Δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον Μπέο για εκβιασμό του διαιτητή Δαλούκα

Δ

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και με αναστολή στην έφεση, καταδικάστηκε από το Γ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο δήμαρχος Βόλου και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για την απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα.

Ο Αχιλλέας Μπέος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας πως βρίσκεται στο εδώλιο λόγω κάποιων κασετών για τις οποίες ουδείς γνωρίζει πως βρέθηκαν και οι οποίες έχουν υποστεί συρραφή.

Σημειώνεται πως ο διαιτητής αν και το 2011 είχε καταθέσει πως δέχθηκε απειλές από τον Αχιλλέα Μπέο σήμερα υποστήριξε πως δεν… θυμάται τι είχε συμβεί.

Την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας υποστηρίζοντας πως ακόμα και αν το θύμα λέει σήμερα πως δεν θυμάται, δεν παίζει ρόλο καθώς η προανακριτική του κατάθεση ήταν πιο κοντά στα γεγονότα.

Μόλις ανακοινώθηκε η ετυμηγορία ο Αχιλλέας Μπέος αντέδρασε έντονα και απευθυνόμενος στους δικαστές είπε: «Μία ερώτηση να κάνω, αν οι μάρτυρες ήταν κατά μου τι θα έπαιρνα, ισόβια;».

Έτσι ο Βόλος έχει δήμαρχο με επιβαρυμένο ποινικό μητρώο. Εύγε!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη