Βόλος: Πλημμύρισαν οι δρόμοι – Ακυρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

Β

Eντονη καταιγίδα μεγάλης διάρκειας έπληξε τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα από πλημμυρικά φαινόμενα σε κεντρικούς δρόμους, αλλά και στις συνοικίες της Νεάπολης και των Παλαιών.

Το ύψος των νερών ξεπέρασε τα 10 εκατοστά στις κεντρικές λεωφόρους Λαμπράκη και 2ας Νοεμβρίου, μπροστά από το Δημαρχείο, όπου και διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Πολύ νερό σωρρεύθηκε και στην λεωφόρο Δημητριάδος που ξεπέρασε και τα πεζοδρόμια, αφού το αποχετευτικό δίκτυο δεν μπορούσε να απορροφήσει τόσο μεγάλες ποσότητες νερού.

volos2_2

Δρόμοι πλημμύρισαν στην Νεάπολη και τους Αγίους Αναργύρους, αλλά ευτυχώς χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα σε σπίτια και καταστήματα.

Λόγω της καταιγίδας ματαιώθηκαν οι προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στην παραλία του Βόλου, με την παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών.

Οι καρναβαλιστές, που θα συμμετείχαν στην παρέλαση και περίμεναν την έναρξή στην παραλία, βρήκαν καταφύγιο σε καφετέριες, ξενοδοχεία και στις πολυκατοικίες.

Σκεπασμένα και προστατευμένα με ειδικά καλύμματα απομακρύνθηκαν από την παραλία και τα άρματα που θα λάμβαναν μέρος στην παρέλαση.

Η δημοτική αρχή του Αχ. Μπέου, που είχε δεχτεί έντονη κριτική από την αντιπολίτευση για το κόστος των αποκριάτικων εκδηλώσεων, είχε δηλώσει ότι αυτές θα συνέβαλαν στην τουριστική προβολή της πόλης και θα έφερναν έσοδα. Τελικά ο Μπέος αποφάσισε αντί για Μονακό να κάνει τον Βόλο… Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά ούτε κι αυτό κατάφερε!

Όσο για χαρταετό σήμερα… ξεχάστε το! Μπορείτε ωστόσο να κάνετε χαρτοβαρκούλες και να τις αμολήσετε στους δρόμους των συνοικιών της Νεάπολης και των Παλαιών, στις μια ζωή πλημμυρισμένες συνοικίες!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη