αποφύγουμε -μη, μη μιλάτε γι’ αυτούς και ξυπνήσουν!- ο πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά Πολ Χέλιερ λέει ότι όλες οι χώρες κρύβουν την ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής από τους πολίτες τους, (στη δική μας δεν τους κρύβουμε πάντως, τους εκλέγουμε κιόλας), και γενικά, για να μην πολυλογούμε, το θέμα των εξωγήινων παίζει τελευταία και πολύ μάλιστα!

Σύμφωνα με την Jerusalim Post, o Ισραηλινός στρατός διενεργεί μάλιστα και ειδικές ασκήσεις για ενδεχόμενο εισβολείς από άλλο πλανήτη.

Παράλληλα, εμφανίζονται ξαφνικά και κάτι εξαδέλφες μακρινές της Γης που… γιατί όχι, θα μπορούσαν να έχουν κι αυτές κάποιους κατοίκους.

Η όλη ιστορία με τους εξωγήινους προετοιμάζεται και ζεσταίνεται σιγά σιγά, ψήνεται σε χαμηλή θερμοκρασία, έτοιμη να σερβιριστεί την κατάλληλη στιγμή. Και δεν αποκλείεται αυτή να σιμώνει.

Η λίστα με τους κατά καιρούς σεφ της συνταγής:

Στρατηγός Nathan Twining (Αρχηγός Γενικού Επιτελείου των Η.Π.Α.)

Κογκρέσο, 23 Σεπτεμβρίου 1947: «Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές, είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις».

Πρόεδρος Harry S. Truman (12/4/1945 – 20/1/1953)

Στις 4 Απριλίου 1950 ο Πρόεδρος Truman σε συνέντευξη στον Λευκό Οίκο δήλωσε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, δεδομένου ότι υπάρχουν, δεν έχουν κατασκευασθεί από οποιαδήποτε δύναμη πάνω στη γη».

Ενώ το 1952 είπε τα εξής για το φαινόμενο των ιπτάμενων δίσκων όταν ρωτήθηκε: «Ναι,το συζητούσαμε σε κάθε σύσκεψη που είχαμε με τους στρατιωτικούς. Πάντα συνέβαιναν τέτοια πράγματα, ιπτάμενοι δίσκοι και είχαμε και άλλα πράγματα ξέρετε, εάν δεν κάνω λάθος»

Λόρδος Downing (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF)

Εφημερίδα, London Sunday Dispatch, 11 Ιουλίου 1954: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’αλήθεια και δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος της γης».

Στρατηγός Douglas MacArthur

Νew York Times, 8 Οκτωβρίου 1955: «Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης, όλες οι χώρες της γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο, ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες. Η πολιτική του μέλλοντος θα είναι κοσμική [διαστημική] ή διαπλανητική..»

New York Times, 28 Φεβρουαρίου 1960: «Στο παρασκήνιο, οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO».

Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter Πρώτος Διευθυντής της CIA, 1947 – 1950

Δήλωση το 1960 στη NICAP (National Investigations Committee on Aerial Phenomena): «Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιοι είναι οι σκοποί τους..».

Jimmy Carter Πρόεδρος των ΗΠΑ 1977 – 1981

ABC News, 22 Ιανουαρίου 1999: «Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: Έχω δει ένα και εγώ ο ίδιος!..».

Βατικανό

Το Παρατηρητήριο του Βατικανού συγχρηματοδότησε ένα μεγάλο συνέδριο το Μάρτιο του 2014 για την εξωγήινη ζωή, που συγκέντρωσε 200 από τους κορυφαίους αστροβιολόγους στον κόσμο. Ένας από τους διοργανωτές ανέφερε ότι ένας από τους στόχους της διάσκεψης ήταν να καταλάβουμε «πώς μπορούμε να βρούμε τη ζωή ανάμεσα στα αστέρια μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες».

Dmitry Medvedev Πρόεδρος της Ρωσίας 2008 -2012, Πρωθυπουργός της Ρωσίας 2012 – έως σήμερα

Το βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2012 μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Medvedev σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια που έγιναν και ενώ τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά.

Dmitry Medvedev: «Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας, έχει και ένα ειδικό φάκελο « άκρως απόρρητο ». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας». «Μαζί με αυτό, μας δίνεται και μια έκθεση από μία απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας … Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία με τίτλο “ Άνδρες με τα Μαύρα” … εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσω τον πανικό».

Michail Sergejewitsch Gorbatschow Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, 1985 – 1991

Στην επιθεώρηση Soviet Life, 6 Φεβρουαρίου 1987, η επιβεβαίωση του Reagan: «Στη συνάντησή μας στη Γενεύη ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μια εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή..».

Ενώ οι κορυφαίες δηλώσεις έγιναν από τον:

Ronald Reagan Πρόεδρος των ΗΠΑ 1981 – 1989

4 Μαΐου 1985: Σε ομιλία στο Λύκειο Fallston, o Reagan αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει από τον Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, στη διάσκεψη της Γενεύης, να σκεφτεί το ενδεχόμενο μιας εξωγήινης απειλής και την αμερικανοσοβιετική συμφιλίωση που θα προκαλούσε..».

 

42η διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, 21 Σεπτεμβρίου 1987: «Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτό, συχνά ξεχνούμε ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της ανθρωπότητας.

 

Ίσως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτόν τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο..».

θα μας ενώσουν οι εξωγήινοιΜάλιστα, κυρίες και κύριοι, μην ανησυχείτε καθόλου, η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι όλη εδώ για να σας σώσει από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν μη δεν των εξωγήινων εξαιρουμένων, δια αυτό άλλωστε το ετοιμάζουμε τόσα χρόνια!

Και μάλιστα η άλλη μούφα και παραλλαγή που κυκλοφορεί ως “διαρροή” πληροφορίας είναι ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί που διεξάγονται μυστικά, είναι για λόγους ασπίδας προστασίας από τους εξωγήινους!


Στη φωτογραφία ένα ψεύτικο διαστημόπλοιο μέσα σε έναν ουρανό γεμάτο αληθινούς χημικούς ψεκασμούς
Στη φωτογραφία ένα ψεύτικο διαστημόπλοιο μέσα σε έναν ουρανό γεμάτο αληθινούς χημικούς ψεκασμούς

Επιστήμονες: εξωγήινα διαστημόπλοια έφτασαν πριν από εκατομμύρια χρόνια

Διαστημικές συσκευές για την εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος έχουν εκτοξευθεί πριν από εκατομμύρια χρόνια από εξωγήινους πολιτισμούς που διέθεταν υψηλή τεχνολογία, λένε οι επιστήμονες της Σκωτίας.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει υπολογίζοντας τη μαθηματική πιθανότητα της δημιουργίας ενός στόλου αυτόματων συσκευών, ικανών για την πραγματοποίηση διαστρικών ταξιδιών.

Οι επιστήμονες του Εδιμβούργου είναι πεπεισμένοι ότι υφίσταται τεράστιο χάσμα μεταξύ του επιπέδου της τεχνολογικής ανάπτυξης των γήινων και των εξωγήινων. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, είναι τόσο μεγάλο ώστε οι άνθρωποι δεν είναι ακόμη σε θέση να παρατηρούν την παρουσία αλλότριων αντικειμένων στο ηλιακό μας σύστημα. {από το ρώσικο greek.ruvr.ru]


Ο Wernher von Braun, πατέρας της πυραυλικής τεχνολογίας, (πρώην αξιωματικός των ΕςΕς), έχει δηλώσει: “Ναι θα υπάρξουν πολλοί εχθροί για τους οποίους θα κατασκευάσουμε την διαστημική οπλική άμυνα, πρώτα θα είναι οι Ρώσοι (ψυχρός πόλεμος), μετά θα υπάρξουν τρομοκράτες, μετά τα τριτοκοσμικά έθνη (εδώ είμαστε τώρα) και μετά θα υπάρξουν αστεροειδείς, και μετά -επαναλάμβανε ξανά και ξανά και ξανά- το τελευταίο τους χαρτί, το τελευταίο τους χαρτί θα είναι η εξωγήινη απειλή”.

Και για το τέλος σας αφήνω το καλύτερο. Πόσες φορές διαβάσατε στα σοβαρά τις οικονομικές αναλύσεις του οικονομολόγου Paul Krugman, φίλου του Βαρουφάκη; Στις ιδέες του, λοιπόν, για το πως θα σωθεί η παγκόσμια οικονομία, είναι … με μια εισβολή από τους εξωγήινους!!! – Κι ας είναι και ψεύτικη!!!

αχαχαχαχα I rest my case!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

1 comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη