Επιμένει στην εθελοντική στράτευση γυναικών o Καμμένος

Ε

Στην πρότασή του για εθελοντική στράτευση -τμήματος έστω- των νέων γυναικών επιμένει ο Πάνος Καμμένος, παρά τις γενικευμένες αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Σε νέες του δηλώσεις σήμερα το πρωί (Mega) σημείωσε πως το ζήτημα δεν αποσύρεται και πως η στράτευση των γυναικών μπορεί να καλύψει τις ελλείψεις στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αφού δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν προσλήψεις στις ένοπλες δυνάμεις.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πρόσθεσε ότι η βασική εκπαίδευση στα στρατιωτικά λύκεια θα δίνει μόρια για τις στρατιωτικές σχολές.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθάρισε πως προτίθεται να συζητήσει το θέμα με όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος. 

Ωστόσο, εξέφρασε την στήριξή του στον πρωθυπουργό «μέχρι τέλους γιατί είναι ένας έντιμος πολιτικός». Έκανε λόγο για μία έντιμη πολιτική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Η δική μου με τον Αλέξη Τσίπρα είναι μεταξύ δύο ανθρώπων, που ήθελαν να έρθουν σε ρήξη με το κατεστημένο», υποστήριξε.

Ενόψει της ψήφισης των αλλαγών στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση διαμήνυσε ότι «όποιος δεν στηρίζει την κυβέρνηση και δεν ψηφίζει νομοσχέδια, είναι προφανές ότι πρέπει να παραιτηθεί».

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι οι βουλευτές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι όσα υπογράφηκαν το καλοκαίρι και θα στηρίξουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης. 

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων, απάντησε  «να δούμε τις προτάσεις του Βασίλη Λεβέντη, μακάρι να έρθουνε όλοι στην κυβέρνηση. Μακάρι να στηρίξουν την κυβέρνηση και δυνάμεις από τη Νέα Δημοκρατία».

Σε ό,τι αφορά το εσωκομματικό μέτωπο της δεξιάς παράταξης, ανέφερε ότι δεν μπορούν να συμβιώσουν όλοι μαζί και θα διασπαστούν σύντομα, καθώς η Ν.Δ. «αποσυνδεθεί εντελώς». Απέκλεισε την πθανότητα συνεργασίας με τον Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη, λέγοντας ότι κόμμα του είναι του μεσαίου χώρου.

Τέλος, διέψευσε ότι έχει συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα σενάρια επιστροφής του Κώστα Καραμανλή, τον οποίο σέβεται και έχει έντιμη σχέση μαζί του.

____________

Πάγιο αίτημα των μαθητών των μουσικών σχολείων είναι μοριοδότηση για την πανεπιστημιακή εκπαίδευση κι ακόμα, μετά από τόσες δεκαετίες, δεν έχει γίνει δεκτό. Αλλά τι να τους κάνει τους μουσικούς η Ελλάδα; Για πολιτισμό θα μιλάμε τώρα; Για τους Έλληνες πολτικούς, κέντρα πολιτισμού είναι τα μπουζούκια – βλέπε και παλιές δηλώσεις Γιαννόπουλου, του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη