Μπουμ: Άλλος ένα “πληροφοριοδότης” μιλάει κατά των εμβολίων!

Μ

νέα ταινία Vaxxed για την οποία έγινε ο θόρυβος με τον De Niro, φανερώνει έναν “πληροφοριοδότη”, τον ερευνητή William Thompson

Παραδέχθηκε δημοσίως ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στο CDC είπαν ψέματα, παραπλάνησαν και διέπραξαν σοβαρές απάτες σχετικά με το εμβόλιο MMR προσποιούμενοι ότι δεν έχει καμία σχέση με τον αυτισμό.

Τώρα έχουμε έναν ακόμα, τον δρ. Peter Fletcher.

Η Daily Mail έχει το ρεπρτάζ (29/3/16): «Πρώην επικεφαλής της επιστήμης: Οι φόβοι για το MMR γίνονται πραγματικότητα».

Πρώην κυβερνητικός ιατρός που είναι αρμόδιος για να αποφασίσει εάν τα φάρμακα είναι ασφαλή κατηγόρησε την κυβέρνηση για την εντελώς ανεξήγητη αδιαφορία σχετικά με το τριπλό εμβόλιο MMR για τα παιδιά.

Ο δρ. Peter Fletcher, ο οποίος ήταν Επιστημονικός Διευθύντής στο Υπουργείο Υγείας, είπε ότι αν αποδειχθεί ότι το εμβόλιο προκαλεί αυτισμό, η άρνηση των κυβερνήσεων να αξιολογήσουν τους κινδύνους που κανονικά θα έπρεπε να κάνουν, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της ιατρικής».

Πρόσθεσε ότι αφού συμφώνησε να είναι ένας ειδικός μάρτυρας σχετικά με τις δοκιμές φαρμάκων ασφαλείας για τους δικηγόρους των γονέων, έλαβε και μελέτησε χιλιάδες έγγραφα σχετικά με την υπόθεση που πίστευε ότι το κοινό είχε το δικαίωμα να δει.

Είπε ότι έχει δει μια “σταθερή συσσώρευση των αποδεικτικών στοιχείων” από τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο ότι το τριπλό εμβόλια [MMR] ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς προκαλεί εγκεφαλικές βλάβες σε ορισμένα παιδιά.

Αλλά πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολύ ισχυροί ανθρώποι σε θέσεις μεγάλης εξουσίας στη Βρετανία και αλλού, οι οποίοι έχουν στοιχηματίσει τη φήμη και την καριέρα τους για την ασφάλεια των MMR και είναι πρόθυμοι να κάνουν σχεδόν τα πάντα για να προστατεύσουν τον εαυτό τους».

Στα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα, ο Δρ Fletcher υπηρέτησε ως Chief Scientific Officer στο DoH [Τμήμα Υγείας] και ιατρικός αξιολογητής στην Επιτροπή για την Ασφάλεια των Φαρμάκων, που σημαίνει ότι ήταν υπεύθυνος για να αποφασίσει εάν τα νέα εμβόλια είναι ασφαλή.

Εξέφρασε τις πρώτες ανησυχίες του σχετικά με MMR, το 2001, λέγοντας ότι οι δοκιμές ασφάλειας πριν από την εισαγωγή του εμβολίου στη Βρετανία ήταν ανεπαρκείς.

Τώρα λέει ότι οι θεωρητικοί φόβοι του μοιάζουν να είναι πραγματικότητα.

Είπε ότι το αυξανόμενο κύμα των περιπτώσεων αυτισμού και η αυξανόμενη επιστημονική κατανόηση του αυτισμού που σχετίζεται με νόσο του εντέρου τον έπεισαν το εμβόλιο MMR μπορεί να φταίει.

«Κλινικά και επιστημονικά δεδομένα συνεχώς συσσωρεύονται ότι ο ιός ιλαράς στην MMR μπορεί να προκαλέσει στον εγκέφαλο, το έντερο και το ανοσοποιητικό σύστημα βλάβες σε ένα υποσύνολο των ευάλωτων παιδιών», είπε.

Δεν υπάρχει κανένα πειστικό επιστημονικό στοιχείο, επειδή υπάρχουν πολύ σπάνια είναι όταν οι ανεπιθύμητες ενέργειες του φαρμάκου η πρώτη υποψία. Όταν έχεις να κάνεις με βλάβες από ένα εμβόλιο στα πολύ μικρά παιδιά, είναι πιο δύσκολο να αποδείξεις τις συνδέσεις.

Αλλά είναι η σταθερή συσσώρευση των αποδεικτικών στοιχείων, από μια σειρά σεβαστά πανεπιστήμια, πανεπιστημιακά νοσοκομεία και εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, έχουν σημασία εδώ. Υπάρχει πάρα πολλά για να τα αγνοήσεις. Ωστόσο, οι κυβερνητικές αρχές υγείας είναι, όπως φαίνεται, το κάνουν με πολύ ευχαρίστηση.

Η πίεση γίνεται με βάση το ιατρικό κατεστημένο και τους λακέδες τους στα ΜΜΕ. Φυσικά, θα προσπαθήσουν να το κουκουλώσουν. Αλλά όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, πολλοί μέσα πικρή προσωπική εμπειρία με τα εμβόλια, έχουν ξυπνήσει.

Οι δηλώσεις των ατόμων του καθεστώτος ηχούν κούφια.

«Μα φυσικά αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή. Πώς θα μπορούσε οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος να πιστεύει το αντίθετο;»

Οι λογικοί άνθρωποι σκέφτονται διαφορετικά. Ξέρουν ότι μπορεί να εξαπατούνται, και ότι η υγεία τους και την υγεία των παιδιών τους δέχονται επίθεση.

Όλο και περισσότεροι “πληροφοριοδότες” πρόκειται να βγουν από το ντουλάπι. Η παράξενη ιδέα της ύπαρξης μιας αληθινής συνείδησης ​​αρχίζει να επιστρέφει!

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη