Τσίπρας «καλεί Γη», αλλά… η Γη κάνει πως δεν ακούει!

Τ

Αίτημα του πρωθυπουργού να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις των κομμάτων, αναλόγως χρώματος, βαθμού ενοχής για την κατάντια της χώρας και δυναμικής του

Οι εκ του ασφαλούς καθήμενοι στα έδρανα της αντιπολίτευσης, αφού έχουν ουσιαστικά δώσει λευκή επιταγή στον Τσίπρα να προβεί σε μεταρρυθμίσεις τύπου γενοκτονίας στη χώρα (ή εθνοκάθαρσης, κατά το Φίλη ευαγγέλιο) τώρα… το παίζουν δύσκολοι στο κάλεσμα.

Η ΝΔ τηρεί στάση αναμονής μέχρι την επίσημη ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι αναζητά συνενόχους, το Ποτάμι δήλωσε ότι θα προσέλθει στο Συμβούλιο αλλά δεν θα δεσμευτεί, ενώ το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι δεν θα πάρει μέρος σε έναν διάλογο-παρωδία.

Ο πλέον ωραίος της παρέας, είναι ο Λεβέντης! Έτη μπροστά ο άνθρωπος και μέγας ιερέας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης! Πόσοι το έχουν πάρει χαμπάρι; Ελάχιστοι! Ούτε καν αυτοί που γέλαγαν μαζί του βλέποντας τον στην τιβί και μετά είπαν “Αχαχα! Αυτός ο καραγκιόζης στη Βουλή;”

Αυτός ο καθόλου καραγκιόζης αλλά καλά δικτυωμένος με τις ξένες γκλομπαλιστικές δυνάμεις,  δήλωσε ότι θα η Ένωση Κεντρώων θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει δια του προέδρου της κ. Λεβέντη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Κατά τη σύσκεψη ο κ. Λεβέντης θα επιμείνει στην «ανάγκη σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης από τεχνοκράτες, γιατί αν δεν είναι αυτή η ώρα να παραμερίσουμε εγωισμούς και αλαζονεία, πια είναι αυτή η ώρα;» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Νωρίτερα ο κ. Λεβέντης είχε δηλώσει ότι «συναίνεση δεν σημαίνει να ψηφίζεις βλακώδη πράγματα. Αν αυτό έχουν στο μυαλό τους, αυτό είναι φασισμός» συμπλήρωσε.

Ενώ η απαξίωση του πολιτικού συστήματος η οποία γίνεται σκόπιμα για να καταργηθεί η δημοκρατία (ό,τι έχει απομείνει από αυτήν) και να κυβερνούν τεχνοκράτες, κατά τον κο Λεβέντη δεν είναι φασισμός! Περιέργως, όλα τα μελλοντολογικά σενάρια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης κάνουν λόγο για διακυβέρνηση τεχνοκρατών. Οι “ειδικοί” και οι “επιστήμονες” θα είναι αυτοί που θα αποφασίζουν το πως και πόσο θα ζούμε, πόσο πρέπει να δουλεύουμε και τι φόρους να πληρώνουμε, πόση ελευθερία πρέπει να έχουμε και όλη η διακυβέρνηση που θα βασίζεται αποκλειστικά στην τεχνολογία όπως -και χειρότερα- τα είχε περιγράψει ο Όργουελ στο προφητικό βιβλίο του.

Η περίπτωση Λεβέντη θυμίζει την περίπτωση Χίτλερ. Ένας εβραίος με μαύρα μαλλιά, μάτια και μουστάκι να σαγηνεύει τα πλήθη μιλώντας για το ξανθό γένος. Και ο Λεβέντης βρέθηκε στη Βουλή εκλεγμένος από μια μερίδα απαίδευτων πολιτικά που επένδυσαν πάνω του, για να τους πει ότι πρέπει να καταργηθεί το κοινοβούλιο. Στη δικιά μας περίπτωση, μάλιστα τι θέλει ο Λεβέντης; Να έχουμε τους 300 διακοσμητικά και να κυβερνούν οι τεχνοκράτες;

Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ακούσουμε… Κύριος οίδε. Πάντως θα τα βρουν στο τέλος, αμφιβολία δεν έχουμε μεγάλη… Ο “μικρός” ανέλαβε να ολοκληρώσει το ξεπούλημα Ελλάδας και Ελλήνων για να μην βρωμίσουν οι άλλοι τα χεράκια τους, αλλά εντάξει… δεν θα το αφήσουν κι έτσι, ολομόναχο, το παιδί!

Εκτός… κι αν ο Λεβέντης μας περάσει στην επόμενη φάση…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη