Νεολαία ΣΎΡΙΖΑ ή αλλιώς… τα παιδιά της Ροζ Μαρί!

Ν

Τι είναι τελικά αυτή η «Νεολαία ΣΎΡΙΖΑ»; Το τατσικό του κυβερνώντος κόμματος που βγάζει νέα φιντάνια; Το νεανικό κομμάτι που κανονικά θα έπρεπε να ασχολείται με τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία μας; Ή διαβολοπαίδια;

Θα περίμενε κανείς από μια νεολαία ενός αριστερού κόμματος που, είτε κυβερνάει είτε όχι, να ασχολείται με τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία στη χώρα μας και κύρια εκείνα της ανεργίας και της φυγής τους στο εξωτερικό, τα κενά στην παιδεία, τις λιποθυμίες από πείνα στα σχολεία, τα παρατημένα παιδιά στα ιδρύματα από γονείς που δεν αντέχουν οικονομικά να τα μεγαλώσουν οι ίδιοι, τα ναρκωτικά, τη διαφθορά και τον πολιτισμό.

Όμως όταν ακούγεται η «Νεολαία ΣΎΡΙΖΑ» να κάνει δηλώσεις, νομίζεις ότι αποστηθίζουν τσιτάτα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Πρώτοι στο Athens Pride και στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. 

Η «Οικογενειακή υπόθεση» είναι μια υπόθεση για τη δημοκρατία. Η διεκδίκηση της αναγνώρισης του Συμφώνου Συμβίωσης, η δημιουργία δομών κοινωνικής φροντίδας για ΛΟΑΔΚΙ άτομα που βιώνουν οδυνηρά τις υλικές συνέπειες της κρίσης, η αντιμετώπιση των φαινομένων ομοφοβίας και τρανσφοβίας στην εργασία, στο πανεπιστήμιο και στο σχολείο αποτελούν κρίσιμες προτεραιότητες.

Η αγωνία για οικογένεια μέσα στην κρίση δεν είναι για όσους ήδη την έχουν και δεν ξέρουν πως να ταΐσουν τα παιδιά τους, τους πολύτεκνους και τους νόμους με αντικίνητρα για δημιουργία μιας νέας, αλλά τα ΛΟΑΔΚΙ άτομα.

Πρώτοι υπέρ της χρήσης κάνναβης.

Μεταξύ των υποστηρικτών της γιορτής στο Σύνταγμα, που οι διοργανωτές χαρακτηρίζουν «συλλαλητήριο», υπάρχει και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο Τομέας Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτοι στο να γίνει η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και να μπαίνουν όλοι οι μετανάστες.

Να ξηλωθεί άμεσα ο φράχτης στον Έβρο, ώστε να δημιουργηθούν ασφαλείς δίοδοι για τους πρόσφυγες και να σταματήσει η τραγωδία στα νερά του Αιγαίου, ζητεί με ανακοίνωσή της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτοι στην κατάργηση της πρωινής προσευχής και κατάργησης θρησκευτικών.

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την κατάργηση της πρωινής προσευχής και την μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία.

Συγνώμη… αλλά αυτή δεν είναι νεολαία ελληνικού κόμματος, αλλά οικοτροφείο των παιδιών της Ροζ Μαρί. Πάω στοίχημα μυστικός γ.γ. τους είναι… ο Πολάνσκι!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη