Ανάβαση Πορταριάς κάτω από ραγδαία βροχή

Α

Τριψήφιος και φέτος ο αριθμός συμμετοχών στην Ανάβαση Πορταριάς, καθώς δήλωσαν για να τρέξουν στον αγώνα 107 οδηγοί

Η μεγάλη καθιερωμένη διοργάνωση, η 35η Ανάβαση, θα γίνει το Σαββατοκύριακο, από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου και οι δηλώσεις συμμετοχής ήταν ρεκόρ τηρουμένων των οικονομικών συνθηκών.

Στις συμμετοχές έχουμε και τρεις γυναίκες, την Ντιάνα Στογιάνοβα από τη Βουλγαρία που είναι “μόνιμη” στον αγώνα, την Βασιλική Κουρτίδου και την Αλεξάνδρα Τσιτσιγιάννη από την ΟΜΑΘ Βόλου.

Το διήμερο 26 – 27 Σεπτεμβρίου 2015 οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δώσουν ραντεβού στο βουνό των Κενταύρων. Ο αγώνας αποτελεί τον 6ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00-11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:30 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκέλη. Ημέρα του αγώνα η Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου με ώρα εκκίνησης στις 10:00 το πρωί.

Η καταιγίδα σταμάτησε για λίγο τη σημερινή εξέλιξη του προγράμματος, αλλά τώρα οι δοκιμές συνεχίζονται παρ’ όλη τη βροχή.

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά λένε η τρέλα δεν πάει στα βουνά…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη