Είστε… αλλεργικοί στο WiFi; Στη Γαλλία, παίρνετε «μηνιάτικο» 800 ευρώ!

Ε

Αποζημίωση σε Γαλλίδα για “παθήσεις που σχετίζονται με το WiFi” επιδίκασε δικαστήριο της χώρας, αναγνωρίζοντας ότι είναι… αλλεργική στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Η Μαρίν Ρισάρ ζει σε ορεινή περιοχή της νοτιοδυτικής Γαλλίας και υποστηρίζει ότι πάσχει από πονοκεφάλους, ναυτίες, κούραση και άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με την ακτινοβολία των δικτύων WiFi. Έτσι, αποφάσισε να προσφύγει σε δικαστήριο της Τουλούζης, ζητώντας αποζημίωση για τη βλάβη στην υγεία της.

Αν και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαφωνεί με τη θεωρία της, η οποία υποστηρίχθηκε από διάφορες οργανώσεις προστασίας της υγείας στη Γαλλία και τη Βρετανία, το δικαστήριο αποδέχθηκε τους ισχυρισμούς της Ρισάρ και έτσι τής επιδίκασε χρηματική αποζημίωση: 800 ευρώ μηνιαίως.

Για να αρχίσουμε κι εδώ τις μηνυσούλες γιατί έχει παραγίνει το κακό. Ο δήμος Βόλου σκοπεύει να βάλει wifi  σε όλη την πόλη και λέει ότι η ακτινοβολία είναι σε ασφαλή όρια. Μελέτη έχει; Σε συνδυασμό με κινητή τηλεφωνία έχει; Για να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά!

κινημα επιβιώνουμε

σχετικά:

«Όποιος βάζει wifi σε σχολείο θα πρέπει να φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του…»

SOS από επιστήμονες για το Wi-Fi: Είμαστε εκτεθειμένοι – Ποιοι κινδυνεύουν

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη