Καναδάς: Νόμιμο το σεξ με ζώα υπό… «όρους»! – Απόφαση Ανώτατου Δικαστηρίου

Κ

Χαρακτηρίστηκε ως «απόφαση έκπληξη» – Εμείς γιατί δεν εκπλησσόμαστε; 

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά αποφάσισε πως είναι νόμιμο το σεξ ανθρώπων με ζώα, αρκεί… «να μην υπάρχει διείσδυση»!

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά επικύρωσε την αθώωση άνδρα στη Βρετανική Κολομβία σε μια απόφαση που καθορίζει το έγκλημα της κτηνοβασίας. Εστιάζει στο θέμα “διείσδυσης ανθρώπου σε ζώο”.

Οι Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου έκριναν 6-1 υπέρ του άνδρα ο οποίος δικαζόταν για σεξουαλική επίθεση και κτηνοβασία, αφού εμπλέκεται το οικογενειακό σκυλί στην κακοποίηση των δύο θετών θυγατέρων του.

«Ο όρος “κτηνοβασία” έχει μια καθιερωμένη νομική έννοια και αναφέρεται σε σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ενός ανθρώπου και ενός ζώου. Η διείσδυση ανέκαθεν είναι αντιληπτή ως ένα ουσιαστικό στοιχείο της κτηνοβασίας», έγραψε ο δικαστής Thomas Cromwell για λογαριασμό του δικαστηρίου.

Προσέξτε, γίνεται ακόμα χειρότερο!

Ο συγκεκριμένος… “άνθρωπος” κρίθηκε ένοχος πριν από τρία χρόνια για 13 κατηγορίες που προκύπτουν από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση των δύο θετών θυγατέρων του!

Οι καταγγελίες περιελάμβαναν μια σειρά πράξεων κτηνοβασίας σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα, οι οποίες προκύπτουν από τη σεξουαλική δραστηριότητα που περιλάμβανε το μεγαλύτερο κορίτσι και το σκυλί της οικογένειας.

Ο κατηγορούμενος “D.L.W.”  που αμφισβήτησε επιτυχώς την κατηγορία της κτηνοβασίας στο Εφετείο βασίζεται στο γεγονός ότι η δραστηριότητα του δεν περιείχε “διείσδυση”. (Ο άντρας δεν κατονομάζεται για να προστατευτούν οι ταυτότητες των θετών κοριτσιών).

Στα ψιλά γράμματα των ΜΜΕ γιατί… έτσι βολεύει κάποιους…

Μπορεί σήμερα τα διεθνή μίντια να ασχολούνται με πρωτοσέλιδα με την επίθεση στο κλαμπ των γκέι από έναν Αφγανό που δεν έχουν καταλήξει ακόμα αν ήταν ψυχασθενής, τρομοκράτης ή ακόμα και βαλτός γιατί μπαίνει ξανά το θέμα οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, αλλά η είδηση της απόφασης του Καναδά που ξεσήκωσε ήδη τη διεθνή φιλοζωική ενότητα δεν ακούγεται σχεδόν πουθενά. Στα ψιλά γράμματα αναφέρεται στην independent.co.uk, στο καναδικό cbc.ca και σε 1-2 άλλα, ενώ θα έπρεπε να είναι αυτό το πρωτοσέλιδο παντού και να κρούεται ο κώδωνας του κινδύνου!

Ο Camille Labchuk, εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας Δικαιοσύνης των Ζώων, μια ομάδα δικαιωμάτων των ζώων, του οποίου επιτράπηκε να παρέμβει στην υπόθεση, ανέφερε:

«Οι άνθρωποι που κακοποιούν σεξουαλικά τα ζώα μερικές φορές συνδέονται με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, όπως ο κατηγορούμενος έκανε στην περίπτωση αυτή», είπε.

Και προέτρεψε το κοινοβούλιο να δράσει γρήγορα με νόμους που θα απαγορεύουν ΌΛΕΣ ανεξαιρέτως τις σεξουαλικές δραστηριότητες με ζώα.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, δεν έχουμε απολύτως τίποτα με την κοινότητα των γκέι, απλά η τόση προβολή των υποτιθέμενων δικαιωμάτων τους -λες και κάποιος ελέγχει τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του- ανοίγει την πόρτα και στις άλλες κοινότητες “σεξουαλικού προσανατολισμού” (έτσι το λένε τώρα) των κτηνοβατών και παιδεραστών.

Και το ανατριχιαστικό της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι ότι ο καλός αυτός Καναδός, που παρότι είχε βρεθεί ένοχος κυκλοφορούσε ελεύθερος, αποδείχθηκε ότι είναι και τα δυο. Το ακόμα πιο ανησυχητικό, είναι ότι είχε και θετές κόρες! Αυτά για όσους νομίζουν ότι “αγάπη” είναι να “φροντίζεις” ένα παιδί ή ένα ζώο σύμφωνα με το δικό σου “τρόπο έκφρασης” προς αυτό.

Γιατί ΑΥΤΆ είναι τα επιχειρήματα των κτηνοβατών και παιδεραστών, ότι αγαπούν τα ζώα και με αυτό τον τρόπο τους το εκφράζουν, το ίδιο λένε και οι παιδεραστές, ότι τα “μεταχειρίζονται” καλύτερα κι από τους ίδιους τους τους γονείς!

Προς γνώση και συμμόρφωση, τόσο των γκέι που πιάνονται κορόιδα και εκθέτουν εαυτούς τους σε κινδύνους, όσο και προς όλους αυτούς που θεωρούν όλα αυτά ως “ανοιχτά μυαλά” και “πρόοδο”.

Δεν πάτε να ψηφίζετε νόμους για δήθεν ρητορική μίσους; Εμείς θα λέμε την αλήθεια και θα καταγγέλλουμε την κατρακύλα στην οποία θέλουν με το ζόρι να πάρουν οι δυτικές κοινωνίες με σκοπό την απόλυτη διάλυση τους!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

1 comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη