Γιατί ο Κίσσινγκερ έσπευσε να συναντήσει τον Τραμπ;

Γ

Είναι γνωστές οι θέσεις του Χένρι Κίσσινγκερ υπέρ της Παγκοσμιοποίησης, ο οποίος και έσπευσε να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ λίγο μετά την εκλογή του

Σε συνέντευξη του αργότερα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χένρι Κίσσινγκερ, μιλάει για την συνάντηση αυτή και τις εντυπώσεις που αποκόμισε.

Ο κόσμος δεν πρέπει να επιμείνει να «καρφώσει» τον εκλεγέντα Πρόεδρο Donald Trump για τις θέσεις που είχε λάβει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, δήλωσε υπογραμμίζοντας ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν «καμία απολύτως αποσκευή» του παρελθόντος.

[Οι θέσεις του] δεν έχουν εφαρμογή σε κάποια συγκεκριμένη ομάδα, επειδή έγινε πρόεδρος με βάση τη δική του στρατηγική και το πρόγραμμα που έθεσε μπροστά στο αμερικανικό κοινό.

Εν ολίγοις, ζήτησε να μη βιαστεί ο κόσμος να τον κρίνει ή απορρίψει προτού δει τι απ’όλα θα κρατήσει και τι νέο θα εφαρμόσει.

Στο βίντεο όλη η συνέντευξη του.

Ωστόσο κάποιοι Αμερικάνοι ενοχλήθηκαν τόσο με τη βιασύνη να συναντήσει τον Τραμπ όσο και με τις δηλώσεις του, τις οποίες θεώρησαν ως «απειλητικές»: Ξέχνα τι είπες προεκλογικά και συμμορφώσου προς τας υποδείξεις των «ομάδων» που ήδη κυβερνούν τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

2 Σχόλια

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη