Η Αντζελίνα Τζολί μεγαλώνει την κόρη της σαν αγόρι

Η

Η Σιλόχ Τζολί-Πιτ έχει προκαλέσει συχνά τα φώτα της δημοσιότητας με την εμφάνιση της

έχει πάντα κοντοκουρεμένα μαλλιά και ντύνεται αγορίστικα, φορώντας πολλές φορές μπλούζες με στάμπες από heavy metal μπάντες

joliepitt-embedΗ ίδια έχει δηλώσει ότι θέλει να την αποκαλούν Τζον και οι γονείς της το κάνουν ευχαρίστως, “σεβόμενοι την επιθυμία της”.

Τα διάφορα ταμπλόιντ αναφέρουν ότι η μικρή έχει άγρια συμπεριφορά και ότι της αρέσει να θεωρεί τον εαυτό της αγόρι. Τρομοκρατεί τα αδέρφια της με νεκρές αράχνες, και καμιά φορά τα χτυπάει με τα παπούτσια της. Έχει ακόμα εμμονή με τις ταραντούλες και πολύ άσχημους τρόπους, ιδίως απέναντι στα υπόλοιπα αδέρφια της.

Αλλά τα επίσημα ΜΜΕ κριτικάρουν τα ταμπλόιντ βέβαια, ότι συνήθως ψάχνουν για αφορμές για να φέρουν στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας τα “ανυπεράσπιστα” παιδιά των διάσημων.

Ανυπεράσπιστα από ποιούς; Τους δημοσιογράφους ή από γονείς σαν την Τζολί; Η ίδια είναι γνωστό για τις μπαϊσέξουαλ προτιμήσεις της. Είναι τυχαία η επιθυμία της κόρης της και ο “σεβασμός” των επιλογών της ή μήπως δεν είναι τελείως δικές της οι επιλογές, αλλά προέκταση εκείνων της μαμά-Τζολί;

Φαίνεται ότι δεν της είναι αρκετό ότι η ίδια εξυπηρετεί πειθήνια όλη τη σκοτεινή γκλομπαλιστική προπαγάνδα, έχει και την κόρη της στο πλάι για να ολοκληρωθεί το “οικογενειακό” σκηνικό.

«Νομίζω ότι είναι συναρπαστική, οι επιλογές που κάνει»,  είχε δηλώσει στο Reuters . «Και εγώ δεν είμαι από το είδος του γονέα που θα αναγκάσει κάποιον να είναι κάτι που δεν είναι. Νομίζω ότι είναι απλώς κακή ανατροφή των παιδιών.

»Τα παιδιά πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν χωρίς κανείς να τα κρίνει, διότι είναι ένα σημαντικό μέρος της ανάπτυξής τους. Η κοινωνία, έχει ακόμα κάτι να μάθει, για τον τρόπο που κρίνουμε ο ένας τον άλλον, που βάζουμε ταμπέλες ο ένας τον άλλον. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά».

Κι αυτή είναι η νέα “δημοκρατική” αντίληψη της μπουλντόζας της παγκοσμιοποίησης που θέλει να μας χώσει τις νέες της αρχές και ηθική στο λαιμό και να τις καταπίνουμε αμάσητες…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη