ΟΗΕ: Το πιο σύντομο ανέκδοτο!

Ο

Πριν από πολλά χρόνια είχε κυκλοφορήσει ευρέως ένα μακάβριο ανέκδοτο

Σε μια πτήση ενός αεροπλάνου με τέσσερις κινητήρες, κάποια στιγμή χαλάει ο ένας εξ αυτών. Ο πιλότος ανακοινώνει το γεγονός στους επιβάτες και τους παρακαλεί να μείνουν προσδεδεμένοι στις θέσεις τους και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Σε πολύ σύντομο διάστημα, χαλάει και ο δεύτερος, οπότε ακολουθεί δεύτερη παρόμοια ανακοίνωση.

Λίγο μετά χαλάει και ο τρίτος και ακούγεται η ανακοίνωση, οπότε κάποια στιγμή χαλάει και ο τέταρτος και ακολουθεί η τελευταία ανακοίνωση με μια μικρή παραλλαγή:

Μόλις χάλασε και ο τέταρτος κινητήρας του αεροπλάνου, παρακαλούνται όλοι οι επιβάτες να παραμείνουν ψύχραιμοι και προσδεδεμένοι στις θέσεις τους, με το διαβατήριο τους ανάμεσα στα δόντια, ώστε να μην ξαναγίνει το γνωστό μπάχαλο με την αναγνώριση των πτωμάτων.

Αυτός, λοιπόν, είναι και ο πιλότος – ΟΗΕ! Το μόνο που κάνει είναι καταγραφή απωλειών.

Δεκάδες άμαχοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή του συνασπισμού υπό τη Σαουδική Αραβία στην Υεμένη

hqdefault

Το χτύπημα σημειώθηκε σε σπίτι στα δυτικά της χώρας. Στόχος των αεροσκαφών ήταν οι εγκαταστάσεις της προεδρίας στην πόλη Χοντεϊντάχ, όπου βρίσκονται οι ηγέτες των ανταρτών Χούτι.
Ωστόσο, βομβαρδίστηκε και μια εργατική συνοικία. Τουλάχιστον 25 είναι οι νεκροί και αρκετοί οι τραυματίες. Το χτύπημα είναι το τελευταίο από μια σειρά επιδρομών σε νοσοκομεία, σχολεία και αγορές.
Από την έναρξη της σύγκρουσης στην Υεμένη οι νεκροί ξεπερνούν τους 10.000.
Αντιμέτωποι βρίσκονται οι υποστηριζόμενοι από το Ιράν σιίτες αντάρτες Χούτι που ελέγχουν πολλές περιοχές, μεταξύ αυτών και την πρωτεύουσα Σαναά και δυνάμεις πιστές στον πρόεδρο Χάντι, που στηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, τα 4/5 του πληθυσμού της χώρας χρειάζονται άμεσα ανθρωπιστική βοήθεια.

The End

Αυτό είναι. μετρήσαμε τα πτώματα και πόσοι χρειάζονται βοήθεια και φτάνει. Τι, θέλετε κι άλλο; Δεν γίνεται. Δεν μπορούν. Είναι πολύ απασχολημένοι με την Ατζέντα 21 και τα διάφορα update της που, κάθε φορά που συναντιούνται για να τα κάνουν, έχουν και μεγαλύτερες επιπτώσεις στις ζωές των λαών.

Οπότε, καλού κακού, έχετε πάντα το ID σας παραμάσχαλα, για να μπορούν να κάνουν καλύτερη καταμέτρηση και αναγνώριση πτωμάτων σε περίπτωση πολέμου, ακραίων φαινομένων, σεισμών, επιδημιών ή μαζικών αυτοκτονιών.

Παρακαλούμε βοηθήστε το έργο τους, το έργο του οργανισμού που, σύμφωνα με τον Ζ. Μπρεζίνσκι, είναι αυτός που ελέγχει -προς το παρόν- την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη