Τώρα KAI σεισμός στη Χαλκίδα

Τ

Ε βέβαια, τόσο HAARP σήμερα θα πάει χαμένο;

Δεν πέρασαν 2-3 ώρες που έγραφα για το σημερινό ρεσιτάλ του HAARP και να’σου και ο σεισμός στη Χαλκίδα.

Ο σεισμός σημειώθηκε 14 χιλιόμετρα δυτικά της Χαλκίδας και 59 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19:14 και έγινε αισθητή και στην Αττική.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν 3,8 Ρίχτερ και είχε εστιακό βάθος 8,8 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση.

Αμέσως λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:30 έγινε σεισμός 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με το ίδιο επίκεντρο.

Η AllNewz, λοιπόν, που σπείρει “ψευδείς ειδήσεις” και “τρομοκρατεί” τον κόσμο και “θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια”, γράφει εδώ και 5 χρόνια για τις δυνατότητες του οπλικού συστήματος HAARP (αλλά και των ομοίων του) να προκαλέσει μικρούς ή μεγάλους σεισμούς για πολλούς μικρούς ή μεγάλους λόγους.

Φανταστείτε απλά ότι καλείτε φίλους σας να παίξετε ποκεράκι. Κάθεστε στο τραπέζι, βγάζετε τα ποτάκια σας, τους ξηροί καρποί, τα τσιγαράκια σας, τα τσιπσάκια σας, τα τσιπάκια και την τραπουλίτσα σας και όλοι σας επικαλείστε και τη Θεά Τύχη να σας συντροφεύσει στην ποκερική σας τεχνική.

Και τότε, ένας από την παρέα, βγάζει από την τσέπη το πιστόλι του και το ακουμπά στο τραπέζι. Έτσι για… πλάκα, ρίχνει και μια προς το ταβάνι και λέει: Άντε παιδιά μοιράστε, νιώθω πολύ τυχερός απόψε!

Άντε, λοιπόν, παίξτε το ποκεράκι σας ελεύθερα. Κανένας δεν θα σας τρομοκρατεί, κανένας δεν σας λέει ψέματα, κανένας δεν θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια σας.

Σας φταίει η Κασσάνδρα μετά;

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

Πρόσφατα άρθρα

Φάκελλος Ασύρματη Τεχνολογία

Συλλογή των πιο σημαντικών άρθρων μας με θέμα την ασύρματη τεχνολογία και τους κινδύνους της

AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”