Εικόνες φρίκης στο δημοτικό κυνοκομείο του Βόλου

Ε

Προσοχή, σκληρές εικόνες – Τα ζώα φυλακίζονται, εγκαταλείπονται και αργοπεθαίνουν από τις αρρώστιες και την πείνα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Φιλοζωική Ομάδα της πόλης

Εικόνες φρίκης αντίκρισαν τα μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου, όπως καταγγέλλουν, όταν αιφνιδίως αποφάσισαν να εισκεφτούν το δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην περιοχή Γλαφυρές.

Τα μέλη της Ομάδας, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα και οι οποίες σοκάρουν, ισχυρίζονται πως τα ζώα φυλακίζονται, εγκαταλείπονται και αργοπεθαίνουν από τις αρρώστιες και την πείνα.

Μεταξύ άλλων, η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, κατά την αιφνιδιαστική έφοδο που έκανε, αναφέρει: «Η πόρτα του καταφυγίου ήταν ανοιχτή, ζώα βρίσκονταν μέσα και έξω από το χώρο και παρόντα ήταν δύο άτομα εκ των οποίων το ένα ήταν υπάλληλος του καταφυγίου. Διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποσιτισμένων σκυλιών και ένα νεκρό σκυλί με σκουλήκια και μύγες πάνω του και έντονη μυρωδιά». 

Όπως οι αρμόδιοι της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου ενημερώνουν, ήδη έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου για την άθλια κατάσταση των ζώων. 

Όπως καταγγέλλουν, η περισυλλογή αδέσποτων ζώων που πραγματοποιείται γίνεται αδιάκριτα και χωρίς προϋποθέσεις. «Απαιτούμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων και την άμεση προστασία των ζώων» καταλήγουν.

Σε μήνυμά της στο Facebook, η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, μετά την «αυτοψία» έγραψε: «Μία φρίκη παντού, σκυλιά πεθαμένα από την πείνα μέσα στα κλουβιά να τα τρώνε τα σκουλήκια και οι μύγες, ένα σκυλί με καρκίνο να αργοσβήνει αβοήθητο, όλα σε ακραίο υποσιτισμό θέμα λίγων ημερών να πεθάνουν κι αυτά… Κουτάβια νεκρά στον περιφραγμένο χώρο να λιώνουν και να μην τα μαζεύουν καν. Όλος ο χώρος να μυρίζει πτώματα ζώων, πολλά άρρωστα και με πληγές. Καταλαβαίνετε οτι τα γεμάτα ακαθαρσίες κλουβιά είναι το λιγότερο…. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!».

[rev_slider ΣκυλάκιαΒόλος]

Είναι που θα έκανε ο Μπέος το Βόλο Μονακό. Ασχολίαστο…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη