Γιούνκερ: Αυτή δεν είναι η Ευρώπη, στην οποία θέλω να ζήσω

Γ

Αυτή δεν είναι η Ευρώπη, στην οποία θέλω να ζήσω, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε άρθρο του στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt», σχετικά με το ζήτημα της μετανάστευσης

«Όταν μιλάμε για τη μετανάστευση πρέπει να ξέρουμε ότι αναφερόμαστε σε ανθρώπους όπως εμείς» επισημαίνει ο κ. Γιούνκερ, προσθέτοντας ότι ορισμένοι δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν σε μία από τις πλουσιότερες και σταθερότερες περιοχές τους κόσμου, δηλαδή την Ευρώπη.

«Μιλάμε για ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο στη Συρία, από το Ισλαμικό Κράτος, από την τρομοκρατία στη Λιβύη και από τη δικτατορία στην Ερυθραία» υπερθεματίζει ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Παράλληλα, εκφράζει την ανησυχία του λόγω της απόρριψης αυτών των ανθρώπων, διαμηνύοντας ότι «η βία κατά των αιτούντων ασύλου δεν είναι… Ευρώπη».

«Με ανησυχεί όταν οι πολιτικοί της άκρας δεξιάς αλλά και της άκρας αριστεράς θρέφουν ένα λαϊκισμό, ο οποίος παράγει μόνο αγανάκτηση, αλλά καμία λύση» προσθέτει ο κ. Γιούνκερ.

Η ρητορική μίσους και οι απερίσκεπτες δηλώσεις, θέτουν σε κίνδυνο ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Ευρώπης, δηλαδή την ελευθερία διακίνησης των ανθρώπων. «Αυτό δεν είναι Ευρώπη» καταλήγει χαρακτηριστικά.

Άρα και ο κος Γιούνκερ είναι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης των ανθρώπων, της ελεύθερης διακίνησης φτηνών εργατικών χεριών για να επανδρώσουν την Ευρώπη για μια «Βιώσιμη Ανάπτυξη». Αυτό, κατά Γιούνκερ ευαγγέλιο είναι Ευρώπη!

016279013_30300Κι αυτό που βλέπουμε στη Συρία, τι είναι; Είναι Συρία; Είναι η Συρία που ξέραμε; Είναι η Συρία που είχε πολιτισμό και οικονομία και φιλειρηνικούς ανθρώπους και αποφάσισαν οι σιωνιστικο-αεμρικάνικες δυνάμεις να διαλύσουν το κράτος μετατρέποντας το λαό τους σε κινητές κοινωνικές βόμβες; Γιατί η Ευρώπη και ο ΟΗΕ δεν κάνουν κάτι γι’ αυτό; Πολύ απλά γιατί είναι συνένοχοι-συνωμότες στη δημιουργία των ομάδων ανταρτών και τζιχαντιστών που δουλεύουν για πάρτη τους για να ρίξουν στον Άσαντ και να διαλύσουν τη Συρία, σύμμαχο του Ιράν και της Ρωσίας.

Η Συρία, υπήρξε χώρα κάτω από τη γαλλική κυριαρχία, μέχρι το 1946.Το 1958 σχημάτισε μαζί με την Αίγυπτο την Ηνωμένη Αραβική Δημοκρατία, από την οποία αποχώρησε το 1961 κι έγινε ανεξάρτητο κράτος. Το 1967 ηττήθηκε στον Πόλεμο των έξι ημερών και το Ισραήλ κατέλαβε τα Υψίπεδα του Γκολάν. Προφανώς ο πόλεμος από μεριάς Ισραήλ αναζωπυρώθηκε, στα μουλαχτά. Η πρότερη προσπάθεια του Ομπάμα να πάρει την παγκόσμια συγκατάθεση για άμεση επίθεση στη Συριακή κυβέρνηση απέτυχε κι έτσι δημιουργήθηκαν οι ομάδες ανταρτών και του Ισλαμικού Κράτους για να κάνουν τη βρωμοδουλειά των σιωνιστών, με την αμέριστη συμπαράσταση της Δύσης.

19C2A0D828088FDB67FD926F5B29C1C4Και τώρα ο Γιούνκερ ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα για τους καημένους Σύριους, που πρέπει η Ευρώπη να αγκαλιάσει ασφυκτικά μέσα στα πλαίσια του προγράμματος της Ατζέντας 21 και της παγκοσμιοποίησης. Οι μετανάστες θα είναι στη θέση των νέων γεννήσεων για να καλύψουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης, ισοπεδώνοντας ταυτόχρονα και τον δικό τους πολιτισμό αλλά και της Ευρώπης.

Ο εμφύλιος που ξεκίνησε το 2012 είναι γέννημα θρέμμα της σιωνοκρατούμενης Δύσης, για να καταστρέψουν μια χώρα κι έναν λαό που δεν τους έφταιξε σε τίποτα, παρά μόνο στο ότι είναι γείτονας με το αχόρταγο και αδίστακτο Κράτος του Ισραήλ…

Ιστορία επτά χιλιάδων ετών καταστρέφεται στη Συρία, γιατί έτσι θέλει το Ισραήλ!!!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη