Απίστευτο! Ο Jean-Claude Juncker λέει ότι μιλάει με εξωγήινους ηγέτες! [βίντεο]

Α

Τώρα… ή ο Jean-Claude Juncker τα είχε και πάλι κοπανίσει και δεν ήξερε τι έλεγε, ή τελικά οι ελιτάρχες αποφάσισαν να παίξουν το ύστερο χαρτί τους για την εδραίωση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, που λέγεται… εξωγήινοι!

Το αναμένουμε εδώ και δεκαετίες, αφού από εποχής Ρήγκαν και Κορμπατσόφ είχαν ήδη κάνει νύξεις ότι ένας κοινός κίνδυνος θα μας ενώσει και αυτός θα είναι οι εξωγήινοι.

Τώρα ο μεθύστακας, είπε την εξής καταπληκτική φράση αφήνοντας όλους… σπίτσλες! (στα αγγλικανικά)

Το βίντεο είναι στα γαλλικά, και λέει τα εξής :

Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin, sont inquiets. J’ai vu et entendu et écouté plusieurs des dirigeants d’autres planètes. Ils sont très inquiets parce qu’ils s’interrogent sur la voie que l’union européenne va poursuivre. Donc il faut rassurer et les européens et ceux qui nous observent de plus loin.

Η μετάφραση είναι η εξής:

«Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί που μας παρατηρούν από μακριά, ανησυχούν. Έχω δει και παρακολουθήσει και ακούσει αρκετούς ηγέτες άλλων πλανητών. Είναι πολύ ανήσυχοι, διότι αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίον η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει. Έτσι πρέπει να καθησυχάσουμε και τους Ευρωπαίους και όσους μας παρατηρούν από μακρύτερα».

Ψάχνω με όλη την καλή πίστη να βρω αν στην ομιλία του πριν ή μετά λέει κάτι που να δικαιολογεί την Γιουνκερική παραφροσύνη -το γαρ πολύ των ψεκασμών γεννά παραφροσύνη, ακόμα και στους υποτιθέμενους ηγέτες- αλλά δεν βρίσκω.

Αντιθέτως, στο επίσημο σάιτ της Κομισιόν, ο λόγος μοιάζει να είναι  “χτενισμένος” και οι φράσεις είναι γραμμένες σε εντελώς ελεύθερη απόδοση:

Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί που μας παρατηρούν από μακριά ανησυχούν. Είδα και παρακολούθησε και άκουσα πολλά στελέχη. Είναι πολύ ανήσυχοι, διότι αμφισβητούν τον τρόπο ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει. Και ως εκ τούτου θα πρέπει να καθησυχάσουμε και τους Ευρωπαίοι και όσους μας παρακολουθούν από μακριά.

Δείτε και το βίντεο:

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τους κοινωνιοπαθείς που μας κυβερνάνε και το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι… καλά ξεμπερδέματα!

Από την άλλη, μπορεί και να θέλει να κάνει διαφήμιση στη νέα ταινία που μόλις κυκλοφόρησε. «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα απειλή». Δεν την έχω δει ακόμα αλλά ακούγεται ενδιαφέρουσα, αφού αναφέρεται σε υπερόπλα ανθρώπων με εξωγήινη τεχνολογία που θα σώσουν τον πλανήτη.

Ώρα να ακούσουμε ότι το HAARP και οι ψεκασμοί έχουν αυτόν τον κρυφό και “ιερό” σκοπό. Ε ρε γλέντιααα!!!

aliens 3
Άταραχος ο Αβραμόπουλος τον παρακολουθεί. Βρε… μπας και εννοεί αυτόν;

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

1 comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη