Ο ανθρώπινος κλώνος προ των πυλών!

Ο

Από τις κλωνοποιημένες αγελάδες στον κλωνοποιημένο άνθρωπο και η επιστημονική τρέλα σε όλο της το ανίερο μεγαλείο!

image-5.ashxΗ επιστημονική ομάδα του Xiaochun σε συνεργασία με την Sooam και την Κινεζική Ακαδημία Επιστημών εργάζεται και για την ανάπτυξη κλωνοποίησης πρωτευόντων.

«Θέλουμε το κοινό να δει ότι η κλωνοποίηση δεν είναι κάτι τόσο τρελό, ότι οι επιστήμονες δεν είναι κάτι παράξενοι τύποι, ντυμένοι με παλτά εργαστηρίων, που κρύβονται πίσω από μια σφραγισμένη πόρτα και κάνουν περίεργα πειράματα», δηλώνει στα μέσα ενημέρωσης, ο Κινέζος επιστήμονας και CEO της «Βoyalife Group», Xu Xiaochun.  

Ο Xu Xiaochun,  σπούδασε στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ έχει μεταξύ άλλων εργαστεί και για τη φαρμακοβιομηχανία Phizer. Επίσης ηγήθηκε στην ανάπτυξη του πρώτου εργοστασίου κλωνοποίησης στον κόσμο.

image-1.ashx

«Η επιστημονική μας ομάδα είναι έτοιμη να κλωνοποιήσει έναν άνθρωπο» ισχυρίζεται ο ίδιος προς τους δημοσιογράφους.«Ο μοναδικός φόβος που έχω είναι το πώς θα το δεχθεί η κοινωνία παγκοσμίως, αν είναι έτοιμη. Αυτό σημαίνει ένα βήμα παραπέρα για την κλωνοποίηση ανθρώπων. Έχουμε τη τεχνολογία. Αν αυτό επιτραπεί, δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να το κάνει καλύτερα από εμάς. Το έργο μας βέβαια παρεμποδίζεται από ηθικά ζητήματα. Οι άνθρωποι θα αλλάξουν απόψεις και θα αφήσουν να προχωρήσουν οι έρευνες. Θέλουμε το κοινό να δει ότι η κλωνοποίηση δεν είναι κάτι τόσο τρελό».

Η γιγαντιαία εγκατάσταση κλωνοποίησης πρόκειται να ανοίξει μέσα στους επόμενους επτά μήνες και βάσει του σχεδίου στόχος είναι η κλωνοποίηση αρχικά  1.000.000 αγελάδων ετησίως από το 2020.

Ακόμη, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, στο εργοστάσιο θα κλωνοποιηθούν άλογα και σκυλιά για την αστυνομία.

Μιλώντας για το εγχείρημά του ο Xu Xiaochun δηλώνει στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Δείτε για παράδειγμα το σούπερ μάρκετ. Τα πάντα μέσα σε αυτό είναι λαμπερά, ωραία και ομοιόμορφα. Τώρα με το εργοστάσιο κλωνοποίησής μπορούμε να το πετύχουμε αυτό και με τα ζώα».

image-2.ashx

Πίσω από το εργοστάσιο κλωνοποίησης βρίσκεται η ομάδα «Boyalife», η οποία συνεργάζεται με την Sooam Biotech Research Foundation, μια εταιρεία από τη Νότια Κορέα.

Η εν λόγω εταιρεία, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, έχει ήδη αναπτύξει την κλωνοποίηση Μαμούθ, αλλά και κατοικίδιων ζώων. Μάλιστα όπως αναφέρεται, το τελευταίο είναι αρκετά προσοδοφόρο, καθώς μερικοί είναι πρόθυμοι να πληρώσουν έως και 100.000 ευρώ για να αποκτήσουν έναν κλώνο του κατοικιδίου τους που πέθανε.

Ο Xiaochun δήλωσε νωρίτερα στη νοτιοκορεατική εφημερίδα Dong-A Ilbo ότι η εταιρεία του θα δραστηριοποιηθεί στην Κίνα «επειδή ο νοτιοκορεατικός νόμος περί Βιοηθικής απαγορεύει τη χρήση ανθρώπινων ωαρίων».«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε εγκαταστάσεις στην Κίνα για την περίπτωση που περάσουμε στη φάση της εφαρμογής της τεχνολογίας στον ανθρώπινο οργανισμό» είχε πει τότε.

Διευθυντής της Sooam είναι ο γενετιστής Χουάνγκ Γου-σουκ, ο οποίος το 2004 είχε ισχυριστεί ότι κατάφερε για πρώτη φορά να κλωνοποιήσει ανθρώπινα έμβρυα, όμως αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για απάτη και ο Χουάνγκ καταδικάστηκε για παραβίαση της νομοθεσίας βιοηθικής και υπεξαίρεση ερευνητικών κονδυλίων. Επέστρεψε όμως στην επικαιρότητα το 2005 όταν παρουσίασε τον πρώτο κλωνοποιημένο σκύλο.

Φαγητά από κλωνοποιημένα ζώα στα πιάτα μας 

Lecture-Juan-Enriquez-Ted-cloned-cow

Η Ευρωπαϊκή Ασφάλεια Τροφίμων (EFSA) έχει κρίνει ήδη από το 2008 ότι τα προϊόντα από κλωνοποιημένα ζώα είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, καθώς δεν έχουν καμία διαφορά από τα συμβατικά όσον αφορά τη σύσταση. Το ίδιο έχει αποφανθεί και η αμερικανική Yπηρεσία και Φαρμάκων (FDA).

Στην Ευρώπη δεν υπάρχει επίσημη απαγόρευση για τα τρόφιμα από κλωνοποιημένα ζώα, και η Κομισιόν έχει διευκρινίσει ότι τα τρόφιμα που προέρχονται από απόγονους κλώνων μπορούν να πωλούνται χωρίς προέγκριση, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις επικινδυνότητας. Αυτό έχει ήδη συμβεί στη Βρετανία.

Παρόλα αυτά, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρότεινε τον Σεπτέμβριο την πλήρη απαγόρευση των τροφίμων από κλώνους. Οι εισηγητές της πρότασης επικαλούνται κυρίως ανησυχίες για τα ίδια τα ζώα, δεδομένου ότι το ποσοστό θνησιμότητας των κλώνων είναι πολύ μεγάλο.

Η είδηση όπως παρουσιάζεται σε διεθνή μέσα ενημέρωσης: 

Ανατριχιαστικές ιδέες από διεστραμμένα μυαλά

 

Σε έναν κόσμο που η προπαγάνδα του υπερπληθυσμού και πως θα σας ταΐσουμε μας παίρνει καθημερινά τ’ αυτιά, που η φροντίδα των αδέσποτων σκυλιών είναι εθελοντισμός και όχι κρατική μέριμνα, που προωθούνται οι εκτρώσεις και ο έλεγχος των γεννήσεων, που επιβάλλεται η μείωση της κατανάλωσης αληθινού κρέατος για να σώσουμε το περιβάλλον, ποιος ο λόγος να φέρεις πίσω ένα φάντασμα σκύλου ή παιδιού όταν δεν θα είναι καν το ίδιο;

  1. Η αντιμετώπιση της ύπαρξης με καθαρά υλιστικό τρόπο, αφαιρώντας κάθε πνευματική της μορφή σε όποια εξέλιξη κι αν ανήκει.
  2. Ο υπέρμετρος εγωισμός να αποδείξουν οι σκοτεινοί κυρίαρχοι του κόσμου μέσω της επιστημονικής κοινότητας ότι έχουν τον έλεγχο των πάντων
  3. Ο ανταγωνισμός της Θείας Ανάστασης του Χριστού μέσω επιστημονικών μεθόδων
  4. Και τέλος, η “ανάσταση” συγκεκριμένων ατόμων -και όχι μόνο- που τους έχουν “λείψει” – όπως ο Χίτλερ, μπορεί ακόμα και ο Τζακ Αντεροβγάλτης (πρόσφατα αποδείχθηκε ότι ήταν μασόνος) και πολλοί άλλοι. Και μην ξεχνάμε, την επιθυμία τους να επαναφέρουν στη γη τους δεινόσαυρους. Τα τέρατα που εξάλειψε η φύση γιατί κατανάλωναν τα πάντα και δεν άφηναν τα μικρότερα κι ανώτερα πνευματικά να επιβιώσουν.

Θαυμάστε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα που ελέγχεται από την παγκόσμια οικονομική ελίτ!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη