ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η ακτινοβολία του κινητού προκαλεί καρκίνο του εγκεφάλου

Ε

Μετά από δεκαετίες αρνήσεις από τους “ειδικούς” και τις επιθέσεις από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσον αφορά την ανησυχία για την ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου στους ανθρώπους αποκαλώντας όσους μίλαγαν για τον κίνδυνο αυτό “συνωμοσιολόγους με καπέλο από αλουμινόχαρτο”, μια τεράστια, πολυετή μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση σήμερα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ναι, η ακτινοβολία του κινητού προκαλεί καρκίνο του εγκεφάλου.

Η πρόσφατη μελέτη δημοσιεύεται εδώ και αυτό είναι που με τίτλο «Report of Partial Findings from the National Toxicology Program Carcinogenesis Studies of Cell Phone Radiofrequency Radiation in Hsd: Sprague Dawley® SD rats (Whole Body Exposures)»

“The findings, which chronicle an unprecedented number of rodents subjected to a lifetime of electromagnetic radiation, present some of the strongest evidence to date that such exposure is associated with the formation of rare cancers in at least two cell types in the brains and hearts of rats,” reports Scientific American

Οι ερευνητές διαπίστωσαν στη νέα μελέτη ότι οι χιλιάδες των αρουραίων που είχαν εκτεθεί σε μεγαλύτερη ένταση της ακτινοβολίας RF, στην πλειοψηφία τους ανέπτυξαν σπάνιες μορφές καρκίνου του εγκεφάλου και της καρδιάς που δεν θα μπορούσαν να εξηγηθούν εύκολα διαφορετικά, εκτός από τη σχέση της άμεσης δόσης-απόκρισης. Μερικά από τα ποντίκια είχαν γλοίωμα – έναν όγκο των νευρογλοιακών κυττάρων στον εγκέφαλο – ή σβάννωμα της καρδιάς, σε αντίθεση, με τους αρουραίους που δεν είχαν εκτεθεί στην ακτινοβολία.

Η ιστορία της πρόσφατης μελέτης δημοσιεύθηκε επίσης και στο Yahoo Finance.

Θα υπάρξει ενημέρωση στην Ελλάδα;

Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια και μαθημένη η Ελλάδα από παραπληροφόρηση και απόκρυψη αλήθειας από τα ΜΜΕ. Το μπαλάκι πέφτει στους ανεξάρτητους μπλόγκερς και σε όλα τα ΕΜΕ (Εναλλακτικά Μέσα Ενημέρωσης) υπό τον φόβο των Ιουδαίων να διωχθούν και νομικά με την κατηγορία ότι “σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις και τρομοκρατούν τον κόσμο”. Το ζήσαμε και αυτό στη μνημονιακή Ελλάδα, με τον εξαιρετικά χαμηλό παγκόσμιο δείκτη ελεύθερης δημοσιογραφίας, χάρη στους άλλους “εναλλακτικούς” πληροφοριοδότες (με όλη τη σημασία της Κατοχικής έννοιας), τα Ελληνικά Hoaxes.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αν λογιστεί κανείς την τελείως ανημέρωτη νεολαία μας, τους εφήβους που ξημεροβραδιάζονται με έκανα κινητό στο αυτί, στην τσέπη ή το κομοδίνο. Βλέπετε… το υπουργείο Παιδείας νοιάζεται πως θα κόψει προσευχή και παρελάσεις από τα σχολεία, και όχι πως θα ενημερώσει τους μαθητές να κάνουν σωστή χρήση της τεχνολογίας, η οποία θέτει σε  άμεσο κίνδυνο την υγεία τους, την ψυχολογία τους και την κοινωνικότητα τους…

πηγή: Κίνημα Επιβιώνουμε  – (Για να γίνετε μέλη της ομάδας Κίνημα Επιβιώνουμε στο facebook, πρώτα κάνετε αίτημα και κατόπιν θα πρέπει να στείλετε μέηλ στη σελίδα μας “Επικοινωνία“, αναφέροντας το προφίλ σας στο facebook και δίνοντας τα πραγματικά σας στοιχεία.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη