Ο Μπιλ Κλίντον πετούσε συχνά με το ιδιωτικό τζετ παιδεραστίας «Λολίτα Express»

Ο

Νέα αρχεία καταγραφής πτήσης που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δείχνουν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον να πετάει με το περίφημο τζετ “Λολίτα Express” του καταδικασμένου παιδεραστή Jeffrey Epstein, τουλάχιστον 26 φορές

Οι αρχικές εκθέσεις  τον Ιανουάριο έκαναν λόγο ότι ο Κλίντον επέβη στο Boeing 727 του δισεκατομμυριούχου «μόνο» 11 φορές, αλλά τα τοκουμέντα σύμφωνα με το Fox News show δείχνουν ότι πέταξε με τον Epstein πάνω από δυο ντουζίνες φορές.

Μεταξύ 2001 και 2003, ενώ η Χίλαρι υπηρετούσε ως γερουσιαστής των ΗΠΑ, ο Bill έκανε μερικές παρατεταμένες βολτούλες σε όλο τον κόσμο με τον διαχειριστή αμοιβαίων κεφαλαίων υψηλού κινδύνου.

Υπήρχαν επίσης μια σειρά άλλων επιβατών που προσδιορίζονται στα δηλωτικά, συνήθως με τα αρχικά τους ή το όνομα, μεταξύ των οποίων μία που ονομάζεται “Τατιάνα”.

Ο Κλίντον φέρεται να έκρυψε από τη Μυστική Υπηρεσία τουλάχιστον πέντε πτήσεις καθώς δεν υπάρχουν πουθενά τα συγκεκριμένα στοιχεία.

 

Ο Epstein παρέμεινε στην φυλακή 13 μήνες γιατί προσέλκυσε «πόρνες» από την ηλικία των 14 και τώρα είναι καταγεγραμμένος ως δράστης του σεξ.

Robert Maxwell
Robert Maxwell

Τα ημερολόγια πτήσης που δείχνουν τις πτήσεις με τον Κλίντον στο αεροπλάνο, το οποίο φέρεται να είχε ένα κρεβάτι όπου οι επιβάτες είχαν ομαδικό σεξ με νεαρά κορίτσια από την ηλικία των 12, περιλαμβάνουν την κοσμική Ghislaine Maxwell -κόρη του εβραϊκής καταγωγής Τσεχοσλοβάκου Robert Maxwell, άνθρωπος των μίντια (Mirror Group Newspapersκαι μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Ghislaine Maxwell
Ghislaine Maxwell

Η Ghislaine Maxwell, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, είναι αυτή που προμήθευε τα ανήλικα κορίτσια στον Epstein.

Το FBI άρχισε να ερευνά τον Epstein το 2006, όταν προέκυψαν αποδείξεις που έδειχναν ότι δεκάδες νεαρά κορίτσια μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί ως σκλάβες του σεξ από τον ίδιο και τους διάσημους φίλους του.

Συνολικά 40 γυναίκες είχαν εντοπιστεί  από το FBI ως έχουν παράνομα προμηθεύονται από Epstein, αλλά μια «γλυκιά συμφωνία» το 2008 κατέληξε σε μια συνολική καταγγελία και σύντομη καταδίκη.

Η συμφωνία περιλάμβανε οι αρχές να δεσμευτούν να μην ασκήσουν καμία ποινική δίωξη εναντίον “των ενδεχόμενων συν-συνωμότες του Epstein.”

Περισσότερα ερωτήματα αυτά ανέκυψαν κατά τη διάρκεια για τη σχέση μεταξύ Epstein και των Κλίντον, οδηγώντας τον να επικαλεστεί την “πέμπη” τροπολογία όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε τον πρώην πρόεδρο προσωπικά κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής περίπτωσης, το 2010 και το 2011, όταν είχε εναχθεί από μερικά από τα υποτιθέμενα θύματα του.

Πέρυσι, προέκυψε ότι ο Epstein φέρεται να μετέφερε 3,5 εκατ. $ από το μυστικό ελβετικό τραπεζικό λογαριασμό του στο Ίδρυμα Κλίντον την ίδια στιγμή που το FBI άρχισε να τον ερευνά.

Ένας από τους εισαγγελείς που συμμετείχε στην “sweetheart deal,” του Epstein, ο Matt Menchel, συνεισέφερε $ 1.000 στο προεδρική καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον το 2008 και $ 2500 για τον γερουσιαστή Μπιλ Νέλσον, ο οποίος τον Απρίλιο έτρεχε πλάι στην Χίλαρι.

Έστειλε επίσης $ 25.000 σε μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση της Κλίντον, τον Ιούλιο του 2006, αναφέρει το Radar.

Πέρα από το ισχυρό ζευγάρι, ο Epstein συνδέεται και με άλλα γνωστά δημόσια πρόσωπα, όπως ο πρώην Γραμματέας Τύπου του κλίντον, Γιώργος Στεφανόπουλος, ο Πρίγκιπας Ανδρέας της Βρετανίας , η τηλεπερσόνα Katie Couric, ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι και ο σκηνοθέτης Γούντι Άλεν.

Θαυμάστε τους όλους! Θαυμάστε την πολιτική, οικονομική και καλλιτεχνική ελίτ του πλανήτη μας!

© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη