Θερίζει ο καρκίνος στα Τρίκαλα κι εσύ θες ελεύθερο wifi;

Θ
Είναι αθόρυβη, αόρατη, άοσμη, άγευστη αλλά είναι ίσως και η πιο ύπουλη μόλυνση που υπήρξε ποτέ

Το άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παλιά AllNewz (1/22/2014) όταν ο Σαμαράς ήθελε να «μας κάνει δώρο» κατά τόπους ελεύθερο wifi. Τώρα στο Βόλο ο Μπέος θέλει να γεμίσει την πόλη ολόκληρη με αυτό, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Πρόκειται για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που έχει εισβάλλει στη ζωή μας με διάφορες ‘υπηρεσίες’ και διευκολύνσεις, μια παγίδα θανάτου για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος του κινδύνου. Βέβαια, μεγαλύτερος κίνδυνος κι από την ακτινοβολία είναι το ‘δε βαριέσαι, αδελφέ…’
// Ο καρκίνος θερίζει τα Τρίκαλα !!!Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Μέσα στο 2011 οι περισσότεροι άνθρωποι που πέθαναν στο νομό Τρικάλων, πέθαναν από καρκίνο. Για κάποιο λόγο που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, οι περισσότερες περιπτώσεις θανάτου στην περιοχή, σύμφωνα με το ληξιαρχείο του Δήμου Τρικκαίων, οφείλονται στον καρκίνο, και είναι σχεδόν διπλάσιες σε σχέση με άλλες αιτίες.
Από τους 485 θανάτους οι 160 αφορούν θάνατο από καρκίνο.// [iatropiedia]// Θερίζει ο καρκίνος στα Τρίκαλα

Άκρως ανησυχητικά παρουσιάζονται τα δημογραφικά στοιχεία των Τρικάλων καθώς οι θάνατοι και το 2012 έχουν ως πρώτη αιτία τον καρκίνο και μάλιστα με αυξητική τάση.
Αναλυτικά τα στοιχεία του ληξιαρχείου του Δήμου Τρικάλων δείχνουν: Οι γεννήσεις το 2011 ανέρχονται στις 793 και το 2012 στις 630. […] Μεγαλύτερος ήταν ο αριθμός των θανάτων που καταγράφηκαν από το ληξιαρχείο του Δήμου Τρικκαίων για το 2012 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Πιο αναλυτικά οι θάνατοι για το 2012 ανέρχονται σε 579 και το 2011 σε 485 θανάτους. Από αυτούς 316 αφορούν άνδρες και οι 263 γυναίκες. Σημαντικό κομμάτι αυτών των στοιχείων αποτελούν οι αιτίες των θανάτων. Όπως επισημαίνεται από τα ίδια παραπάνω στοιχεία, ο καρκίνος πραγματικά θερίζει στους Tρικαλινούς.
Έτσι οι θάνατοι από καρκίνο ανέρχονται σε 168, καρδιακά 124, εγκεφαλικά 100, γήρας 30, διαβήτης 22, ΧΑΠ 38, ΧΝΑ 37, Πάρκινσον 10, Αλτσχάιμερ 1, γάγγραινα 4, αλκοολισμός 3, ψυχασθένεια 2, σύνδρομο Τσαρλς 1, απαγχονισμός 1, απροσδιόριστη αιτία 2, και άλλες αιτίες 21 θάνατοι. Δυστυχώς και αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με τη ληξίαρχο κ. Ελένη Καραφέρη, έφυγαν από τη ζωή νέοι άνθρωποι και παιδιά… // [thessalianews.gr‎]

Γιατί θερίζει ο καρκίνος στα Τρίκαλα και ποιος είναι ο λόγος που χρήζει διερεύνησης;


Picture

Εδώ και 7 χρόνια οι Τρικαλινοί δέχτηκαν το ‘δώρο’ του ασύρματου δικτύου. Δείτε και πόσο δελεαστικό το προβάλουν – να κατεβάζεις ταινίες και τραγουδάκια, χωρίς ‘φόβο’ ακόμα και για τους ανήλικους χρήστες. H WiMAX είναι και η εταιρεία για την οποία γράφαμε πριν από λίγο καιρό: Η WiMAX αρρώστησε ολόκληρη πόλη στη Σουηδία και ο Σαμαράς μας τάζει free wifi!Και ποιοι είναι κυρίως τα θύματα αυτού του δώρου; Νέοι και παιδιά, που προφανώς δεν έχουν το ίδιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα που έχει χτίσει κάποιος των προηγούμενων γενεών, που μεγάλωσαν με άλλη τροφή, νερό και αέρα. Αλλά και οι γεννήσεις έχουν πέσει. Θα μου πείτε παντού συμβαίνει αυτό, λόγω κρίσης. Σύμφωνοι, αλλά κι εγώ θα σας πω…

Picture


Γιατί τα σύγχρονα ζευγάρια δεν μπορούν να κάνουν παιδί; – Έχουμε την απάντηση!
Πριν λίγες μέρες ξεκινήσαμε συλλογή υπογραφών ώστε να σταματήσει αυτό που πρόκειται να γίνει πανελλαδικά, δηλαδή να μας επιβάλλουν να ζούμε μέσα στην ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, παθητικά, χωρίς να έχουμε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα επιλογής. H AllNewz ζητάει να μην μπει το free wifi σε όλη την Ελλάδα!!!
Η αλήθεια είναι ότι συγκριτικά με άλλα καλέσματα που έχει κάνει η AllNewz αυτό δεν είχε την ανταπόκριση που θα θέλαμε ή περιμέναμε. Ως εκ τούτου, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ο κόσμος ή δεν ξέρει ακόμα τους κινδύνους που εγκυμονεί, ή τους ξέρει και αδιαφορεί μπροστά στη βολή του.

PictureΑπεικόνιση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

Παρακαλούμε πάρτε τον χρόνο και κάντε τον κόπο να ενημερωθείτε περισσότερο, αλλά και να ενημερώσετε κι όλους τους οικείους σας. Σκεφτείτε λίγο τον εαυτό σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμα και το κατοικίδιο σας. Θα ζείτε σε ένα περιβάλλον που σιγά σιγά θα κατατρώει την υγεία σας. Κι όλα αυτά γιατί;Γιατί μπορεί εσείς και τα παιδιά σας να θέλετε να παίζετε στο φέις ή να κατεβάζετε τραγουδάκια, όμως κάποιοι το εκμεταλλεύονται αυτό και σας κάνουν ‘δώρο’ μέσω κρίσης. Αλήθεια… από τον εχθρό σας δώρο θα δεχόσασταν ποτέ; Εκτός κι αν ακόμα πιστεύετε ότι το μνημόνιο είναι ευλογία και λεφτά υπάρχουν…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη