Η Κομισιόν συμφωνεί με τις πρόωρες εκλογές (;!)

Η

Οι εκλογές στην Ελλάδα μπορεί να «διευρύνουν την υποστήριξη» στη συμφωνία που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας, κρίνει συνεργάτης του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Οι εκλογές που σχεδιάζει να προκηρύξει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσαν να συμβάλουν να αυξηθεί η υποστήριξη στη χώρα αυτή για το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, που τέθηκε σε εφαρμογή σήμερα, δήλωσε ο προσωπάρχης του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

«Οι πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα μπορεί να είναι ένας τρόπος για να διευρυνθεί η υποστήριξη για το πρόγραμμα υποστήριξης της σταθερότητας του ΕΜΣ που μόλις υπέγραψε ο πρωθυπουργός Τσίπρας εκ μέρους της Ελλάδας», ανέφερε ο Μάρτιν Σελμάιρ σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Τώρα… με συγχωρείτε. Εσείς κανονικά τι θα περιμένατε; Να συμφωνεί ή όχι; Η λογική τι λέει; Η λογική λέει ότι η Κομισιόν θα έπρεπε να είναι έξαλλη αυτή τη στιγμή που μόλις υπογράφηκε συμφωνία ο Τσίπρας πήγε σε εκλογές.

Άρα, οι εξελίξεις που εμείς δεν ξέρουμε ακόμα, προφανώς είναι ήδη γνωστές στους δανειστές και σύμφωνες με τα δικά τους συμφέροντα. Η λογική τουλάχιστον αυτό λέει, για άτομα που χόρεψαν το «σκληρό ταγκό» των διαπραγματεύσεων που μας έφερε μέχρις εδώ. Να δούμε και που αλλού θα μας πάει…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη