Σας παρακαλούμε “θερμά” να κρυώσετε!

Σ

Με βάση την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα και αύριο, στην Αττική θα επικρατήσουν μετεωρολογικές συνθήκες που ευνοούν τη συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συστήνει στους πολίτες της Αττικής για σήμερα 21 Δεκεμβρίου και αύριο 22 Δεκεμβρίου την αποφυγή της χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας.

Όπως έγινε γνωστό, με βάση την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα και αύριο στην Αττική θα επικρατήσουν μετεωρολογικές συνθήκες (άπνοια και θερμοκρασιακή αναστροφή) που ευνοούν τη συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου παρακολουθούν την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων σωματιδίων σε 24ωρη βάση και θα προβούν σε ανακοίνωση, εφόσον υπάρξει αξιόλογη μεταβολή, ενώ παρακαλούν θερμά τους πολίτες για τη θετική τους ανταπόκριση στη σύσταση αυτή.

Αφού, λοιπόν, κράτησαν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα ύψη, κουτσούρεψαν επιδοτήσεις και αριθμό δικαιούχων, τώρα θέλουν να κουτσουρέψουν και τα κούτσουρα! Παρακαλείστε “θερμά” να κρυώσετε.

Γι’ αυτό και σας παρέχουμε διαδικτυακό τζάκι. Ντυθείτε καλά, βάλτε σκούφους και γάντια και καθίστε μπροστά στην οθόνη του κομπιούτερ σας και μείνετε κούτσουρα να το κοιτάτε σαν χάχες. Αν δεν αποδώσει το κόλπο θα φταίτε αποκλειστικά εσείς. Εμείς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Από κει και πέρα, εσείς πρέπει να βάλετε και λίγη φαντασία. Για όποια αποτυχία του εγχειρήματος… η φαντασία σας θα φταίει!

giphy-2

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη