«Συγκλονιστικές εικόνες από θύελλα σε κινεζική πόλη» και… «Είστε ανήθικοι αν κάνετε παιδιά»!

«

Oλοένα και πληθαίνουν τα «ακραία φαινόμενα» καθώς πληθαίνουν και οι «ακραίες πράξεις» των χειραγωγών του κλίματος και «ακραίες απόψεις» κυνικής προπαγάνδας!

Το έχω γράψει άπειρες φορές: Όσο να προσκυνήσουμε την Εκκλησία της Κλιματικής Αλλαγής και να γίνουμε “πιστοί” της, θα τα δούμε όλα!

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στην πόλη Χαρμπίν στην Κίνα. Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπληξαν την περιοχή προκάλεσαν αρκετές υλικές ζημιές, βυθίζοντας αρκετά σημεία της πόλης στο σκοτάδι. 

Η πλέον εντυπωσιακή και τρομακτική σκηνή απαθανατίστηκε, όταν η στέγη ενός κτιρίου παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους, προκαλώντας σημαντικές καταστροφές στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα κάτω από το κτίριο.

guardianΣτο μεταξύ σημερινό άρθρο στην Guardian, που υπενθυμίζω ανήκει ΚΑΙ αυτή στην οικογένεια Rothchild, χωρίς καμία απολύτως ντροπή πλέον, με τις μάσκες εντελώς κάτω, μας λέει να μην κάνουμε άλλα παιδιά για… να σωθεί ο πλανήτης από την κλιματική αλλαγή!

Ο πλανήτης ξαναείχε αλλαγές, μόνο που τούτη τη φορά φταίμε εμείς που τρώμε και πολύ pizza, λέει ο αρθρογράφος. Ο τίτλος του άρθρου και μόνο σου πετάει μια ένεση απόλυτης ενοχής αφού σου λέει πόσο «ανήθικο» είναι να κάνεις παιδιά.

Φυσικά, σχολίασα στο άρθρο τους και φυσικά, μετά από λίγο μου έσβησαν το σχόλιο ως “ανάρμοστο”. Το “ανάρμοστο” ήταν ότι τους είπα ότι είναι καθαρή προπαγάνδα μείωσης πληθυσμού και ότι όποιος έχει τέτοιες απόψεις μπορεί να πηδήξει από ένα βράχο και να αφήσει τον πλανήτη σε όσους πιστεύουν ότι όλοι οι καλοί χωρούν.

Άλλα σχόλια όπως “ηλίθιο άρθρο” παραμένουν στη θέση τους, καθώς είναι απλώς ύβρις και στερούνται πολιτικού σχολιασμού και αφύπνισης.

Λατρεμένα μου μίντια, της ολιγαρχίας @@@ίδια!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη