“Γαία -Το μέλλον της πολιτικής” – Το ανατριχιαστικό σενάριο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης! (βίντεο)

&

Oπως γράφει στην περιγραφή του βίντεο που ανέβηκε στο YouTube τον Οκτώβριο του 2008: 

«Γαία – Το μέλλον της πολιτικής” είναι ένα πειραματικό βίντεο του 2008, γεγονός που υποδηλώνει τα πιθανά σενάρια για το μέλλον.
Το “Γαία” δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την πρόθεση ή τη βούληση ούτε του Casaleggio, ούτε του Κινήματος των 5 Αστέρων.

Το έχει ανεβάσει η εταιρεία Casaleggio Associati η οποία στενούς δεσμούς με τον Beppe Grillo, ο δε Casaleggio Giuliano Di Bernardo, είναι πρώην Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας και ιδρυτής της Μεγάλης Στοάς.

Δείτε, λοιπόν, τον οραματισμό και τις βαθύτερες επιθυμίες του Ιταλού τέκτονα που δεν χαμπαριάζει και δεν κολώνει να τις κάνει βιντεάκι και να τις μοιραστεί μαζί ΜΑΣ. Με όλους ΕΜΑΣ, που στο μέλλον που έχει σχεδιάσει για ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά όταν ΕΜΕΙΣ λέμε τι σκατά σχέδια έχουν στο κεφάλι τους, μας λένε και συνωμοσιολόγους. Πόλεμοι, συγκρούσεις, κλιματική καταστροφή, επιδημίες, στρατιωτικοί νόμοι, πυρηνικός πόλεμος, έλλειψη τροφής και στο τέλος… έμεινε μόλις ένα δις ανθρώπων που θα ζήσουν ‘ιδανικά’ κάτω από μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Τότε, λέει, δεν θα χρειάζονται πια οι σκοτεινές κοινωνίες και οι μασονικές στοές. Ααα ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη χάρη να τις κλείσετε αφού θα μας έχετε ξεπαστρέψει όλους! Δείτε το βίντεο και απολαύστε τη διεστραμμένη φαντασία τους να συλλάβουν ένα τέτοιο σενάριο. Πως; Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο σενάριο του βίντεο, γιατί το σενάριο του βίντεο δεν είναι του Casaleggio Giuliano μόνο, αλλά όλης της παγκόσμιας ελίτ!

© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη