Θέλω να δω Μέρκελ να θηλάζει προσφυγόπουλο και τι άλλο στη ζωή!

Θ

Hρθε και η Τσολί.. ε… Τζολί, και ήρθε κι έδεσε! Έλεος πια με τον ακτιβισμό των καλοθρεμμένων κώλων!

Πρώτα μια γιαγιά τάισε ένα μωρό προσφύγων κι έγινε το έλα να δεις! Η φωτογραφία κόσμησε φόρουμ, έκανε το γύρο του κόσμου, πήγε τη γιαγιά για Νόμπελ Ειρήνη (κοπανιέται η γιαγιά τώρα) και… άνοιξε τον ασκό, όχι του Αιόλου, αλλά του κάθε καλοαναθρεμμένου κώλου που έρχεται να το παίξει ακτιβιστής στη χώρα του πικραμένου με τα άλλα πικραμένα θύματα.

Ήρθε ο Μάντι Πάτινκιν, ήρθε η Σάραντον, ήρθε ο κινέζος με ένα πιάνο με ουρά, ήρθε σήμερα και πρέσβειρα κακής θέλησης του κάκιστου ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί, δεν έφτασε η χάρη της στη Λέσβο, πέρασε από Πειραιά και Μαξίμου, να δώσει αυτόγραφο στον Αλέξη. Άλλος για τη βάρκα των προσφύγων;

Α ναι… και το άλλο ελιτίστικο ακτιβιστικό δίδυμο Κλούνεϊ και Αμάλ συναντήθηκαν με οικογένειες προσφύγων στο Βερολίνο:

Κι εγώ είμαι Ιρλανδός πρόσφυγας στις ΗΠΑ και η γυναίκα μου Λιβανέζα και ξέρουμε από προσφυγιά, λέει. Και οι ΗΠΑ είναι χώρα που φτιάχτηκε από μετανάστες, αλλά τώρα βλέπει το θέμα αλλιώς.

«Είμαι ιρλανδικής καταγωγής και πριν από 100 χρόνια οι πρόγονοί μου ήταν πρόσφυγες. Για χρόνια, οι Ιρλανδοί ήταν αντιμέτωποι με απαίσια συμπεριφορά στις ΗΠΑ, αλλά οι Αμερικανοί έμαθαν να μας αποδέχονται. Δεν είμαστε καλοί στο να θυμόμαστε ποιοι είμαστε. Είμαι εδώ για να θυμίσω ποιοι είμαστε: είμαστε εσείς».

Ναι ρε, Τζορτζ… να θυμίσεις επίσης ποια ήταν η Αμερική πριν πάνε οι μετανάστες της Ευρώπης εκεί; Ή εδώ σταματάει η μνήμη; Η Αμερική που ανήκε στους ιθαγενείς της;;; Hello? Όλους εκείνους τους Ινδιάνους που ξεκληρίστηκαν; Hello? Φυλές ολόκληρες πανάρχαιας σοφίας και πολιτισμού που τώρα μετρούν μερικές χιλιάδες και απόλυτα ελεγχόμενες από την κυβέρνηση; Hello?

Να σου πω και για μια άλλη προσφυγοπούλα συμπατριώτισσα της κυρίας σου, που έζησε στις ΗΠΑ; Από το Λίβανο κι αυτή. Και έγινε δημοσιογράφος. Και μεγάλη καριέρα έκανε. Και επί 60 χρόνια δημοσιογραφούσε και ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της ένωσης συντακτών και όλοι την αγαπούσαν και όλοι τη σέβονταν και κάλυπτε όλους τους προέδρους των ΗΠΑ – δέκα πέρασαν από τη θητεία της και όλα καλά και άγια, η προσφυγοπούλα “αγκαλιάστηκε” από την Αμερική μέχρι… που είπε μια μέρα τη γνώμη της σε ένα ραββίνο για το κράτος του Ισραήλ:

«Πες τους να τσακιστούν να φύγουν από την Παλαιστίνη. Και θυμηθείτε, αυτοί οι άνθρωποι είναι υπό κατοχή και είναι γη τους. Δεν είναι η Γερμανία, δεν είναι η Πολωνία …» Όταν την ρώτησε που θα πρέπει να πάνε οι Ισραηλινοί Εβραίοι, του απάντησε ότι «θα μπορούσαν να “πάνε σπίτι τους” στην Πολωνία ή την Γερμανία ή την Αμερική ή οπουδήποτε αλλού. Γιατί να βγάλουν τους ανθρώπους από εκεί που έχουν ζήσει σ’ αυτό το μέρος για αιώνες;»

Ναι Τζορτζ και Αμάλ, για την Helen Thomas πρόκειται, που ξαφνικά, μετά τη δήλωση της έγινε η πλέον κυνηγημένη δημοσιογράφος στη χώρα που την “φιλοξένησε” όλα αυτά τα χρόνια και η ίδια υπηρέτησε με απίστευτο δημοσιογραφικό ήθος, κάτι που σπάνια συναντάμε πλέον! Κι έγινε ξανά προσφυγοπούλα εν μια νυκτί και την κυνήγησαν σύσσωμες οι πολιτείες των ΗΠΑ – που ήσουν Τζορτζ εσύ το 2010 να την υπερασπιστείς; Μισό μπόι γυναίκα – θεριό στην ψυχή!

Αφήστε μας ήσυχους, λοιπόν, με τον ακτιβισμό του καλοαναθρεμμένου κώλου σας μέσα στα μεταξωτά βρακιά και μόνο τη Μέρκελ δεν είδαμε ακόμα να έρθει να το παίξει πονεμένη με τα προσφυγόπουλα και να κάνει πως θηλάζει και κανένα! Αυτό να δω και τι άλλο!

Πιάνετε λαούς και τους κοπανάτε τον έναν με τον άλλο και ποντάρετε στον ανθρωπισμό τους και στην πονοψυχιά τους. Ναι βρε, την έχουμε, και θα την έχουμε για τα βάσανα που φέρνει η ΖΩΗ και όχι τα σκοτεινά σχέδια των παγκοσμιοποιητών σας! Εδώ θέλει άλλα πράγματα κι όχι συναισθηματικούς εκβιασμούς και κροκοδείλια δάκρυα. Θέλει πληροφόρηση και κοινή πλεύση, ώστε να ξέρει και ο ντόπιος και ο μετανάστης ποιος είναι ο κοινός εχθρός και που στοχεύει.

Πάρτε την Ατζελίνα την Τσολί σας, το Ιλλουμινατικό σύμβολο του Χόλιγουντ και του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών και άμε στο καλό.

Κοίτα να δεις.. Ο Μπαν κι Μουν μπορεί να μας στείλει και καμιά Κονστίτα, που την έχει περί πολλού, τον έχω ικανό!

Αλλά εγώ… θέλω Μέρκελ στη λασπουριά της Ειδομένης με κανένα μωρό αγκαλιά, όχι την ανορεκτική κοκαλιάρα!!!!

Πάει αυτή… είναι απασχολημένη με το φίλο της τον Ερντογάν και πως θα του μοιράσει χρήματα ευρωπαίων φορολογουμένων και άλλα πριμ…

angela-merkel-cleavage

Την Παγκοσμιοποίηση μου μέσα… καθάρματα…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη