Εκπορνεύοντας τα τέκνα: Η συμφωνία με το διάολο έχει τίμημα

Ε

Όταν το σύστημα γεννά αστέρια, δεν το κάνει τσάμπα. Ζητά ποσοστά της επιτυχίας δείχνοντας πόσο πιστό δουλάκι στο σύστημα είναι το «αστέρι». Ενίοτε, ο λογαριασμός βαραίνει και με το κόστος της ίδιας της ζωής…

Μια πρακτική αλά Φάουστ χρησιμοποιεί η παγκόσμια ελίτ για να αναδείξει διάφορα αστέρια τα οποία ουσιαστικά της ανήκουν. Κάποτε τον πρωταρχικό ρόλο έπαιζαν οι αστέρες της σόου μπιζ. Τελευταία, οι νεόπλουτοι της πληροφορικής και των social media, είναι οι νέοι αστέρες που παίζουν αυτόν τον ρόλο.

Σου δίνω αυτό που ποθείς, αλλά η ψυχή σου μου ανήκει. Το είδαμε στα κομμένα βυζιά της Τζολί και στην κόρη της που θέλει να γίνει αγόρι, η ‘πρέσβειρα καλής θέλησης’, έδειξε και την καλή της θέληση για υποταγή στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Τελευταία το ρόλο αυτό καλείται να παίξει ο νεόπλουτος κύριος facebook, o Mark Zuckerberg. Έγινε πατέρας, κάτι που συμβαίνει σε εκατομμύρια κοινούς θνητούς, αλλά ο κόσμος ασχολείται με το δικό του παιδί, το οποίο ο Mark Zuckerberg έχει βγάλει κυριολεκτικά στην πιάτσα. Η απόλυτη εκπόρνευση του, με το αζημίωτο, βεβαίως βεβαίως!

Με το που γεννήθηκε η κόρη του, ο Zuckerberg “χάρισε” το 99% των μετοχών του facebook σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Τρέλα στα μίντια επικράτησε με την τόσο μεγάλη αβρότητα, ξεχνώντας ωστόσο να επισημάνουν ότι το ίδρυμα… είναι δικό του!

 

Ο Ζuckerberg έγινε πατέρας και χαρίζει δισεκατομμύρια δολάρια για… να μην γίνουν άλλοι;

Τι σημαίνει αυτό; Κανονική φοροδιαφυγή! Ό,τι χρήμα μαζεύει από την παγκόσμια κοινότητα των χρηστών του φέις πάνε κατευθείαν στην τσέπη του και για τους σκοπούς που θέλει, χωρίς να επιστρέφεται ούτε σεντς! Και οι σκοποί; Σκοτεινοί…

Μετά είδαμε το κοριτσάκι του που ονόμασε με το αγορίστικο όνομα Max, να ντύνεται με ρούχα του ιλλουμινάτικου έργου Star Wars, αλλά και να είναι πολύ “τυχερό” γιατί θα αποκτήσει μέσα στο 2016 τον προσωπικό του μπάτλερ!

Η μεγάλη τύχη είναι ότι ο μπάτλερ της Max, δεν θα είναι άνθρωπος, αλλά ένα ρομπότ Τεχνητής Νοημοσύνης, για το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει ειδικό πρότζεκτ. Έτσι περνάει και το μήνυμα της εξοικείωσης με τα ανδροειδή που στα επόμενα χρόνια θα εκτοπίσουν εκατομμύρια εργαζόμενους στο όνομα της τεχνολογικής ανάπτυξης, της “4ης Βιομηχανικής Επανάστασης” όπως αναφέρει και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

 

Τι θα συζητηθεί φέτος στο Νταβός όπου θα συμμετάσχει και ο Τσίπρας

Mark vaccineΚαι τώρα φτάνουμε στο δια ταύτα: ο Mark Zuckerberg εμβολιάζει το παιδί του, εσύ γιατί όχι;

Και δείτε κι από κάτω τον “τυχαίο” σχολιασμό του παιδιάτρου με τα τόσα λάικ των φανς του Zuckerberg.

Κάν’ το όπως ο Zuckerberg, λοιπόν, είναι το νόημα του τελευταίου ποστ του κυρίου facebook κι ευτυχώς που κανείς μας δεν κατάλαβε πόσο έχει βγάλει το παιδί στο σφυρί.

Κανονική εκπόρνευση της Max κι ακόμα δεν έχει χρονίσει. Ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε.

Πάντως αυτό που ΔΕΝ θα δούμε, είναι η Max να κάνει αληθινό εμβόλιο. Αυτό μην το περιμένετε. Είναι… “προσωπικά δεδομένα” το, άλλα να λέμε να κάνουν οι άλλοι, και άλλα να κάνουμε εμείς που θέλουμε να επιβιώσουμε των άλλων.

Πόσο γελοία ξεφτιλισμένοι είστε τελικά;

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη