Οι άντρες με τα πούπουλα είναι και αντίχριστοι;

Ο

Μια απίστευτη μανία διακατέχει τα τελευταία χρόνια τους “αθεϊστές”, να θέλουν να “απομυθοποιήσουν” τη γέννηση του Θεανθρώπου κατά τις δυο μεγάλες περιόδους εορτασμού Του: Χριστούγεννα και Πάσχα!

Είναι σαν να παντρεύεται η καλύτερη φίλη σου και να πηγαίνεις στο γάμο της για να της ευχηθείς “και του χρόνου”. Ή να της πεις, «Τι χαίρεσαι, μαρή; Κι εσύ μια μέρα θα χωρίσεις, όπως χώρισα κι εγώ!»

Έτσι στο παιγνίδι της απομυθοποίησης του Χριστού πρωταγωνιστές πάλι, ποιος άλλος, τα Ελληνικά Hoaxes – το ιστολόγιο που ήρθε να σώσει τους Έλληνες από κάθε ψευδαίσθηση -από τους χημικούς αεροψεκασμούς μέχρι τις παρενέργειες των εμβολιασμών- τώρα κι από την ψευδαίσθηση της πίστης του! Μιλάμε… και για πολύ ήρωες!

Δεν πάνε πολλές μέρες που τους απάντησα –Απάντηση στους άντρες με τα πούπουλα– και τους ονομάζω έτσι γιατί, εκτός από τον αρχηγό-ήρωα που εμφανίζεται επώνυμα, οι άλλοι (πόσοι, όσοι) εμφανίζονται ανώνυμα για να κάνουν το ηρωικό έργο τους.

Εἷς εκ των ανώνυμων πουπουλοφόρων και ο υπογράφων ως “Greek Skeptic”. Ο κος αυτός είχε ξαναγράψει τις θεωρίες του (πάλι παραμονές Χριστουγέννων) και τώρα βγήκε με νέο άρθρο-κατάρριψης του μύθου του Χριστού (πως να το πεις αν όχι αντίχριστο;) δημοσιευμένο πλέον στο Ελληνικά Hoaxes, όπου αναμασάει τις παλιές του θεωρίες, απλά για να τις ξαναπεί.

Φυσικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ να απαντήσω στα όσα λέει, γιατί μπερδεύει τα Χριστουγεννιάτικα έθιμα με την πίστη και την ουσία, με ένα επιστημονικό δηθενισμό. Όποιος θέλει ας τον διαβάσει εδώ. Με γεια του με χαρά του κι αν είναι άθεος, αλλά ποιος τον ρώτησε; Και στ’ αλήθεια, γι’ αυτές τις κατάφωρες προσβολές της Χριστιανικής Πίστης, δεν ισχύει ο νόμος περί σεβασμού της θρησκείας; Ή ισχύει μόνο για τη μειοψηφία και όχι την πλειοψηφία;

Τι κρύβεται πίσω από το Παγκόσμιο Κίνημα Αθεϊστών

Οι αθεϊστές παγκοσμίως έχουν πάρει τα πάνω τους. Και δεν αναφέρομαι σε κάποιον που δηλώνει άθεος γιατί απλά έτσι νιώθει, δεν έκατσε καν να το ψάξει, έχει κουραστεί με τις εκκλησίες και την υποκρισία τους και ξεσπάει υποσυνείδητα στον ίδιο το Θείο. Αναφέρομαι στους συνειδητούς και πολύ οργανωμένους, που τελευταία “κάνουν δουλειά”.

Ομάδες στο facebook, κι εδώ και στο εξωτερικό, κρύβονται πίσω από κινήματα New Age, Δωδεκαθεϊστές, Νεο-Παγανιστές κλπ

Αλλά, αν κάνει κανείς μια βόλτα στις ομάδες αθεϊστών, θα εκπλαγεί με τις “υπόλοιπες” απόψεις τους στα διάφορα θέματα, που κατά ένα περίεργο τρόπο ταυτίζονται απόλυτα με εκείνες του κατεστημένου, αλλά και των σιωνιστικών σκοτεινών κύκλων, αυτούς που έχω βαφτίσει “Σκοτεινάτοι” – σιγά μην τους πω και πεφωτισμένους!

Μερικές από τις θέσεις τους:

  1. Κοροϊδεύουν ΚΑΙ αυτοί τους χημικούς αεροψεκασμούς
  2. Τάσσονται υπέρ της ευθανασίας των αδυνάτων (άρρωστοι ενήλικες και ανήλικες)
  3. Τάσσονται υπέρ των δικαιωμάτων των γκέι – γάμος κλπ
  4. Διαφημίζουν την ομοφυλοφιλία ως “ελληνική κληρονομιά”
  5. Είναι υπέρ της γυναικείας χειραγώγησης* (μου θυμίζει τα πρωτόκολλα των Γηραιών της Σιών – διαβάστε: Η ισότητα των δυο φύλων και ο φεμινισμός)
  6. Κι ενώ χλευάζουν τον Χριστιανισμό, δεν χάνουν λεπτό να υπερασπιστούν τον σημιτισμό!

Για του λόγου μου το αληθές, παραθέτω μερικά ποστ που είδα σε ελληνική ομάδα αθεϊστών

Στιγμιότυπο_2014-11-17__1_38_36_μ_μ_  Στιγμιότυπο_2014-11-17__1_37_03_μ_μ_

Στιγμιότυπο_2014-11-17__1_39_46_μ_μ_   Στιγμιότυπο_2014-11-17__1_37_27_μ_μ_

Στιγμιότυπο_2014-11-17__1_37_13_μ_μ_    Στιγμιότυπο_2014-11-17__1_35_52_μ_μ_

 

Στιγμιότυπο_2014-11-17__1_41_14_μ_μ_  Στιγμιότυπο_2014-11-17__1_35_16_μ_μ_

 

 

Αλλά το καλύτερο το άφησα για το τέλος:

 

1622654_10205604402736419_6095633467829652872_n

Ω, ναι! Στο Θεό δεν πιστεύουν, στο Χριστό δεν πιστεύουν, αλλά στον Σατανά…. πιστεύουν! Τώρα, πως υπάρχει Σατανάς χωρίς να υπάρχει Θεός, αυτό ίσως να θέλει άλλον επιστημονικό δηθενισμό για να τον αποδείξουν!

Απόσπασμα από αθεϊστικό ιστολόγιο:

“Ο αθεϊσμός είναι παρών στην ιστορία της ανθρωπότητας, με τη μία ή την άλλη μορφή, τα τελευταία δυόμιση χιλιάδες χρόνια. Ωστόσο μοιάζει να υπήρξε πάντα περισσότερο θέμα των διανοητών και των φιλοσόφων. Στην εποχή μας για πρώτη φορά αποκτά λαϊκές διαστάσεις και γίνεται έκδηλος ως φιλοσοφική θέση και στάση ζωής σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, ιδίως στις πιο προηγμένες πολιτιστικά χώρες. Το φαινόμενο αυτό μπορεί να αποδοθεί αφ’ ενός στην οικονομική ευμάρεια, η οποία αφήνει περιθώριο για φιλοσοφικούς προβληματισμούς στον ευρύτερο πληθυσμό και όχι μόνο σε ευκατάστατους αριστοκράτες, και αφ’ ετέρου στη διάδοση του δημοκρατικού πολιτεύματος, η οποία επιτρέπει την ελεύθερη έκφραση όλων των πεποιθήσεων και αίρει τις απαγορεύσεις που επέβαλλαν παλιότερα οι ισχυροί θρησκευτικοί οργανισμοί μέσω των κρατικών εξουσιαστικών μηχανισμών.

Την “λύτρωση” από τις απαγορεύσεις που επέβαλλαν οι ισχυροί θρησκευτικοί οργανισμοί μέσω των κρατικών εξουσιαστικών μηχανισμών επικαλούνται και οι τέκτονες για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και να διαφημίσουν τα του οίκου τους, ως οι μοναδικοί κατέχοντες τη Γνώση (Γνωστικοί), την οποία με μεγάλη γενναιοδωρία σπεύδουν να μοιραστούν με όλα… τα υψηλόβαθμα μέλη τους. Οι υπόλοιποι, καλό είναι να παραμείνουν στο σκοτάδι, γιατί κάποιος πρέπει να παίξει και το… ρόλο του μαλάκα!

Έχω πολλά να γράψω για τους “αθώους” αθεϊστές και σκεπτικιστές. Αλλά προς το παρόν θα πω στους άντρες με τα πούπουλα του Ελληνικά Hoaxes: Το παραχέσατε! Περνάτε κόκκινες γραμμές, τη μια μετά την άλλη και τούτη εδώ, Χριστουγεννιάτικα, είναι άκρως προκλητική!

Αλλά είπαμε, θέλει ο Σκοτεινάτος να κρυφτεί, μα η χαρά δεν τον αφήνει!

Προς το παρόν ψιλοκρύβεται μέσα στα πούπουλα, σαν καλή ανώνυμη κοτούλα που είναι και πίσω από την “ποδιά” του, που θεωρεί και πανίσχυρη.

Αλλά… έχουσι γνώσιν οι “φύλακες” και πιστέψτε με, υπάρχουν κι ας κάνουν για λίγο πως δεν βλέπουν, δεν ακούν. Ο κλέφτης και ο ψεύτης δεν χαίρεται για πάντα κι όσο κι αν η συλλογική συνείδηση είναι μουδιασμένη από τα πολλαπλά χτυπήματα των σκοτεινών δυνάμεων, δεν θα αργήσει να πάρει ξανά φως. Ήδη έχει αρχίσει και το ξέρετε, απλά προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο.

Τούτα τα ολίγα προς το παρόν

Good night, and Good Luck

έχετε ύπνον ανήσυχο

Κυβέλη Ουρανού

σ.σ. Α, ναι ξέχασα να σας πω. Αληκτώ είναι το ακτιβιστικό μου όνομα. Όταν μιλάω για το Πνεύμα, το όνομα μου είναι Κυβέλη Ουρανού.

Ναι… έχουσι γνώσιν οι “φύλακες”…

σ.σ. *χειραφέτησης, αντί χειραγώγησης. Ο “Δαίμων” του Τυπογραφείου. Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη