Επίθεση «αντιεξουσιαστών» σε εκδήλωση Άδωνι Γεωργιάδη στο Βόλο

Ε

Ομάδα αντιεξουσιαστών μπλόκαραν την είσοδο του «Αχίλλειον» και ύψωσαν πανό, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η ομιλία του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. στο Βόλο Άδωνι Γεωργιάδη, προς στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας

Κουκουλοφόροι λίγο μετά τις 8 και ενώ ήδη αρκετός κόσμος βρίσκονταν έξω από το Αχίλλειο περιμένοντας τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, εισέβαλαν μέσα στο κινηματοθέατρο Αχίλλειο και έσβησαν τα φώτα. Άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα και παρά τις παραινέσεις να αποχωρήσουν παρέμειναν στο χώρο του κινηματοθέατρου.

Ο αριθμός της αντιεξουσιαστικής ομάδας άγνωστος, κυμαίνεται από 20 μέχρι 100 άτομα, αναλόγως του ποιος κάνει το ρεπορτάζ. 😉

IMG_1929-864x400_c

Έξω από την είσοδο της αίθουσας που είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση είναι αναρτηθεί πανό που έγραφε «ούτε με τους φασίστες, ούτε με τα λαμόγια, ούτε με τους εμπόρους ελπίδας. Αντίσταση – αυτοοργάνωση – εξέγερση», ενώ δεν έγινε κάποια επέμβαση εκ μέρους της Αστυνομίας, καθώς οι αναρχικοί βρισκόταν στον πεζόδρομο της Κουμουνδούρου και στην περιοχή υπήρχε πολύς κόσμος.

Οι συγκεντρωμένοι πετούσαν φέιγ βολάν στα οποία καλούσαν σε συγκέντρωση στις 17 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Αγ. Νικολάου. 

Τώρα αν είναι αυτοί αναρχικοί, εγώ μπορεί να είμαι και αρειανή… Εδώ στο Βόλο είναι λίγο θολά τα όρια μεταξύ αναρχικών και χρυσαυγητών, κάποιοι νομίζω είναι και διπλοθεσίτες!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη