Οι Simpsons είχαν «προβλέψει» τη δολοφονία του Prince;

Ο

 Mάλλον κάτι δεν πάει καλά με τα αμερικάνικα σήριαλ κινουμένων σχεδίων. Ή… «σχεδίων» προς κίνηση;

Θυμόσαστε το καλοκαίρι του 2014 την υποτιθέμενη αυτοκτονία του Robin Williams; Το BBC Three, την ίδια ακριβώς μέρα του θανάτου του Williams είχε ένα επεισόδιο του Family Guy που αφορούσε στον Robin Williams και μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ένα μόλις χρόνο πριν είχε ένα ακόμα που αφορούσε τους βομβαρδισμούς στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Τώρα βγαίνει στο φως ότι και η σειρά με τους Simpsons, στον 20 κύκλο και επεισόδιο 4, ο βασικός ήρωας Homer ανέλαβε τη δολοφονία κάποιων διασημοτήτων εκ των οποίων ο ένας ήταν ο Prince!

Δείτε το απόσπασμα εδώ στο web AllNewz

Όπως είδατε στο βίντεο, όσοι δεν συνεργάζονται και δεν κάνουν ό,τι τους ζητούν φεύγουν από τη μέση. Αλλά πριν πάμε παρακάτω, προσέξατε προς το τέλος το πόστερ με τον Prince. «Επιλέγει» σπόρους χορταριού ανθεκτικούς στην ξηρασία! Κάτι σε Μονσάντο μας κάνει, που διαφημίζει τέτοιους σπόρους, ανθεκτικούς σε αλουμίνιο και ξηρασία για… την Αφρική, υποτίθεται. Και ο τραγουδιστής, υπενθυμίζουμε, είχε κάνει αναφορά στους χημικούς αεροψεκασμούς σε συνέντευξη του.

prince choice

Το συγκεκριμένο επεισόδιο φτιάχτηκε το 2008 στις τότε προεδρικές εκλογές που ανέδειξαν τον Ομπάμα. Νωρίτερα, όταν η σειρά ήταν ακόμα στον 3ο κύκλο, του είχε ζητηθεί του Prince να συμμετάσχει στο σήριαλ, μετά από τη συμμετοχή του άλλου αδικοχαμένου πάλι λόγο φαρμάκων, Michael Jackson, στο επεισόδιο «Stark Raving Dad,»

Ο Prince για κάποιο λόγο αρνήθηκε και θεώρησαν ότι ένιωσε να έρχεται δεύτερος μετά τον Jackson. Το θέμα βγήκε τώρα στη δημοσιότητα μαζί με το σενάριο που ποτέ δεν παίχτηκε.

Τελικά η δουλειά των «συνωμοσιολόγων» έχει αρχίσει να γίνεται ύποπτα εύκολη, αφού με ελάχιστη έρευνα μπορείς να αποκαλύψεις ότι «κάτι σίγουρα δεν πάει καλά».

Δεν μπορούν να κρυφτούν οι Ιλλουμινάτι; Δεν μπορεί να κρύψει η ελίτ τα καμώματα της; Όχι, βέβαια, μάλλον δεν είναι εκεί το θέμα. Ξέρει ότι κάποιοι θα το σκαλίσουν, ξέρει ότι κάποιοι θα τα φέρουν στο φως και μάλλον, εκτός από ένα διασκεδαστικό γι’ αυτούς παιγνίδι, λειτουργεί και ως ένδειξη ισχύος αλλά και παραδειγματισμό.

Το μήνυμα του επεισοδίου «Κάτσε καλά, ε; Βγάζουμε χρήμα περισσότερο αν βγεις από τη μέση κι όποιος δεν υπακούει, αυτά παθαίνει».

Μάλλον ο George Clooney τους έχει πάρει πιο σοβαρά απ’ ό,τι όλοι οι άλλοι και το παίζει καλό παιδί όσο μπορεί, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Ό,τι πει ο Ομπάμα και ό,τι πει η Κλίντον… Και Πρόεδρος θα βγεις αν και όποτε θέλουμε εμείς.

Καθαρές και παστρικές δουλειές από την παγκόσμια συμμορία που μας κυβερνά!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

AllNewz

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη