Χημικοί βομβαρδισμοί και όχι απλά σκόνη η σημερινή κόλαση!

Χ

«Eυνοείται η μεταφορά σκόνης», είπαν και… μας καταψέκασαν…

Μετά από σειρά ημερών από χημικούς αεροψεκασμούς, σήμερα “ευνοήθηκε” όχι απλά η μεταφορά σκόνης, αλλά το άλλοθι για μαζικές ρίψεις χημικών, αυτό που ξένοι ακτιβιστές ονομάζουν chembombs -χημικές βόμβες.

Η πυκνή θολούρα και η συννεφιά, έκρυψε τα αεροπλάνα κι έδωσε και την “ερμηνεία” της σκόνης από την Αφρική. Η σκόνη μεταφέρθηκε «ευνοϊκώς» με… το γνωστό τραγούδι των Μπητλς, «with a little help from my friends», τους ψεκαστές, που ξεκίνησαν πρώτα κι από νωρίς από το Ιόνιο, γνωστή πλέον τεχνική, ώστε η περιοχή να “φορτιστεί”:

Κι όπως βλέπετε στη μεσαία φωτογραφία, αργότερα έπεσαν και οι χοντρές:   

Η θερμοκρασία παρ’ όλη την υποτιθέμενη συννεφιά ανέβηκε, η μόλυνση μαζί με τα χημικά εγκλωβίστηκαν στη χαμηλή ατμόσφαιρα και όλη η κατάσταση έμοιαζε με θάλαμο αερίων μαζικής εξόντωσης και καθαρής γενοκτονίας. Πυρακτωμένος αέρας φούρνου μικροκυμάτων που ψήνει αργά κι ανεπανόρθωτα ζωτικά κύτταρα.  Το «Δόγμα του ΗΛΕΚΤΡΟσόκ» το γνωρίζετε; Αν δεν το γνωρίζετε, καιρός να το μάθετε, όσο ακόμα λίγο ο εγκέφαλος λειτουργεί. 

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και νιώθεις κάτι να σε πνίγει στο λαιμό. Δεν ξέρω τι φταίει περισσότερο. Η σκόνη ανακατεμένη με τους τόνους χημικών ή η προδοσία; Άνθρωποι εναντίων ανθρώπων, άνθρωποι που παριστάνουν τους περισπούδαστους πολιτικούς και οικονομολόγους, άνθρωποι με στολή παραλλαγής που αποδεικνύεται προβιά μεταμφιεσμένου λύκου, άνθρωποι τόσο μικροί, που καταβάλουν και προσπάθεια να συγκαλύψουν το έγκλημα της σαρκοφάγας παγκόσμιας ελίτ παριστάνοντας δήθεν ακτιβιστές ή τάχα τους “σταυροφόρους” του διαδικτύου προκειμένου να εφησυχάσουν την κοινή γνώμη.

Για όλους θα έχει η Θεία Δίκη κι αν είμαστε τυχεροί, γιατί όχι, και το Ανθρώπινο Δικαστήριο.

Αληκτώ

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη