Χάκερς εκβιάζουν και ζητούν να πληρωθούν με bitcoins

Χ

Η καναδική ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσεις, Ashley Madison, χτυπήθηκε από χάκερς που ζητούν χρήματα ώστε να μην αποκαλύψουν τα προσωπικά δεδομένα και παραστρατήματα στο έτερον ήμισυ

Το πρόσφατο σκάνδαλο του χακαρίσματος της ιστοσελίδας Ashley Madison, που έχει την έδρα της στον Καναδά, θα κάνει πολλά ζευγάρια να χωρίσουν, όσο τα προσωπικά δεδομένα 37 εκατομμυρίων ανθρώπων, όχι μόνο στον Καναδά, αλλά σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στα χέρια των χάκερς. 

Εκτός… κι αν τα θύματα δεχτούν να πληρώσουν. Ήδη βρέθηκε μέλος στο Μιλγουόκι που έλαβε το κάτωθι μέηλ

Hello,

Unfortunately, your data was leaked in the recent hacking of Ashley Madison and I now have your information.

If you would like to prevent me from finding and sharing this information with your significant other send exactly 1.0000001 Bitcoins (approx. value $225 USD) to the following address: extended entry

1B8eH7HR87vbVbMzX4gk9nYyus3KnXs4Ez

Sending the wrong amount means I won’t know it’s you who paid.

You have 7 days from receipt of this email to send the BTC. If you need help locating a place to purchase BTC, you can start here…..

Το καθεστώς δεν φαίνεται να λειτουργεί, αφού κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει μεταβιβάσει Bitcoin στο σχετικό λογαριασμό.

Αλλά είναι μια ένδειξη του σε τι μπορεί να “χρησιμεύσει” το διαδικτυακό νόμισμα Bitcoin με το οποίο σκοπεύουν να γεμίσουν την Ελλάδα με περίπου 1000 ΑΤΜ. Το ονομάζουν “πείραμα”, αφού η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα κάνει εκτενή χρήση με αφορμή τα capital contorls. To Bitcoin λατρεύεται από πάσης φύσεως εγκληματίες και φοροφυγάδες, οπότε η Ελλάδα θα γίνει ο παράδεισος και των δυο. Όχι πως δεν ήταν, αλλά πάμε για σούπερ αναβάθμιση, όπου η νεόπλουτη ελίτ των τελευταίων ετών θα κάνει μόνιμα πάρτη στην υγειά των γνωστών κορόιδων – μισθωτών και συνταξιούχων.

Τα περί ορίου στις καταθέσεις… please! Σιγά αυτό να μην τους σταματήσει!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη