Ενιαίος αριθμός ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και Δελτίου Ταυτότητας

Ε

Ένας αριθμός για όλα. Αυτό προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος έκανε λόγο για ενοποίηση των αριθμών ΑΦΜ, Ταυτότητας και ΑΜΚΑ

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι το σχέδιο αυτό είχε ξεκινήσει από τον πρώην υπουργό, Νίκο Βούτση, με στόχο τη σύγκρουση με τη γραφειοκρατία.

«Πρέπει να συγκρουστούμε με το τέρας της γραφειοκρατίας» που απορροφά το 6% του ΑΕΠ, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι συγκροτείται επιτροπή για τον Καλλικράτη προκειμένου να συζητήσει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού. 

Τέλος ερωτηθείς για τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, σχετικά με το θέμα των Θρησκευτικών, περιορίστηκε να πει πως η σχέση με την Εκκλησία πρέπει να μείνει σε ένα «υγιές πεδίο αμοιβαίας κατανόησης». Υπογράμμισε ότι τα ζητήματα πρέπει να εξαγγέλλονται με συνεννόηση και συζήτηση. 

Ωραία! Μπορείτε και να τον κάνετε τατουάζ στο σώμα σας για να εξαλειφθεί ακόμα πιο πολύ το “τέρας” της γραφειοκρατίας, αντικαθιστώντας το με άλλο “τέρας”. Μέχρι να ετοιμαστούν και τα τσιπάκια…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη