Τα κροκοδείλια δάκρυα του ψεύδους και της αδιαφορίας

Τ

Γέμισαν κανάλια και ΜΜΕ με φωτογραφίες από τις καταστροφές που προκάλεσε “η μανία της φύσης” και τις αναφορές στους 4 νεκρούς και τη μια αγνοουμένη

Ακραία καιρικά φαινόμενα που δεν είναι συνήθη στο καλό και ισορροπημένο κλίμα της Ελλάδας μας, με μια πρωτοφανή μανία και αποτελέσματα -βάρκες βγήκαν στη στεριά, αυτοκίνητα μπήκαν στη θάλασσα. Ανεμοστρόβιλοι και όγκος βροχής που δεν δικαιολογείται με τίποτα. Έπεσε 5 φορές το νερό του Σεπτεμβρίου.

Τώρα ο καλύτερος τρόπος για να αποσπάσεις την προσοχή από τα αίτια που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, είναι να την στρέψεις με πολιτική καπηλεία σε άλλα αίτια που δήθεν ευθύνονται για τους θανάτους και τις καταστροφές, όπως είναι τυχόν ελλείψεις σε αντιπλημμυρικά έργα, μπαζωμένα ρέματα κ.λ.π.

Δεν λέω, σαφώς και χρειάζονται όλα αυτά, αλλά ξεφεύγουμε. Ξεφεύγουμε από την κύρια αιτία. Και η Ιαπωνία ήταν πανέτοιμη για μεγάλο σεισμό, ίσως όσο καμία άλλη χώρα στον κόσμο, αλλά ένα τσουνάμι κατά πολύ μεγαλύτερο από κείνα που “περίμεναν” ποτέ να συμβεί, διέλυσε την πυρηνική εγκατάσταση και μαζί την πόλη, τη χώρα και γιατί όχι, και τον πλανήτη – οι επιπτώσεις συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για δεκαετίες.

Από το 2011 που αρθρογραφώ σε τούτο το σάιτ, αν έχω γράψει για τα καμώματα του σιωπηλού καιρικού και τεκτονικού πολέμου. Μέτρησα νεκρούς σε Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Βανουάτου, Ινδία, Ιταλία και πολλές άλλες μεριές του πλανήτη και πάντα έλεγα: Θα έρθει και η σειρά μας.

Τώρα διώκομαι νομικά δήθεν για άρθρο για τους εμβολιασμούς. Ο όμιλος Αλαφούζου με χλευάζει γιατί ονομάζω την κλιματική του την αλλαγή ως “εγ-κλιματική αλλαγή”. Το δυσάρεστο είναι ότι εγώ η άσχετη και φαντασμένη συνωμοσιολόγος, καθώς και αρκετοί άλλοι- επιβεβαιώνομαι: Ήρθε και η σειρά μας.

Και πάντα λέω και αναρωτιέμαι, Αξίζει η σιωπή σας; Αξίζει να πολεμάτε την αλήθεια αντί να ενώνετε τις δυνάμεις να αποκαλυφθεί; Αξίζει η χώρα μας να βάλετε εκτός από μνημόνια και με ακραία φαινόμενα και με την απειλή ενός μεγάλου φονικού σεισμού; Αξίζει η αδιαφορία γιατί μας τρώνε τα προβλήματα της καθημερινότητας; Αξίζει να είσαι μικρός όταν η ζωή και το σύμπαν σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι μεγάλος;

Και πάντα λέω: Κάποτε είχε η Φύση το λόγο στη μανία. Τώρα με τα σιωπηλά υπερόπλα να κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί έξω, άλλος έχει τη μανία.

Τα όπλα αυτά είναι υπαρκτά. Έχει γίνει ολόκληρη συζήτηση στην Ε.Ε. για το HAARP και καλέστηκαν οι μάγκες να απολογηθούν, αλλά εκείνοι δεν εμφανίστηκαν. Ηγέτες χωρών έχουν μιλήσει πολλές φορές για αυτό και για τη χειραγώγηση/οπλοποίηση καιρού, πρόσφατα και ο υπουργός περιβάλλοντος της Ινδίας. Δεν είναι φαντασία, δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι η μεγαλύτερη πράξη συνωμοσίας απαρχής της Ιστορίας του Ανθρώπου, κάποια στιγμή όλα θα βγουν στο φως, αλλά… το γοργόν και χάρη έχει. Μην περιμένετε να θρηνήσετε το δικό σας άνθρωπο για να μιλήσετε ή να αναλάβετε δράση.

Βλέποντας την εικόνα της Ευρώπης σήμερα, ο Βορράς σχετικά καθαρός, ο Νότος -Ιταλία και Ελλάδα- τρώνε καιρική βόμβα. Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή είναι η σύνοδος των χωρών του Νότου. Καλά… μπορεί και να είναι τυχαίο…

Κι αυτό που κάνει εντύπωση είναι τα scalar waves στα νέφη της Νορβηγίας, η οποία διαθέτει δικό της “χααρπ”, καθώς και οι ψεκασμοί στη Βαλτική:

Να υποθέσω ότι ψεκάζουν για λόγους “Γεωμηχανικής” στη Βαλτική; Βρε Γεωμηχανική είναι, αλλά όχι με την έννοια που αναφέρει το λήμμα στις εγκυκλοπαίδειες:

Μηχανική κλίματος, που συνήθως αναφέρεται ως γεωμηχανική, επίσης γνωστή ως παρέμβαση στο κλίμα είναι η σκόπιμη και μεγάλης κλίμακας παρέμβαση στο κλιματικό σύστημα της Γης με σκοπό τον περιορισμό των αρνητικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. 

Παλιά η φράση τέλειωνε στο “σύστημα της Γης”. Μετά μπήκε και το “με σκοπό…”. Με λίγα λόγια, το παρουσιάζουν σαν να είναι ο “σκοπός” που αγιάζει τα μέσα, ενώ στην ουσία είναι “αυτοσκοπός” και ορθώς ονομάζεται “εγ-κλιματική αλλαγή”.

Το καταλάβαμε όλοι εκεί στον “πράσινο” όμιλο ή μήπως πρέπει να το ξαναεξηγήσω, πριν κάνετε την επόμενη εκπομπή περί Γεωμηχανικής και ψεκασμών της ατμόσφαιρας για να σωθεί ο πλανήτης;

Ρίξτε τώρα και μερικά κροκοδείλια δάκρυα…

Το Σκάι προτείνει θειάφι στην ατμόσφαιρα: “Όλοι μαζί ας ψεκαστούμε”!

κατηγορία: AllNewz αποκλειστικό/HOT News/Ελλάδα/Χημικοί αεροψεκασμοί
Το Σκάι προτείνει αεροψεκασμούς – “Όλοι μαζί ας ψεκαστούμε”!

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη