Τρομοκράτη (Τα)

Τ

Είναι ολοφάνερο ότι η λέξη «τρομοκρατία» έχει μπει για τα καλά στην ατζέντα και στον τρόπο διακυβέρνησης των κρατών, με κάθε δυνατό τρόπο

Απειλές κατασχέσεων μισθών και σπιτιών για όσους δεν πληρώνουν τους φόρους τους, απειλές για κατάρρευση του ασφαλιστικού για όσους δεν δέχονται τις αντεργατικές μεταρρυθμίσεις, απειλές για ακραία φαινόμενα για όσους δεν πέφτουν στα τέσσερα να προσκυνήσουν την εκκλησία της κλιματικής αλλαγής, απειλές τρομοκρατίας από… «εξτρεμιστές-Ισλαμιστές» ή άτομα «με ψυχολογικά προβλήματα» ή «διαταραγμένη προσωπικότητα».

Το τελευταίο παίζει πολύ. Δεν είναι εύκολο να στήνεις τρομοκρατικές ενέργειες συνέχεια επιπέδου 11ης Σεπτέμβρη, σχολείο Σάντι και Μαραθώνιο Βοστώνης, θέλει πολύ καλή προετοιμασία. Σκηνοθεσία, ηθοποιούς/μάρτυρες και ΜΜΕ να μην χώνουν πολύ τη μύτη τους.

Και παρ’ όλη την καλή προετοιμασία, οι «απομυθοποιητές» των false flag attacks έχουν γίνει πια τόσο τζιμάνια που δεν τους ξεφεύγει λεπτομέρεια και το διαδίκτυο παίρνει αμέσως φωτιά.

Ο «τρομοκράτης» του Ορλάντο, ξεκίνησε ως πιθανό μέλος του ISIS και κατέληξε γκέι ο ίδιος με AIDS που το κόλλησε από κάποιον από τους θαμώνες του κλαμπ και τους επιτέθηκε για εκδίκηση. Είναι αυτό που λένε… πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το.

Κι ενώ μοιάζει να εξυπηρετεί την πολιτική του αφοπλισμού των αμερικάνων, τελικά εκτοξεύει στα ύψη τις πωλήσεις και τις τιμές όπλων. Κάνε στο αυγό και μια κόντρα, τώρα.

Μέσα σε λίγες ώρες «Έκτακτη Είδηση», μασκοφόρος μπήκε στο συγκρότημα κινηματογράφων Kinopolis, στην Φρανκφούρτη, και κράτησε ομήρους. Έπεσαν πυροβολισμοί, κάποιοι τραυματίστηκαν, αυτός λένε είναι νεκρός και οι τραυματίες, των οποίων έψαχναν απεγνωσμένα να πουν τον αριθμό, κατέληξαν στο νοσοκομείο, όχι από τα πυρά του μασκοφόρου τελικά, αλλά από τα καπνογόνα της αστυνομίας!

Πάρε τώρα το αυγό και καν’ το ομελέτα!!! Για πότε έγιναν όλα αυτά, σε χρόνο ρεκόρ! Και… ξεφούσκωσε, όπως φούσκωσε, αφού έκανε το γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Κρατική τρομοκρατία. Πρέπει να μοιάζει ότι ζούμε σε χάος. Πρέπει να ζήσουμε στο χάος. Πρέπει να συνηθίσουμε το χάος, τους αστυνόμους και στρατιώτες να περιδιαβαίνουν πλάι μας ως κάτι φυσικό και απαραίτητο, να επιζητούμε την ασφάλεια στο ίντερνετ, να λέμε σε όλα ναι και να κάνουμε το σταυρό μας μην μας βρει κανένα ακραίο φαινόμενο. Απορώ πως δεν έβγαλαν και κανένα “αντικαιρικό” εμβόλιο, να μην σε πιάνει ο κεραυνός!

Αλλά για μένα, η μεγαλύτερη τρομοκρατία όλων, είναι η απόλυτη άνεση και η ευκολία να τους βλέπεις να ξεστομίζουν ψεύδη με ύφος καρδιναλίου και με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν κοινωνιοπαθή. Αυτό είναι στ’ αλήθεια μια καθημερινή, εφιαλτική σκηνή που δεν συνηθίζεται!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη