«Μηδενική ανοχή για την τρομοκρατία»: ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα επιτρέψει στην αστυνομία να πυροβολεί όσους πετάνε πέτρες

«

Η ισραηλινή αστυνομία και ο Ισραηλινός Στρατός θα μπορούσε να έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν πυρ εναντίον Παλαιστινίων που ρίχνουν πέτρες και βόμβες μολότοφ

Ο Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε επίσης την ανάπτυξη των πρόσθετων αστυνομικών στην Ιερουσαλήμ, τη Δυτική Όχθη, και σε ένα βασικό αυτοκινητόδρομο.

Ο Νετανιάχου κάλεσε μια επείγουσα συνάντηση υψηλού επιπέδου ασφάλειας την Τετάρτη για να συζητήσουν την πρόσφατη εκτίναξη των «περιστατικών τρομοκρατίας» που λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό της Ιερουσαλήμ και την οδική σύνδεση της πρωτεύουσας Τελ Αβίβ με την πόλη της Modi’in, γράφει η Jerusalem Post.

«Η πολιτική είναι η μηδενική ανοχή για τους εκτοξευτές πετρών και μηδενική ανοχή για την τρομοκρατία», είπε ο Νετανιάχου. «Δεδομένου ότι το νομικό σύστημα δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει το θέμα των ανηλίκων», που εμπλέκονται στις δραστηριότητες αυτές, η ισραηλινή κυβέρνηση πρόκειται να νομοθετήσει μια ελάχιστη τιμωρία για εκείνους που είναι ανήλικοι παραβάτες.

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την άδεια σε στρατιωτικούς να χρησιμοποιούν πραγματικά πυρά στους διαδηλωτές και είναι ήδη γεγονός ότι έχει υπάρξει ένας αριθμός περιστατικών, όπου Παλαιστίνιοι διαδηλωτές σκοτώθηκαν, ενώ ήταν άοπλοι ή σε φυγή.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη