Βγείτε όλοι να ψωνίσετε – Ψεκάζουν!

Β

Κοσμοσυρροή στα εμπορικά καταστήματα – Αυξημένη η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της χώρας

Άνοιξαν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται σήμερα στα εμπορικά καταστήματα της χώρας, καθώς πρόκειται για την τελευταία Κυριακή του χρόνου κατά την οποία θα παραμείνουν ανοιχτά.

Να πάει μια τέτοια μέρα χαμένη; Όπως και την παραμονή των Χριστουγέννων, οι ψεκαστές βρήκαν τη χαρά τους. Ήλιος λαμπρός, καθαρός ουρανός, ο κόσμος ξεχύθηκε στα μαγαζιά κι εκείνοι ξεσκίστηκαν στους ψεκασμούς. Πάει και ο λαμπρός ο ήλιος, πάει και ο καθαρός ο ουρανός.

Κι εγώ ξύπνησα το πρωί, τα είδα όλα μπλε, στη συνέχεια όλα γραμμωμένα και τώρα μεσημέριασε και γίναμε Συρία στον ουρανό.

Έτσι… βόλτα γιοκ! ΔΕΝ θα κατέβω στην αγορά! Όχι χρυσά μου, δεν θα σας κάνω τη χάρη να βγω στους δρόμους και να αναπνέω τους τόνους χημικών που ρίχνετε στους ανυποψίαστους, αλλά και στους υποψιασμένους, που δεν λένε ποτέ να πούνε κι ένα ΌΧΙ στη ζωή τους!

Όσοι γνωρίζετε και όσοι δεν γουστάρετε, μείνετε σπίτι. Αλλιώς, πηγαίνετε για “ψώνια”. Μαζί με τα απαραίτητα θα ψωνίσετε ‘έξυπνη σκόνη’ σε μορφή νανοσωματιδίων και… που ξέρετε; Ίσως και μερικά βακτήρια και ιούς. Γιορτές είναι, να μην δουλέψουν και οι φαρμακευτικές; Μην χαλάσετε όλα τα χρήματα -τα πολλά που έχετε- σε δώρα, κρατείστε μερικά και για την Big Pharma, να κάνει κι αυτή τον τζίρο της!

Άντε καλά ψώνια και… βάλτε και καμιά μάσκα καλού κακού!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη